Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2172
- 2173
- 2174
- 2175
- 2176
- …
- 2228
- chevron_right
Es par to ne vienu reizi vien jau biju rakstījis, tagad vienkārši tas jau sāk kļūt par absurdu.
galvenais nojāts m50 un 205/40 uz 9j. Tad tu esi elitē automātiski.
Bet nu vēl jau ir cerība, ka izaugs forums. Želeja kāpj uz e46. Izņemot dažus kam plānos ir racecar, kamēr praktiski vajag tiesības, bet realitātē fuck all the sense ka ķip nav nauda, bet paņems nopirks ļitakus, sasēdinās uz 205/40 un nokrāsos rūsu. YO!
Bet nu vēl jau ir cerība, ka izaugs forums. Želeja kāpj uz e46. Izņemot dažus kam plānos ir racecar, kamēr praktiski vajag tiesības, bet realitātē fuck all the sense ka ķip nav nauda, bet paņems nopirks ļitakus, sasēdinās uz 205/40 un nokrāsos rūsu. YO!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Bļe! Kritika ir tad kad iesaka ko labaku, ka pareizak. Kads brends detalju izturigaks, letaks. Kas dos lielaku performanci uz price utt. Kursh meistars ar 10 gadu pieredzi saregules taka likumos var ar pilnu pedali gazt.
Visa jusu kritika pret krasas izveli ir pilnigs pisdejts! Kur ir Jusu ideala piekare ar idealajam krasam?
Ja man nervi netur, tur gan pats vainigs.
Visa jusu kritika pret krasas izveli ir pilnigs pisdejts! Kur ir Jusu ideala piekare ar idealajam krasam?
Ja man nervi netur, tur gan pats vainigs.
Ne par piekari un tās krāsu ir runa. Un pat ja arī tā, kāda jēga tur kaut ko ieteikt? Tu nokrāso zaļu piekari, ieliec forumā bildi, es pasaku, ka zaļa ir hujņa un man nepatīk, ko nez es tur vēl varētu ieteikt? Citu krāsu? Man patīk melna, Tu vai tad ņemsi tagad un pārkrāsosi visu? Skaidrs taču, ka Tev patīk zaļa un paliks zaļa, lai paliek, bet tas taču neaizliedz man pateikt, ka zaļa nekam neder, vai ne? Gluži tāpat, kā citam nav liegts pateikt, ka zaļa ir zbs.
Man patik blondines, tushmates, tev piemeram rizjas. Ta nav normala kritika. Ta ir gaumes atskiribas!Inferno rakstīja:Ne par piekari un tās krāsu ir runa. Un pat ja arī tā, kāda jēga tur kaut ko ieteikt? Tu nokrāso zaļu piekari, ieliec forumā bildi, es pasaku, ka zaļa ir hujņa un man nepatīk, ko nez es tur vēl varētu ieteikt? Citu krāsu? Man patīk melna, Tu vai tad ņemsi tagad un pārkrāsosi visu? Skaidrs taču, ka Tev patīk zaļa un paliks zaļa, lai paliek, bet tas taču neaizliedz man pateikt, ka zaļa nekam neder, vai ne? Gluži tāpat, kā citam nav liegts pateikt, ka zaļa ir zbs.
Domu nokjeri?
Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Bet tad nevajag to pasniegt ka kritiku, ta nav kritika, tikai gaumes jautajums.Inferno rakstīja:Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Es neesmu foruma pusē, bet šim gluži piekrist nevar. It sevišķi to novēroju padzīvojot ārzemēs, solīdākā sabiedrībā.Inferno rakstīja:Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Ir atšķirība kā tu izsaki viedokli.
Man moš Rika vecie diski patika labāk, es tāpēc nesaku ka jaunie diski ir "b*e huiņa". Pasaku ka patika labāk. Thats it.
E36 forumā vispār par piekari dirsties ir kosmoss, jo te 90 procentiem tilti šas izlūzīs. Puse foruma braukā bez sliekšņiem, bez riepām, bez bremzēm. Bet redz diskusijas iet uz pilnu klapi. Tāda sajūta, ka esi starp 13 gadīgiem tīņiem. Visbēdīgāk kad daži no tiem 13 gadīgajiem tīņiem jau ir 30 gadīgi vepri, bet uzvedās kā bērni. Kauns.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Vot šis gan ir čotka pateikts!TomSkarsts rakstīja:Es neesmu foruma pusē, bet šim gluži piekrist nevar. It sevišķi to novēroju padzīvojot ārzemēs, solīdākā sabiedrībā.Inferno rakstīja:Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Ir atšķirība kā tu izsaki viedokli.
Man moš Rika vecie diski patika labāk, es tāpēc nesaku ka jaunie diski ir "b*e huiņa". Pasaku ka patika labāk. Thats it.
