Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2165
- 2166
- 2167
- 2168
- 2169
- …
- 2228
- chevron_right
TomSkarsts, tevis nosauktie labumi ikdienas e36 lietotājam nav vajadzīgi.
Ok dzinēju atradīsi pieklājīgu līdz 1kZzevsS rakstīja:TomSkarsts, tevis nosauktie labumi ikdienas e36 lietotājam nav vajadzīgi.
Kulise - ērtāk braukt
BRemzes tāpat jāuzliek normālas, ok neliks EBC klucus uz slotted diskiem un 330 bremzes,
poly - manuprāt labāk par stock
labi diski - šis par sliktu nenāks
zirneklis nevajag
atsaites/xbrace - par sliktu nenaak..
lsd 300e + pārlasīt ganjau tikpat. - ok, dažam lieki, bet ja ir nauda ,labāk LSD nekā opendiff
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Sveiki foruma dzivotaji, man tads jautajums, vai bus kads e36 sezona opening?
Varbut kads grib organizet, es ar prieku palidzetu kko organizet, jo patik visadas aktevitate
Varbut kads grib organizet, es ar prieku palidzetu kko organizet, jo patik visadas aktevitate
Kam.tev dailijam 330mitaa bremzes?TomSkarsts rakstīja:Ok dzinēju atradīsi pieklājīgu līdz 1kZzevsS rakstīja:TomSkarsts, tevis nosauktie labumi ikdienas e36 lietotājam nav vajadzīgi.
Kulise - ērtāk braukt
BRemzes tāpat jāuzliek normālas, ok neliks EBC klucus uz slotted diskiem un 330 bremzes,
zirneklis nevajag
lsd 300e + pārlasīt ganjau tikpat. - ok, dažam lieki, bet ja ir nauda ,labāk LSD nekā opendiff
kam tev poly prieksh daily
xbrace atsaites dailyjam nahui nevajag tikai ja vienigi del kjeksha
lsd dailijam nu hz
3.0.daily? orrly?
viss kas ikdainai vajag ir adas salons ar apsildi, stradajosha pechka, pacinja, diski un kkads m52b25 vai b28.. velams vnk laba komplektacija.. bet54b30 ar 330bremzem atsaitem, poli, hidru un lsd neizklausaas pec ikdienas auto..
nee nu.kapec gan nee, bet nah to vajag otraa puses..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Fashion rakstīja:Kam.tev dailijam 330mitaa bremzes?TomSkarsts rakstīja:Ok dzinēju atradīsi pieklājīgu līdz 1kZzevsS rakstīja:TomSkarsts, tevis nosauktie labumi ikdienas e36 lietotājam nav vajadzīgi.
Kulise - ērtāk braukt
zirneklis nevajag
lsd dailijam nu hz
3.0.daily? orrly?
viss kas ikdainai vajag ir adas salons ar apsildi, stradajosha pechka, pacinja, diski un kkads m52b25 vai b28.. velams vnk laba komplektacija.. bet54b30 ar 330bremzem atsaitem, poli, hidru un lsd neizklausaas pec ikdienas auto..
Vispār nesaprotu kamdēļ tie lielie 330 suporti ir vajadzīgi. Restaurējam esošos suportus, saliekam labus diskus, klučus un aidā.
Ar 330 bremzēm r17 izskatās pa ķeksi
Labas riepas uz r17 pa ķeksi nenopirksi.kars rakstīja:Ar 330 bremzēm r17 izskatās pa ķeksi
Kungi. Ir jautajums.
Gribēju uztīt sauli (izsitu pa herbi) biš izčīkstēja un noraustījās. Tgd visu laiku ir ta ka ar pirmo robu raustas. Bet ar parejiem robiem viss ok. Kur meklet vainu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gribēju uztīt sauli (izsitu pa herbi) biš izčīkstēja un noraustījās. Tgd visu laiku ir ta ka ar pirmo robu raustas. Bet ar parejiem robiem viss ok. Kur meklet vainu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nepamanīji, es teicu EBC un 330i bremzes NELIKS uz daily.Fashion rakstīja:Kam.tev dailijam 330mitaa bremzes?TomSkarsts rakstīja: Ok dzinēju atradīsi pieklājīgu līdz 1k
Kulise - ērtāk braukt
zirneklis nevajag
lsd dailijam nu hz
3.0.daily? orrly?
LSD ziemā uz RWD ir must have.
Poly ir mūžīgs, kāpēc nelikt poly, ja piekari tāpat visiem šitiem 20+ gadīgajiem auto jāpārlasa?
Atsaites nekādīgi nenāks par sliktu, ka tev ikdienā ir singrāks auto.
Par dzinēju, manuprāt best daily variants ir m52b25/m52tub25, bet nekāda vaina nav arī braukt ar b28/b30 ja viņi ir dzīvi. Ar ko tavā gadījumā B28 ir labs daily, bet B30 pēkšņi ir kosmoss es nez, rij pa 5 litriem vairāk?
Te jau visiem labas riepas ir 205/40matgaris rakstīja:Labas riepas uz r17 pa ķeksi nenopirksi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Sheit ir kads datorikjos? Vajag lidz 17.datumam savest kartibaa.Rigaa
Pēdējais labojis cipruss18 - 09 Mai 2017, 21:30, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Viri kadam izmera subim jabut ko varetu sedana slepju cauruma iemeistarot?
Principa kautkas sads?Fashion rakstīja:10collas max
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu es tā uz aci nepateikšu, izmēri ar metramēru cik ir diametrs viņam
10 colas ari esot. Vinam ir 700w un ja par kasti izmantoju baganu grabinas kautko?Fashion rakstīja:nu es tā uz aci nepateikšu, izmēri ar metramēru cik ir diametrs viņam
Grabinaat jau vienmer kkas grabinasies bet nu ja neesi audiospecs tad liec un sledz kopaa, tucbums buus noteikti
A man pa lielam neko daudz nevaijgcipruss18 rakstīja:Grabinas,bet nu bus sudaa pa lielam
Negribu nekadas koka kastes vedat grabaznieka
Domāju ka mierīgi var lielāku 12'' toč
Tiko izmeriju to caurumu platums 24cm augstums 35cmkasp1js rakstīja:Domāju ka mierīgi var lielāku 12'' toč
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2165
- 2166
- 2167
- 2168
- 2169
- …
- 2228