Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- …
- 2228
- chevron_right
dogMa rakstīja:Atmet man PM, kuras 12 Tu būtu izvēlējies.white_Angel rakstīja:jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?![]()
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu![]()
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%![]()
neuzskaties ka tas ir pārmetums bet fatkts kā tāds un nemuki attiecībā pret citiem kluba biedriem!
beidz viss kārtībā katram savs viedoklis
bet vismaz godīgi publiski pasaki, kas piedalijās bilžu vērtēšanā?
es minēšu, Tu saki vai trāpiju-Kļaviņš, erda, reyno, podziņa, un TU, vai trāpiju?
white_Angel rakstīja:dogMa rakstīja:Atmet man PM, kuras 12 Tu būtu izvēlējies.white_Angel rakstīja:jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?![]()
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu![]()
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%![]()
neuzskaties ka tas ir pārmetums bet fatkts kā tāds un nemuki attiecībā pret citiem kluba biedriem!
beidz viss kārtībā katram savs viedoklis![]()
bet vismaz godīgi publiski pasaki, kas piedalijās bilžu vērtēšanā?
es minēšu, Tu saki vai trāpiju-Kļaviņš, erda, reyno, podziņa, un TU, vai trāpiju?
mēģini vēl. moders te atnāks un tūlīt visu saliks uz paplātes. nu kā tas vienmēr te ir bijis.
Kas ar Tevi? Pārdzīvo, ka Tavs kabris netika kalendārā? 
dogMa rakstīja:Visa reputācija, kas tika iegūta iekš sadaļas "Mans E36", tiek dzēsta. Pagaidām paliks tikai teh. sadaļā reputācija.Hazard rakstīja:AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA![]()
![]()
Protams, ar laiku arī tiks izveidota atsevišķa reputācija priekš "Mans E36" sadaļas
baltajam enģelim ir auto bez jumta? nu tad viņam bija jābūt kalenderā.. nav? nu kā tā var ?uteo rakstīja:Kas ar Tevi? Pārdzīvo, ka Tavs kabris netika kalendārā?
Jā, un ellīgi skaists 
nē, šeit iet runa tikai par korupcijuuteo rakstīja:Kas ar Tevi? Pārdzīvo, ka Tavs kabris netika kalendārā?
Nu kāda korupcija? Tīri gaumes lieta.
pagaidīsim, ja sagaidīsim atbildi kas piedalijās vētēšanā un tad skatīsimies kas tā ir par gaumes lietu
ja tev loģika domāšana strādā tad tagad jau saproti
ja tev loģika domāšana strādā tad tagad jau saproti
Mans ierosinājums nākamā gada kalendāra radīšanas procesam - bildes neatrādīt publiski, bet tikai tiem izredzētajiem, kas viņu (kalendāru) taisa. Atkritīs visas šīs negācijas un čīkstēšanas (arī manējās
), kas šobrīd virmo ap šo pasākumu. Jebkāda publiskā balsošana arī būs megafufelis, jo vienmēr būs kāds, kurš sevi uzskatīs par nenovērtētu...
Un Baltais enģeli - nevajag visur sazvērestības meklēt...
Un Baltais enģeli - nevajag visur sazvērestības meklēt...
nu tad vislabāk vispār kalendāru neveidot
Katrs tik priekš sevis lai taisa 
Nē, tas arī nebūs riktīgi
Šoreiz arī - ja nebūtu redzējis visas bildes, ļoti iespējams, ka kalendāru tomēr pasūtītu.
Šoreiz arī - ja nebūtu redzējis visas bildes, ļoti iespējams, ka kalendāru tomēr pasūtītu.
Nu nezin gan, tpt neticētu, ka nebija labākas bildes sasūtītas.
un kas vainas publiskai balsošanai? Vrb galvenie var atlasīt nākamreiz kādas 10 bildes katram gadalaikam(domāju, ka nākamgad būs bildes visiem gadalaikiem) un tad tās likt publiskai balsošanai, lai atlasītu 12.
un kas vainas publiskai balsošanai? Vrb galvenie var atlasīt nākamreiz kādas 10 bildes katram gadalaikam(domāju, ka nākamgad būs bildes visiem gadalaikiem) un tad tās likt publiskai balsošanai, lai atlasītu 12.
uteo rakstīja:Nu jūs jau opīši, tpc![]()
![]()
Nē, Tu visu vēl vari atgūt https://twitter.com/signupmarux rakstīja:Mani norakstīja...
Ōpīc būšu tad, kad pārsēdīšos uz 7er
![]()
Offtopiks panesās...
es smejos
labi ka šeit nav sazvērestība nemaz
ritīga latvija saeima
labi ka šeit nav sazvērestība nemaz
ritīga latvija saeima
Jau šogad.vācot bildes tika izdomāts nākamā gada kalendāra formāts kā bildes taps, apkopotas utt.
Tā kà nestresojat! Viss būs čikiniekā.
+ nav ko te daudziem pārmest ņemot vērà ka te nevienam nav tas nekāds algots darbs, viss notiek pēc brīvprātības principa. Un neviens te nemēģina kaut ko sev izbīdīt.
Tā kà nestresojat! Viss būs čikiniekā.
+ nav ko te daudziem pārmest ņemot vērà ka te nevienam nav tas nekāds algots darbs, viss notiek pēc brīvprātības principa. Un neviens te nemēģina kaut ko sev izbīdīt.
tad pasaki kas piedalijās balsošanā un viss būs skaidrs?
es moderu vietā izlogotos un Nekad vairs te neienāktu dēl kauna.white_Angel rakstīja:tad pasaki kas piedalijās balsošanā un viss būs skaidrs?
Es vecaks un tuvak opiem nekā marux, jo jau uz 5tā brauakjos, tuit tulit uz 7ito parlidišuuteo rakstīja:uteo rakstīja:Nu jūs jau opīši, tpc![]()
Nē, Tu visu vēl vari atgūt https://twitter.com/signupmarux rakstīja:Mani norakstīja...
Ōpīc būšu tad, kad pārsēdīšos uz 7er
![]()
Offtopiks panesās...
tautai jāzin savi varoņiwhite_Angel rakstīja:tad pasaki kas piedalijās balsošanā un viss būs skaidrs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- …
- 2228