Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2197
- 2198
- 2199
- 2200
- 2201
- …
- 2228
- chevron_right
Man Caterhams labāk patīk, šaurā bundža ar Rover K series.funkyasshit rakstīja: @kars - http://www.arielmotor.co.uk/atom/specification/
Ir ar Type R motoru, bet pie papildopcijām var uzlikt kompresoru pērkot.
E36 vajag 2 gab.
2 jābūt kompaktam vai touringam, uz bilstein b6 ar minimālu sēdinājumu un 195/65/r15
Lai var pa šādiem ceļiem braukt un šādiem edit
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... lkccg.html
Nevaru saprast ir par lielu vai nau?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevaru saprast, Tu atsvarus nokrāsoji lai iepistu kapeiku uz pārbalansēšanu vai kā??
Atpisies no tiem astsvariem mani no divam vietam jau sutija dirst ar tiem atsvariem un man vini isti netrauce.Inferno rakstīja:Nevaru saprast, Tu atsvarus nokrāsoji lai iepistu kapeiku uz pārbalansēšanu vai kā??
zurkae36 rakstīja:Atpisies no tiem astsvariem mani no divam vietam jau sutija dirst ar tiem atsvariem un man vini isti netrauce.Inferno rakstīja:Nevaru saprast, Tu atsvarus nokrāsoji lai iepistu kapeiku uz pārbalansēšanu vai kā??
Man labak patik krasotie ventili. Ekonomija 4x0,60
Daaaaamn, es tikai tagad pamanījudzuris rakstīja:zurkae36 rakstīja:Atpisies no tiem astsvariem mani no divam vietam jau sutija dirst ar tiem atsvariem un man vini isti netrauce.Inferno rakstīja:Nevaru saprast, Tu atsvarus nokrāsoji lai iepistu kapeiku uz pārbalansēšanu vai kā??
Man labak patik krasotie ventili. Ekonomija 4x0,60
Vajadzeja krasot bez plastmasas micitem lai piepustu pilnus ventilus ar krasu?
Nez par paltumu, bet izskatās kkā neaļo (lēti)zurkae36 rakstīja:Nevaru saprast ir par lielu vai nau?
Vai nu felony vai šitās
Slēpts saturs: Parādīt
Ventilishus parasti nolimee
Uzlikas ir ok,ar nosacijumu,ka zagje arkas iekha nost un liec mwga flanchus
ar kompatu pa brugji
Arkas zagesu ara. Flanci gan neliksu bet vel ir iespeja dabut saurakas uzlikascipruss18 rakstīja:Ventilishus parasti nolimee
Jega tada lai varetu normali pabraukt nejutot svilusu gumijucipruss18 rakstīja:Tad kada jega no uzlikam ja neliksi flanchus???
Jebatj
zurkae36 rakstīja:Jega tada lai varetu normali pabraukt nejutot svilusu gumijucipruss18 rakstīja:Tad kada jega no uzlikam ja neliksi flanchus???
Tad no AF iznoma valcejamo un izvalce
Tu iedomajies,ka izskatisies tavi j8 diski uz shim uzlikam????
ar kompatu pa brugji
Tur nau ko valcetcipruss18 rakstīja:zurkae36 rakstīja:Jega tada lai varetu normali pabraukt nejutot svilusu gumijucipruss18 rakstīja:Tad kada jega no uzlikam ja neliksi flanchus???
Tad no AF iznoma valcejamo un izvalce
Tu iedomajies,ka izskatisies tavi j8 diski uz shim uzlikam????
Pēdējais labojis zurkae36 - 25 Jūn 2017, 23:13, kopā labots 1 reizi.
Tad mekle flanchus jau,jo savadak izskatisies anali
Man jau ar j10 diskiem prasijas flanchi
Man jau ar j10 diskiem prasijas flanchi
ar kompatu pa brugji
Sagāzt neesi mēģinājis?zurkae36 rakstīja:Jega tada lai varetu normali pabraukt nejutot svilusu gumijucipruss18 rakstīja:Tad kada jega no uzlikam ja neliksi flanchus???
NesmuInferno rakstīja:Sagāzt neesi mēģinājis?zurkae36 rakstīja:Jega tada lai varetu normali pabraukt nejutot svilusu gumijucipruss18 rakstīja:Tad kada jega no uzlikam ja neliksi flanchus???
Nu tad iesaku pamēģināt, varbūt ar tiem pāris grādiem pietiks, lai tik traki nestrīķētu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2197
- 2198
- 2199
- 2200
- 2201
- …
- 2228