Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 30
- chevron_right
trakaiszinatnieks rakstīja:nopietni?
Laukos taa ir normāli. Man sirds sāp
nadirs, jaedzis rakstīja:trakaiszinatnieks rakstīja:nopietni?
Laukos taa ir normāli. Man sirds sāp
Godīgi sakot vairāk interesē un uzmanību piesaista šādi _
ne kērtējo Krišjāņa kupeju ar bomžpaku kura ir tāda pati kā 95% citas , vienīgais izņēmums diski atšķiras,bet pat tie ir prosti style 44....
ne kērtējo Krišjāņa kupeju ar bomžpaku kura ir tāda pati kā 95% citas , vienīgais izņēmums diski atšķiras,bet pat tie ir prosti style 44....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Forumiešiem ir ļoti grūti ko savadāku pieņemt,viss,kas nav m pakots un nav bb's tas ir gateris,grūti te citiem,kas mēģina ko savādāk darīt es apbrīnoju tadu cilvēku apņemšanos,un Tev jau tikai spriest,vai ir tā labāk vai nē,tā kā sekoju līdz un gribas redzēt,kas notiks
tikai tas, ka šis NFS ir banānā! Vai pie 'lauku gaumes' pieder arī šķībi auto???
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Banans jau viņs ir pagaidām,ko jau darīz tālāk nezinam,varbūt arī mainīs būriKikaps rakstīja:tikai tas, ka šis NFS ir banānā! Vai pie 'lauku gaumes' pieder arī šķībi auto???
Nav lētākn un kvalitatīvāk atrast citu bundžu?
Pat ja Tu viņu iztaisnosi, tas kuzavs šā vai tā bus līks..
kādus gadus 4 atpakaļ, kaimiņš nošķīla savu b3 pasātu, aizgāja abi lanžeroni uz kreiso pusi, tad taisnoja pagalmā starp diviem ozoliem, nu nez nez, bez stenda es nevilktu ārā, vienīgi lai izmantotu kā ziemas miseni trasei, kas tāpat sagaidītu tolmetu ziemas beigās.
Krāsojums superīgs. Man kaut kā dziļi pie kājas būtu, kas citiem patīk / nepatīk.
Diegabiksis
Thanks
Vajag pamēģināt salabot esošo.. tad jau redzēs ko darīt. Ja jau galīgi neies krastā tad meklēsim cituRiks* rakstīja:Nav lētākn un kvalitatīvāk atrast citu bundžu?
BMW - tā ir kā sieva, draudzene, mīļākā. Ja viņa ir komā, Tu tak arī dari visu lai to glābtu? Pašam tak 318IS bija, visa alga, viss tika gādāts tikai draudzenei. Stulbi? Neloģiski? Protams. Bet tāpēc jau tas ir BMW.
Diegabiksis
Neko stulbāku dzirdējis neesmuSvechturis rakstīja:BMW - tā ir kā sieva, draudzene, mīļākā. Ja viņa ir komā, Tu tak arī dari visu lai to glābtu? Pašam tak 318IS bija, visa alga, viss tika gādāts tikai draudzenei. Stulbi? Neloģiski? Protams. Bet tāpēc jau tas ir BMW.
Tad sanāk ka savu bembi ņēmi izpūtējā?
Pēdējais labojis tataars - 07 Jan 2016, 15:01, kopā labots 1 reizi.
Tur vel glabjams...
ja galigi nav ko darit tad reku links... https://www.youtube.com/watch?v=nZ4G0f0xdzQ ka cīnās mūsu kapitālistu kaimiņi
ja galigi nav ko darit tad reku links... https://www.youtube.com/watch?v=nZ4G0f0xdzQ ka cīnās mūsu kapitālistu kaimiņi
Lielākā e36 daļa bundžu ir lìkas un greizas. Citiem vienkārši trakāk , citiem ne tik traki.
Zini galveno atšķirību starp sevi un mani?tataars rakstīja:Neko stulbāku dzirdējis neesmuSvechturis rakstīja:BMW - tā ir kā sieva, draudzene, mīļākā. Ja viņa ir komā, Tu tak arī dari visu lai to glābtu? Pašam tak 318IS bija, visa alga, viss tika gādāts tikai draudzenei. Stulbi? Neloģiski? Protams. Bet tāpēc jau tas ir BMW.
Es pat izdomātu ko tādu nevarētu, - izrādās ka Tu vari. Kurš no mums ir normālāks?
Diegabiksis
Tu esi normāls saki?!?!?!?! Savu žurku sauc par "sievu, draudzeni, mīļāko ; utt, kāds tur brīnums ja es tā padomāju par Tevi?m?a?Svechturis rakstīja:Zini galveno atšķirību starp sevi un mani?tataars rakstīja:Neko stulbāku dzirdējis neesmuSvechturis rakstīja:BMW - tā ir kā sieva, draudzene, mīļākā. Ja viņa ir komā, Tu tak arī dari visu lai to glābtu? Pašam tak 318IS bija, visa alga, viss tika gādāts tikai draudzenei. Stulbi? Neloģiski? Protams. Bet tāpēc jau tas ir BMW.
Es pat izdomātu ko tādu nevarētu, - izrādās ka Tu vari. Kurš no mums ir normālāks?
Sorry par offtopiku
Tad jau to izpuvušo glāžu dēļ tavam kabrim arī bundža jāmaina jau sen bija.Riks* rakstīja:Nav lētākn un kvalitatīvāk atrast citu bundžu?
elksnis rakstīja:Tur vel glabjams...
mans gadījums --> https://www.youtube.com/watch?v=layG678jw3Y
Tas viss jau sen ir novērsts, un glāzes vispar netika aiztikas!jakshumesh rakstīja:Tad jau to izpuvušo glāžu dēļ tavam kabrim arī bundža jāmaina jau sen bija.Riks* rakstīja:Nav lētākn un kvalitatīvāk atrast citu bundžu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 30