Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2193
- 2194
- 2195
- 2196
- 2197
- …
- 2228
- chevron_right
Riks* rakstīja:Šis jautājums ir jau 869905774903x apspriests. Nav pilnīgi nekādu problēmu iziet skati.Kaktuss rakstīja:Richus rakstīja:Nekas nav jāregistrē, tik iebraucot pie TA onkułiem, nebłausties pilnā rīklē, kad tev zem kapota 2,5.
Hmmmm.... tu gribi teikt ka tev nekad haubi nav vēruši augšā?
Swapo tik iekšā un brauc pie TA onkām!
Paldies!
kads varbūt izīrē garāžu ,kas būtu platāka par 3m?
Interesē Rīga,pierīga
Interesē Rīga,pierīga
ar kompatu pa brugji
As You wish @cipruss18 ...
Nu doma bija tāda - ja uztaisot kārtīgāku cirkulāciju, neiet lejā temperatūra - protams, ka jādarbina ārā, galva vai blīve aizies tajā brīdī, kad dažas sekundes būs iedegusies sarkanā lampiņa, nav tik neizturīgi tie motori (ne pa velti, tur ir tā lampiņa). Par radiatoru - viss atkarīgs no radiatora kā tāda un spiedienu nemaz tik lielu nevajag nabaga plastmasas bačokam.cipruss18 rakstīja:Sistema ir jabut ljoti lielam spiedienam ,li radiators uzietu gaisaa.
Tas noteikti ir labak kaa,atstat,lai darbojas un saverpj galvu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:As You wish @cipruss18 ...Nu doma bija tāda - ja uztaisot kārtīgāku cirkulāciju, neiet lejā temperatūra - protams, ka jādarbina ārā, galva vai blīve aizies tajā brīdī, kad dažas sekundes būs iedegusies sarkanā lampiņa, nav tik neizturīgi tie motori (ne pa velti, tur ir tā lampiņa). Par radiatoru - viss atkarīgs no radiatora kā tāda un spiedienu nemaz tik lielu nevajag nabaga plastmasas bačokam.cipruss18 rakstīja:Sistema ir jabut ljoti lielam spiedienam ,li radiators uzietu gaisaa.
Tas noteikti ir labak kaa,atstat,lai darbojas un saverpj galvu
Āmen
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Ir kāds cilvēks kas ņemās ar mīkstajiem jumtiem ti kabrioletu jumtiem nu tieši iet runa par elektro daļu, viena puse verās vaļā otra stāv kā mirusi...
Un kāds var ieteikt,kā vis vienkāršāk pielīmēt atlipušos melnos griestus?
Pēdējais labojis elvis' - 21 Jūn 2017, 15:44, kopā labots 1 reizi.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Man kabrim ir degusi kadas reizes 6 ta lampa un galva ka stav ta stav vietaa.
Ari esmu dafiga slapejis nost,nav bijis pisaks vel radiatoram.
Bet nu ok,pienjemsim
Ari esmu dafiga slapejis nost,nav bijis pisaks vel radiatoram.
Bet nu ok,pienjemsim
ar kompatu pa brugji
Nepielīmēsi. Ar šprici arī mēģināts,nē!elvis' rakstīja:Ir kāds cilvēks kas ņemās ar mīkstajiem jumtiem ti kabrioletu jumtiem nu tieši iet runa par elektro daļu, viena puse verās vaļā otra stāv kā mirusi...
Mēģināts nav zaudēts. vnk pārlīmēt visus reāli negribu.vitjazz rakstīja:Nepielīmēsi. Ar šprici arī mēģināts,nē!elvis' rakstīja:Ir kāds cilvēks kas ņemās ar mīkstajiem jumtiem ti kabrioletu jumtiem nu tieši iet runa par elektro daļu, viena puse verās vaļā otra stāv kā mirusi...
Zaudēts nav,ja ir nelielā diapazonā atlīmējies,bet ja nokarājies tā labi,tad nē. Bet mēģināt var vienmēr....
Kādu līmi vajag?vitjazz rakstīja:Zaudēts nav,ja ir nelielā diapazonā atlīmējies,bet ja nokarājies tā labi,tad nē. Bet mēģināt var vienmēr....
cipruss18 rakstīja:Man kabrim ir degusi kadas reizes 6 ta lampa un galva ka stav ta stav vietaa.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
88M Tenax. Depa 2,99e. 0.3ml. ja stūrī atlīmējies un tā riktīgi,tad var pūšamo pamēģināt. Es to nedaru,jo RISKS ir liels. Lielāks risks kļūdīties, nekā jaunus pārlīmētelvis' rakstīja:Kādu līmi vajag?vitjazz rakstīja:Zaudēts nav,ja ir nelielā diapazonā atlīmējies,bet ja nokarājies tā labi,tad nē. Bet mēģināt var vienmēr....
Kabrio lietotāji, pie kā jūs braucat regulēt un taisīt jumtus, ti lai vispār strādātu?
Nav kabriolets bet ir kompakts ar lielo sunroof..
Nav kabriolets bet ir kompakts ar lielo sunroof..
Vai kāds var no Liepājas atvest lielu paku līdz RĪgai ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jautājums par OCTA.
Par cik tās cenas palikušas diezgan augstas un pirms Jāņiem arī nedaudz jāsavelk josta... Ir paziņa, kuram ir 2. grupas invalīda apliecība. Apdrošinot ar viņa invalīdu apliecības numuru sanāk iekasēt savus 15eur vismaz.
Jautājums, vai uz mana auto tāda apdrošināšana vispār darbosies?
Par cik tās cenas palikušas diezgan augstas un pirms Jāņiem arī nedaudz jāsavelk josta... Ir paziņa, kuram ir 2. grupas invalīda apliecība. Apdrošinot ar viņa invalīdu apliecības numuru sanāk iekasēt savus 15eur vismaz.
Jautājums, vai uz mana auto tāda apdrošināšana vispār darbosies?
Octa strādā komplektā auto+saimnieks, neatkarīgi kurš apdrošina..kad vēl bija vecās cenas, bija vienam kkādi 100+ uz 3 mēnešiem, pārrakstot uz mani ~15
Edit:
Atbildot uz jautājumu, ja sanāk nopirkt tad jau aktīva būs, bet imo, ja sanāks sūdi, būs sūdi
Edit:
Atbildot uz jautājumu, ja sanāk nopirkt tad jau aktīva būs, bet imo, ja sanāks sūdi, būs sūdi
Likās diezgan interesanti, diezvai kaut kad to darīšu, bet varbūt ir kāds kam tas būs noderīgi.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2193
- 2194
- 2195
- 2196
- 2197
- …