2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 72
- chevron_right
skatos pedejas bildes un domaju, kaukas nau kaa vajag. beigas iebraucu. kola nau redzama pie auto
...
Kuņģi sāka dedzināt
P.s.
P.s.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar sēdināto tādu lietu kā brukšana pie bordas ir jāpiekopj, ne vienmēr var tik labi beigties..
e36
Skaisti tev tie ziemas diski Tikai priekšu prasas drusku zemak. Kopuma ļoti labi,pat vasaras laika nebutu kauns ar tadiem braukt
nebiju vēl pamodies un jā, kādi pāris splitteri to lika saprast , kad bija vasaras edition540i rakstīja:Ar sēdināto tādu lietu kā brukšana pie bordas ir jāpiekopj, ne vienmēr var tik labi beigties..
liels paldies man jau arī šausmīgi patīk, it īpaši dēļ iznesuma, kad ir ārpus arkām , vēl tik aizmugurē tā darētu, tad vispār ekstāze būtugan4a rakstīja:Skaisti tev tie ziemas diski Tikai priekšu prasas drusku zemak. Kopuma ļoti labi,pat vasaras laika nebutu kauns ar tadiem braukt
Jap, prasās gan priekšu zemāk, būtu vasara priekšā, laistu vēl zemāk Bet nu es jau tā tagad palaidu drusku zemāk un jau panna vietām strīķējas, ka jārāpo pār sliedēm
Redzēs kā ar finansēm un prioritātēm būs par auto lietām, mošk šitie arī paliks vasarai, bet nu ceru jau, ka sazīmēšu arī vasarai atkal diskus kas patīk.
p.s.
nekad nebiju domājis, ka sāks piedurt sēdinātais variants gludekli gan taisīt nevaru, jo man tomēr tā nav svētdienas mašīna tikai.
Arī biju nopircis savam šādus diskus, tik sliktākā stāvoklī. Baigi patīk kā viņi izskatās, tik žēl ka nācās pārdot.
vispār man plāns bija vasarai tādus R16 un 9J, vnk šitos pēkšņi pamanīju un arī iepatikās un pie reizes arī paz ziemu smuki būs, pat smukāk kā vasarā.... atkal ziemas edition smukāks šogad
Nu kā, ja uz vasaru neatradīsi citus diskus, šitie arī būs vasaras diski un viss čotka
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Ridlihs rakstīja:Redzēs kā ar finansēm un prioritātēm būs par auto lietām, mošk šitie arī paliks vasarai, bet nu ceru jau, ka sazīmēšu arī vasarai atkal diskus kas patīk.
sveiks, es atklāju kāda vaina bij manam pacelšanas mehanismam, bija aizplīsis vienā vietā, aptuveni 2.5cm gara plaisa, sametināja man viņu, iztaisnoju vienu to pacēlāja kāju un tagad logs veras kā no rūpnīcas, kkad ielikšu bildi ar vainīgo vietu skaties vai tev nav iepīsis kkur
Ieplīsis viņš var būt gandrīz jebkurā vietā. Man piem., tieši pacēlāja kāja ir ieplīsusi un arī tieši tas logs lec ārā. Tā kā nav bijis laika sametināt, tad nevaru teikt cik ļoti tas atrisina problēmu, bet jā, otrā pusē bez plaisām un tur viss ok.Burns rakstīja:sveiks, es atklāju kāda vaina bij manam pacelšanas mehanismam, bija aizplīsis vienā vietā, aptuveni 2.5cm gara plaisa, sametināja man viņu, iztaisnoju vienu to pacēlāja kāju un tagad logs veras kā no rūpnīcas, kkad ielikšu bildi ar vainīgo vietu skaties vai tev nav iepīsis kkur
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nu jā ieplīst var jebkur, tiku cauri sveikā vieglāk nekā biju domājis iespējams ka pie vainas bij viena no pacēlāja skrūvēm kas bij nedaudz vaļā, un ar kustībām viņu tur lēnām locīja.
yes, man arī pacēlāja kāja bija ieplīsusi, ja tā var teikt par metālu , sametināja un nekas neizmainījāsLinda rakstīja:Ieplīsis viņš var būt gandrīz jebkurā vietā. Man piem., tieši pacēlāja kāja ir ieplīsusi un arī tieši tas logs lec ārā. Tā kā nav bijis laika sametināt, tad nevaru teikt cik ļoti tas atrisina problēmu, bet jā, otrā pusē bez plaisām un tur viss ok.Burns rakstīja:sveiks, es atklāju kāda vaina bij manam pacelšanas mehanismam, bija aizplīsis vienā vietā, aptuveni 2.5cm gara plaisa, sametināja man viņu, iztaisnoju vienu to pacēlāja kāju un tagad logs veras kā no rūpnīcas, kkad ielikšu bildi ar vainīgo vietu skaties vai tev nav iepīsis kkur
Ok, paldies abiem, būs brīvdiena beidzot kaut kad, tad skatīšos atkal un izskatīšu visu ko man te gudra galvas ieteica, gan topikā, gan PM.
p.s.
megapaldies Varnis91 šovakar par šaizes novēršanu
p.p.s.
ak tā, un dienas snaps vēl
Pāris snapi šodien pa ceļam....
