Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
white_Angel
Ziņojumi: 100
Pievienojies: 11 Mar 2011, 20:12
Braucu ar: 325i cabrio
Atrašanās vieta: Oslo

14 Dec 2012, 06:09

jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas :lol:
Profila bilde
Shreks
Ziņojumi: 702
Pievienojies: 13 Nov 2012, 20:20
Braucu ar: 325i un Fionu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

14 Dec 2012, 06:26

white_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas :lol:
Ok, neesmu es šajā forumā seniors, toties lasu jau sen i ja v kurse, ļaujiet man ar kaut ko iepļūtīt (moš uzkačāšu postu skaitu kā Stalone :D) - Apskatījos kalendāru - viss smuki, skaisti, cilvēki ir domājuši, centušies, izvēlējušies (kas, starpcitu nav tik viegli, jo vienmēr kādam kaut kas nepatiks), bet ar šīm visām nesaskaņām un domstarpībām jūs esat aizmirsuši, kapēc mēs vispār šeit uzturamies, kāds ir šī foruma mērķis un dzenulis - tās ir mašīnas, pie kurām paši (ja ne paši, tad naudu ieguldījuši) esat strādājuši, tā ir arī liela informatīva vietne, kurā cilvēki palīdz viens otram un tā tālāk un tā joprojām. Bet šeit kā mazi bērni sāk strīdēties ar zemtekstu - kapēc mana mašīna nav uz kalendāra :D tak varēji pats piedalīties procesā un galu galā - uz savu mašīnu vari iziet pagalmā un skatīties visu dienu no visiem rakursiem, kapēc gan nepaskatīties uz citu auto? ;) Apmēram tas pats, kas, ja aizej veikalā nopirkt kalendāru ar Latvijas ainavām un sāc kasīties ar pārdevēju, veikala vadītāju (nonāc jau līdz izdevniecībai ar') - kapēc kalendārā ir bildes ar rudeni Siguldā, bet nav iekļautas bildes no Gaiziņkalna pavasarī. Makes sense? Gadā nav tik daudz mēnešu, lai varētu visiem izdabāt un tie, kas strādāja pie šī projekta arī bija tie, kas izvēlējās, tālāk tā jau ir jūsu izvēle - pirkt vai nepirkt.

Raksts nebija ar domu kādam aizskart vai rādīt ar pirkstu, vienkārši izbeidziet šo cirku un priecājamies par saviem un citu skaistajiem e36, vai arī vnk pasūtiet mani d#&@^@ kā zaļu gurķi (tobiš jūzeri), jo tomēr ir 5 no rīta :clap:

P.S. Kalendārs jau būtu pasūtīts, ja vien man nebūtu diezgan lielas problēmas ar tā saņemšanu :(
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

14 Dec 2012, 08:07

white_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas :lol:
Kāpēc kaunēties? Labāk pats būtu kaunējies ;) Aktivitāte tev praktiski nulle, dzīvajā nekad neesmu redzējis, bet tagad Tu lielais varonis :super:

Atlasē piedalījās: Es, Ruu, Agris, RENIO, erda, Podziņa. Pilnīgi nekā slēpjama. Bija arī tāds kritērijs: "zināmība"/aktivitāte.. Tikai viena bilde ir no lietotāja galerijas, kurš ir jauniņais, jo tomēr izpelnās ar skaisto bildi. Es nekad neļautu likt E36 bildi, kurš ceļo no viena īpašnieka pie otra, kā arī lietotāja, kuru es pirmo vai otro reizi redzu. Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..

Es tik vienu nevaru saprast - ko vēlies panākt? Prasi - atbildēšu.
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

14 Dec 2012, 08:18

Seit piekritisu Dogmam, Renio un citiem kas teica, ka nebija aizliegts ierasties vai vsm apjautaties vai var, piedalities bilzu atlase un kalendara izveide :)
Protams, ka pirmie kuceni jaslicina, jo ir dazas sadas tadas nianses par kalendara bildem, bet visa visuma kalendars ir normals, jo reali atbildies tie kas te lecas : jums majas pie sienas kalendars metajas, vinam virsu kkadas ainavas, plikas mei4as vai sazin kas vel, kam isti tu to kalendaru lieto? lai laizitos uz mei4am, ainavam vai ko? pec manas domasanas sis kalendars ir sis auto markas atbalstitajiem, pieludzejiem vai ka jus to nosauksiet, lai katru reizi paskatoties kas si par dienu, jus ieraudzitu savas markas auto, un varbut ari aizdomaties uz to kadu tu to veletos izveidot, protams japiekrit ka nav jegas likt bildes ar auto kuri celjo no rokas roka, jo tas nav tavs gara darbs un lolojums.
To vai izveletas atbilstosas bildes vai ne, nespriedisu, nav ne jegas, ne velmes ne vajadzibas, autinji ir skaisti, katra ir kas tads ko veletos sava (moldingi :D) un skatoties uz citiem auto forumiem, ar katru gadu kalendari tie izveidoti labaki, skatamaki, pilnaki un pardomataki :)

So, good work
have a nice day
and chillax :)
Profila bilde
Kobreti
Ziņojumi: 1305
Pievienojies: 13 Mar 2011, 14:02
Braucu ar: 325
Reputācija: 9

14 Dec 2012, 08:46

dogMa rakstīja:
Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..

