Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 2228
- chevron_right
jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas 
Ok, neesmu es šajā forumā seniors, toties lasu jau sen i ja v kurse, ļaujiet man ar kaut ko iepļūtīt (moš uzkačāšu postu skaitu kā Stalonewhite_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas
Raksts nebija ar domu kādam aizskart vai rādīt ar pirkstu, vienkārši izbeidziet šo cirku un priecājamies par saviem un citu skaistajiem e36, vai arī vnk pasūtiet mani d#&@^@ kā zaļu gurķi (tobiš jūzeri), jo tomēr ir 5 no rīta
P.S. Kalendārs jau būtu pasūtīts, ja vien man nebūtu diezgan lielas problēmas ar tā saņemšanu :(
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Kāpēc kaunēties? Labāk pats būtu kaunējieswhite_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas
Atlasē piedalījās: Es, Ruu, Agris, RENIO, erda, Podziņa. Pilnīgi nekā slēpjama. Bija arī tāds kritērijs: "zināmība"/aktivitāte.. Tikai viena bilde ir no lietotāja galerijas, kurš ir jauniņais, jo tomēr izpelnās ar skaisto bildi. Es nekad neļautu likt E36 bildi, kurš ceļo no viena īpašnieka pie otra, kā arī lietotāja, kuru es pirmo vai otro reizi redzu. Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..
Es tik vienu nevaru saprast - ko vēlies panākt? Prasi - atbildēšu.
Seit piekritisu Dogmam, Renio un citiem kas teica, ka nebija aizliegts ierasties vai vsm apjautaties vai var, piedalities bilzu atlase un kalendara izveide :)
Protams, ka pirmie kuceni jaslicina, jo ir dazas sadas tadas nianses par kalendara bildem, bet visa visuma kalendars ir normals, jo reali atbildies tie kas te lecas : jums majas pie sienas kalendars metajas, vinam virsu kkadas ainavas, plikas mei4as vai sazin kas vel, kam isti tu to kalendaru lieto? lai laizitos uz mei4am, ainavam vai ko? pec manas domasanas sis kalendars ir sis auto markas atbalstitajiem, pieludzejiem vai ka jus to nosauksiet, lai katru reizi paskatoties kas si par dienu, jus ieraudzitu savas markas auto, un varbut ari aizdomaties uz to kadu tu to veletos izveidot, protams japiekrit ka nav jegas likt bildes ar auto kuri celjo no rokas roka, jo tas nav tavs gara darbs un lolojums.
To vai izveletas atbilstosas bildes vai ne, nespriedisu, nav ne jegas, ne velmes ne vajadzibas, autinji ir skaisti, katra ir kas tads ko veletos sava (moldingi
) un skatoties uz citiem auto forumiem, ar katru gadu kalendari tie izveidoti labaki, skatamaki, pilnaki un pardomataki :)
So, good work
have a nice day
and chillax :)
Protams, ka pirmie kuceni jaslicina, jo ir dazas sadas tadas nianses par kalendara bildem, bet visa visuma kalendars ir normals, jo reali atbildies tie kas te lecas : jums majas pie sienas kalendars metajas, vinam virsu kkadas ainavas, plikas mei4as vai sazin kas vel, kam isti tu to kalendaru lieto? lai laizitos uz mei4am, ainavam vai ko? pec manas domasanas sis kalendars ir sis auto markas atbalstitajiem, pieludzejiem vai ka jus to nosauksiet, lai katru reizi paskatoties kas si par dienu, jus ieraudzitu savas markas auto, un varbut ari aizdomaties uz to kadu tu to veletos izveidot, protams japiekrit ka nav jegas likt bildes ar auto kuri celjo no rokas roka, jo tas nav tavs gara darbs un lolojums.
To vai izveletas atbilstosas bildes vai ne, nespriedisu, nav ne jegas, ne velmes ne vajadzibas, autinji ir skaisti, katra ir kas tads ko veletos sava (moldingi
So, good work
have a nice day
and chillax :)
Tāks,kas te tagad bija domāts ar stanceworks kalendāru?dogMa rakstīja:Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..white_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunas
Tas bija domāts tā, ka izlasīt no interneta skaistākos E36tos, vai vēl labāk - no ss.lv
Tas vairs nebūtu E36.lv kalendārs, tomēr..