Lasu te visiem topikus un lielākā daļa iemetuši savu to do list.... nu tad arī sāku domāt kas man tajā iet iekšā... Un sanāca divas. 1) dream list un 2) real to do list
Lasu te visiem topikus un lielākā daļa iemetuši savu to do list.... nu tad arī sāku domāt kas man tajā iet iekšā... Un sanāca divas. 1) dream list un 2) real to do list
tad staasti nu taas to do listes citiem ar
ha ha, domā vajag?
Nu tad tā:
bundžas apstrāde no iekšpuses, ārpuses pret koroziju;
2 kasjaku novēršana uz arkām,
vieta kur grabažniekā izspūtējs skrūvejas klāt pārmetināšana,
jauns sajūgs (domāju, ka tā arī palikšu pie plāna par keramisko),
jauns rullīšu komplekts,
radiators jauns(galīgi nekāda vaina šim, bet nu nepatīk man kā izskatās ...),
jauni priekšējie,pakaļējie lukturi,
digitālā klima,
jauns maģis ar īsto apgaismojumu un dizainu,
jauni bremžu kluči, diski (nu šitas pusgadu mierīgi var pagaidīt, bet gan jau negaidīs )
LSD (var piedāvāt droši),
jaunas koilas... Cobra evo1 vai kaut ko no Plaza Baltic arsenāla.
Tās sagāzuma atsaites,
wiechers glāžu atsaites,
X brace,
panna visā garumā,
GT spoilers vai gaumīga žilete ( šitas diez vai, jo pats jau vairak ierēcu pa to )
Sporta taburetes,
Stūre ar iznesumu,
6 robu manuālis,
2.8 vai 3.2 tagadējā 2.5 vietā,
R16 9j plati visi.
Nu tā īsumā ... drusku jau te aizejam galējībās un gribam vairāk kā spējam
Nu tad tā:
bundžas apstrāde no iekšpuses, ārpuses pret koroziju;
2 kasjaku novēršana uz arkām,
vieta kur grabažniekā izspūtējs skrūvejas klāt pārmetināšana,
jauns sajūgs (domāju, ka tā arī palikšu pie plāna par keramisko),
jauns rullīšu komplekts,
radiators jauns(galīgi nekāda vaina šim, bet nu nepatīk man kā izskatās ...),
jauni priekšējie,pakaļējie lukturi,
digitālā klima,
jauns maģis ar īsto apgaismojumu un dizainu,
jauni bremžu kluči, diski (nu šitas pusgadu mierīgi var pagaidīt, bet gan jau negaidīs )
LSD (var piedāvāt droši),
jaunas koilas... Cobra evo1 vai kaut ko no Plaza Baltic arsenāla.
Tās sagāzuma atsaites,
wiechers glāžu atsaites,
X brace,
panna visā garumā,
GT spoilers vai gaumīga žilete ( šitas diez vai, jo pats jau vairak ierēcu pa to )
Sporta taburetes,
Stūre ar iznesumu,
6 robu manuālis,
2.8 vai 3.2 tagadējā 2.5 vietā,
R16 9j plati visi.
Nu tā īsumā ... drusku jau te aizejam galējībās un gribam vairāk kā spējam
Pēdējais labojis Ridlihs - 23 Okt 2013, 21:03, kopā labots 1 reizi.
Nu tas pulētais plaukts man noteikti nebūs, galīgi nepatīk Tāpat viņi ticamākais melni būs pilnībā.
Nu iemet bildi Un cenu te vai PM arī zināšanai.
Ja ta nopietni par diskiem tieši, tad runa iet tikai par R16 style 32 vai uz to pusi veidīgajiem, vai R 17 style 32, style 24, style 40, style 65, Corvetes bleidi, Rondell 0021 vai rotas. protams daļa no tiem pagaidām diez vai, netaisos šobrīd par diskiem tādas naudas maksāt... jo kā redzam, tad ar R 15 arī megalabi izskatās... nu vismaz priekš manis. Un , piemēram, labs bloķis un sajūgs man ir primārais :)
Nu iemet bildi Un cenu te vai PM arī zināšanai.
Ja ta nopietni par diskiem tieši, tad runa iet tikai par R16 style 32 vai uz to pusi veidīgajiem, vai R 17 style 32, style 24, style 40, style 65, Corvetes bleidi, Rondell 0021 vai rotas. protams daļa no tiem pagaidām diez vai, netaisos šobrīd par diskiem tādas naudas maksāt... jo kā redzam, tad ar R 15 arī megalabi izskatās... nu vismaz priekš manis. Un , piemēram, labs bloķis un sajūgs man ir primārais :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 72