Tāks,kas te tagad bija domāts ar stanceworks kalendāru? :hahaha:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

14 Dec 2012, 08:47

Tas bija domāts tā, ka izlasīt no interneta skaistākos E36tos, vai vēl labāk - no ss.lv :super: Tas vairs nebūtu E36.lv kalendārs, tomēr..
Profila bilde
Kobreti
Ziņojumi: 1305
Pievienojies: 13 Mar 2011, 14:02
Braucu ar: 325
Reputācija: 9

14 Dec 2012, 08:53

:lol:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

14 Dec 2012, 11:05

Man kalendārs patīk izņemot to vienu bildi.wtf? žurkas panels ? vai nākamgad nevar atvēlēt kādu mēnesi arī teiksim galvas blīvei, vai kardānam ? :lol:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

14 Dec 2012, 11:14

Ja uztaisīsi skaistu kardānu, no problem :hahaha: Trūka bildes ziemas režīmā, tāpēc viena ir šāda ;)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

14 Dec 2012, 11:29

cik saprotu sis ir 8.5J disks? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

14 Dec 2012, 11:38

dogMa rakstīja:Ja uztaisīsi skaistu kardānu, no problem :hahaha: Trūka bildes ziemas režīmā, tāpēc viena ir šāda ;)
Tak neņem galvā to manu sarkasmu. Veiksmes stāsts ir pavisam cits. Ir publiski pieejami liet foto=1 balsojums no viena reģistrēta lietotāja. rezultāts =caurspīdīgs un kalendārs ir tāds kādu uzbalsojām. Es domāju, ka tas nav nereāli. :rolleyes:
Profila bilde
ArnoSan
Ziņojumi: 204
Pievienojies: 24 Jūl 2012, 23:48
Braucu ar: Ploteri

14 Dec 2012, 13:23

Kalendārs :super: vienīgi biju cerējis, ka būs arī kāds e36 driftējam a.k.a sportinieks.
SAVAGES CREW
Profila bilde
way
Ziņojumi: 239
Pievienojies: 29 Mar 2012, 14:16
Braucu ar: E39 M52B28
Atrašanās vieta: Kengarags

14 Dec 2012, 15:09

tikko redzeju facebook'a video ka maximas stavlaukuma drifto pa sniegu e36.lv mashinas un tur vel komentaros eu tur sieviete pie stures :D :hahaha: :lol:
link http://www.facebook.com/photo.php?v=304689306316565
<C> Way
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

14 Dec 2012, 15:39

dogMa rakstīja:
Kāpēc kaunēties? Labāk pats būtu kaunējies ;) Aktivitāte tev praktiski nulle, dzīvajā nekad neesmu redzējis, bet tagad Tu lielais varonis :super:

Atlasē piedalījās: Es, Ruu, Agris, RENIO, erda, Podziņa. Pilnīgi nekā slēpjama. Bija arī tāds kritērijs: "zināmība"/aktivitāte.. Tikai viena bilde ir no lietotāja galerijas, kurš ir jauniņais, jo tomēr izpelnās ar skaisto bildi. Es nekad neļautu likt E36 bildi, kurš ceļo no viena īpašnieka pie otra, kā arī lietotāja, kuru es pirmo vai otro reizi redzu. Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..

Interesanti par ko kaunēties ??? Ar to arī jārēķinās, ka no 10 cilvēkiem, viss maz 3 būs neapmierināti, aizvainoti vai kā tam līdzīgi, bet ko darīt, ka visus nevar samest pa 12 mēnešiem ??? :doh: Tiešām pašiem nav apnicis raudāt par vienu un to pašu tēmu jau 10 lapu garumā ???? :rolleyes: Sen viss ir izskaidrots... Ja ir jautājumi, palasi pēdējās 10 lapas, noteikti atradīsi atbildi ;)
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
dreimanis_lv
Ziņojumi: 544
Pievienojies: 07 Mar 2011, 23:24
Braucu ar: negāzētu e46

14 Dec 2012, 15:47

Man jav arī patīk tas kluba biedru kalendārs :rullz: Ir jav mega labi :super: :gigigi:
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži

14 Dec 2012, 15:50

way rakstīja:tikko redzeju facebook'a video ka maximas stavlaukuma drifto pa sniegu e36.lv mashinas un tur vel komentaros eu tur sieviete pie stures :D :hahaha: :lol:
link http://www.facebook.com/photo.php?v=304689306316565
Latviešu cirks :D
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

14 Dec 2012, 15:51

Bļin !!!! Tiešam jāsāk lamāties ??? :rolleyes: Tas nav Kluba biedru kalendārs. !!! Paskaties kārtīgāk!! Vai tiešam tur visi ir kluba biedri ? :o Es pat nezināju, ka viņi visi ir kluba, :o laikam būs jāaizsūta vņiem, ka aizmirsuši samaksāt ik mēneša kluba maksu :doh:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

14 Dec 2012, 16:06

tiem kas ciikst ka tas ir tikai kluba pasakums tad rekur uzrakstu kuri auto pieder pie kluba un kuri pie foruma
kalendara vaaks - klubs bet kurs to vaku dizi skatas , kad uzliek un nonem kalendaru
janvaris-klubs
februaris-forums
marts-forums
aprilis-forums
maijs-foruma pasakums (sezonas atklasana)
jūnijs-klubs
jūlijs-forums
augusts-klubs
septembris-forums
oktobris-gan forums gan klubs
novembris-klubs
decembris-forums
varbut palabojiet ja kaut ko putroju ;)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
dreimanis_lv
Ziņojumi: 544
Pievienojies: 07 Mar 2011, 23:24
Braucu ar: negāzētu e46

14 Dec 2012, 16:17

Lai nu būtu :lol: :lol:
Kluba biedri jav izlēma kāds būs kalendārs :nenene:
Gan nāks kads cits un vēl iemetīs kādu akmeni šajā dārziņā :gigigi:

:rullz: KLUBA BIEDRU KALENDĀRS :rullz:
Profila bilde