E36 forumā vispār par piekari dirsties ir kosmoss, jo te 90 procentiem tilti šas izlūzīs. Puse foruma braukā bez sliekšņiem, bez riepām, bez bremzēm. Bet redz diskusijas iet uz pilnu klapi. Tāda sajūta, ka esi starp 13 gadīgiem tīņiem. Visbēdīgāk kad daži no tiem 13 gadīgajiem tīņiem jau ir 30 gadīgi vepri, bet uzvedās kā bērni. Kauns.
P.S.- Mani diski neliek mieru?
Tieši tāpēc es arī rakstīju: "Ne par piekari un tās krāsu ir runa.". Mans posts bija par to, ka drīz šeit vispār nedrīkstēs rakstīt neko, kas kādam varētu nebūt pa prātam, atliks vai nu klusēt, vai visiem it visā piekristriebeklis rakstīja:Bet tad nevajag to pasniegt ka kritiku, ta nav kritika, tikai gaumes jautajums.Inferno rakstīja:Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Bet vecais, jaraksta tad kad ir gateris un apdraud sabiedribu, nevis tad kad kads izvelejies sev kadu tuvaku krasu!Inferno rakstīja:Tieši tāpēc es arī rakstīju: "Ne par piekari un tās krāsu ir runa.". Mans posts bija par to, ka drīz šeit vispār nedrīkstēs rakstīt neko, kas kādam varētu nebūt pa prātam, atliks vai nu klusēt, vai visiem it visā piekristriebeklis rakstīja:Bet tad nevajag to pasniegt ka kritiku, ta nav kritika, tikai gaumes jautajums.Inferno rakstīja:Noķēru, bet, ja Tu neesi gatavs klausīties tajā, ka Tava krāsas izvēle ir galīgi garām un kādam var nepatikt - vienkārši nerādi viņu un viss. Tieši tik vienkārši tas strādā. Ja reiz ieliec bildi - tad esi gatavs tam, ka 10 cilvēki pateiks "wau, super krāsa" un 4 cilvēki pateiks "hujņa krāsa", bet tas nenozīmē, ka ja kādam kaut kas nepatīk - obligāti kaut kas jāiesaka, citādi "tukša diršana un čīkstēšana", kā te tagad pieņemts teikt.
Kritika ir laba, ja ta ir vieta un pareiza. Nejauksim kritiku un gaumi.
Kapec tu uz ielas neej klat visiem kam ir tushmates un nesaki ka vinsh lohs, jo nav izvelejies blondine, jo tev tadas patik - pienjemsim. Tieshi interesanti ka kadam citada gaume.
https://www.youtube.com/watch?v=QjMV-H3zUcQ
ir ideja risināumam, itka test 19 rāda ka viss ok, sleeptaas funkcijas straada.
Kādreiz viss gāja tajā skaitā check
ir ideja risināumam, itka test 19 rāda ka viss ok, sleeptaas funkcijas straada.
Kādreiz viss gāja tajā skaitā check
Tu jebkura laika, vari mani kritizet/ieteikt ka butu piemeram labak ar piekari. Kas butu letak un labak. Kur pirkt?!Inferno rakstīja:Tieši tāpēc es arī rakstīju: "Ne par piekari un tās krāsu ir runa.". Mans posts bija par to, ka drīz šeit vispār nedrīkstēs rakstīt neko, kas kādam varētu nebūt pa prātam, atliks vai nu klusēt, vai visiem it visā piekrist
Bet nu te ari ir robezjas, tu nevari ta isti ieteikt/kritizet ja pats neesi parbaudijis, ta sakot paspaidijis pupus un atzinis skuķi par lielisku esam!
Cik lasu arzemju forumus, tur nav neviena varda par krasas izveli, tur vairak ir jautajumi ar velmi sagadit konkretu pamatojumu, kapec konkretais auto skruvetajs ko ir izvelejies. Un tur foruma dalibnieki iesaistas diskusijas kas butu tomer labaks balstoties uz savu pieredzi, nevis to ko kads ieteicis no apshaubama informacijas avota.
gadu atpakall man kaltos izvalceeja r17 7 vai 8 eiro pa disku valmieraachillhouse rakstīja:Cik mūsdienās maksā izvalcēt disku?
Tu par mani?TomSkarsts rakstīja:galvenais nojāts m50 un 205/40 uz 9j. Tad tu esi elitē automātiski.
Tur jau tā problēma
Gaumi nostāda par kritiku.
Gaumi nostāda par kritiku.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
special snowflakes visur
Riebekli, tur jau tā lieta, ka es izteicu viedokli nevis kritiku. Manis pēc takš krāso kādā krāsā gribi, tāpat takš skaidrs ka ar auto tur viss ir čotka. Kā jau Linda teica, jāpriecājas ka piesienas krāsai jo tas nozimē ka nav vairs nekam citam kur piesieties Vienkārši nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds
Iedzer Herbaal Stresu vai Glicerin Forte kā es un po*uj.uz visu tagad
vitjazz rakstīja:Iedzer Herbaal Stresu vai Glicerin Forte kā es un po*uj.uz visu tagad
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2172
- 2173
- 2174
- 2175
- 2176
- …
- 2228