Man kalendārs patīk izņemot to vienu bildi.wtf? žurkas panels ? vai nākamgad nevar atvēlēt kādu mēnesi arī teiksim galvas blīvei, vai kardānam ? 
Ja uztaisīsi skaistu kardānu, no problem
Trūka bildes ziemas režīmā, tāpēc viena ir šāda 
cik saprotu sis ir 8.5J disks? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tak neņem galvā to manu sarkasmu. Veiksmes stāsts ir pavisam cits. Ir publiski pieejami liet foto=1 balsojums no viena reģistrēta lietotāja. rezultāts =caurspīdīgs un kalendārs ir tāds kādu uzbalsojām. Es domāju, ka tas nav nereāli.dogMa rakstīja:Ja uztaisīsi skaistu kardānu, no problemTrūka bildes ziemas režīmā, tāpēc viena ir šāda
Kalendārs
vienīgi biju cerējis, ka būs arī kāds e36 driftējam a.k.a sportinieks.
SAVAGES CREW
tikko redzeju facebook'a video ka maximas stavlaukuma drifto pa sniegu e36.lv mashinas un tur vel komentaros eu tur sieviete pie stures
link http://www.facebook.com/photo.php?v=304689306316565
<C> Way
dogMa rakstīja:Kāpēc kaunēties? Labāk pats būtu kaunējieswhite_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunasAktivitāte tev praktiski nulle, dzīvajā nekad neesmu redzējis, bet tagad Tu lielais varonis
![]()
Atlasē piedalījās: Es, Ruu, Agris, RENIO, erda, Podziņa. Pilnīgi nekā slēpjama. Bija arī tāds kritērijs: "zināmība"/aktivitāte.. Tikai viena bilde ir no lietotāja galerijas, kurš ir jauniņais, jo tomēr izpelnās ar skaisto bildi. Es nekad neļautu likt E36 bildi, kurš ceļo no viena īpašnieka pie otra, kā arī lietotāja, kuru es pirmo vai otro reizi redzu. Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..
Interesanti par ko kaunēties ??? Ar to arī jārēķinās, ka no 10 cilvēkiem, viss maz 3 būs neapmierināti, aizvainoti vai kā tam līdzīgi, bet ko darīt, ka visus nevar samest pa 12 mēnešiem ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man jav arī patīk tas kluba biedru kalendārs
Ir jav mega labi

Latviešu cirksway rakstīja:tikko redzeju facebook'a video ka maximas stavlaukuma drifto pa sniegu e36.lv mashinas un tur vel komentaros eu tur sieviete pie stures![]()
![]()
![]()
Bļin !!!! Tiešam jāsāk lamāties ???
Tas nav Kluba biedru kalendārs. !!! Paskaties kārtīgāk!! Vai tiešam tur visi ir kluba biedri ?
Es pat nezināju, ka viņi visi ir kluba,
laikam būs jāaizsūta vņiem, ka aizmirsuši samaksāt ik mēneša kluba maksu 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tiem kas ciikst ka tas ir tikai kluba pasakums tad rekur uzrakstu kuri auto pieder pie kluba un kuri pie foruma
kalendara vaaks - klubs bet kurs to vaku dizi skatas , kad uzliek un nonem kalendaru
janvaris-klubs
februaris-forums
marts-forums
aprilis-forums
maijs-foruma pasakums (sezonas atklasana)
jūnijs-klubs
jūlijs-forums
augusts-klubs
septembris-forums
oktobris-gan forums gan klubs
novembris-klubs
decembris-forums
varbut palabojiet ja kaut ko putroju
kalendara vaaks - klubs bet kurs to vaku dizi skatas , kad uzliek un nonem kalendaru
janvaris-klubs
februaris-forums
marts-forums
aprilis-forums
maijs-foruma pasakums (sezonas atklasana)
jūnijs-klubs
jūlijs-forums
augusts-klubs
septembris-forums
oktobris-gan forums gan klubs
novembris-klubs
decembris-forums
varbut palabojiet ja kaut ko putroju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Lai nu būtu
Kluba biedri jav izlēma kāds būs kalendārs
Gan nāks kads cits un vēl iemetīs kādu akmeni šajā dārziņā
KLUBA BIEDRU KALENDĀRS 
Kluba biedri jav izlēma kāds būs kalendārs
Gan nāks kads cits un vēl iemetīs kādu akmeni šajā dārziņā
dreimanis_lv jau naudiņu par kalendāru pārskaitīji? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 2228