Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 104
- chevron_right
Kā var tā uzrakstīt par dzīvu būtni ? ---> Atpestījiet mani lūdzu
Ja paņēmi, tad arī kop līdz mūža galam. Neesam vairs 6 gadnieki kuri var paņemt- apnīk un "izmet".
Ja paņēmi, tad arī kop līdz mūža galam. Neesam vairs 6 gadnieki kuri var paņemt- apnīk un "izmet".
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Ne tuvu nav tā, ka apnika un izmet variants. Ņemti tika tikai divi putni un šobrīd viņi dabiskā ceļā savairojušies līdz septiņiem, ne tuvu nav viegli katru dienu apkopt, tīrīt utt., 4 būrus, tāpēc arī "atpestījiet mani" uzrakstīju.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Varbūt kādam mētājas aizmugurējā beņķa apakšējā daļa sedanam tumši pelēkā un vēlas atdot vai pa kādu 4paku atdot. Rīt braucu uz Rīgu un varētu savākt ja kādam ir
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Mekleju garo moldingu no aizmugurējā bampera. Ja tam ir nozīme,tad no kupejas. Rīga. PM
Uzdāvina man kāds dzimšanas dienā šāda beņķa veselu apakšdaļu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu tad lūdzu piedod par iepriekšējo ko rakstīju. Vienk. necienu tādus cilvēkus kas nopērk - apnīk - atdod. Bet ja tā, tad viss okiLinda rakstīja:Ne tuvu nav tā, ka apnika un izmet variants. Ņemti tika tikai divi putni un šobrīd viņi dabiskā ceļā savairojušies līdz septiņiem, ne tuvu nav viegli katru dienu apkopt, tīrīt utt., 4 būrus, tāpēc arī "atpestījiet mani" uzrakstīju.
Cienot citus Tu cieni sevi.
Viss ok.
Vajadzēja man arī sakarīgāk uzrakstīt
Vajadzēja man arī sakarīgāk uzrakstīt
It's all about the win
Kadam spolesanai uz sezonas taklasanu? R17 205/40 R17 2gb ar min proki, 2gb. var teikt palisas.
Savāktu pa kādu aliņu aizmugurējo lampu štekerus ar kādiem 10cm gariem vadiem.
Ļoti aktuāli līdz rītdienai! Vai tiešām nav nevienam uz jaukšanu nevajadzīgi?
Ļoti aktuāli līdz rītdienai! Vai tiešām nav nevienam uz jaukšanu nevajadzīgi?
nav kādam lieks aizmugurējais abs sensors?
Varbūt kādam mētājās nevajadzīga kāda auto magnetola? Galvenais, lai var izdabūt kādu skaņu ārā, jo klusums nogalina pm, parādā nepalikšu
It's all about the win
Garāžā stāv sedana drēbes salona krēsli. AIzmugurējais beņķis un blakussēdētāja krēsls labā stāvoklī, šofera krēsls ieplīsis. Visas troses strādā. Par kaut ko garšīgu atdošu, jo vnk aizņem vietu. Atrodas Rīgā, Mārupē.
Dāmas un kungi, kam darīšana pa servisu, varbūt kādam ir 200L mucā vai mazākā tilpuma tvertne ar izlietotu eļļu, jeb atrabotku. Dodiet ziņu, kādu barteri varam sadomāt. PM!
stedzami aizmugurejos amisus vajag e36 sedanam
preti varu dot reiku plauktu un bumerangus no e36 1.8is
ja kads var piedavat 28302686
preti varu dot reiku plauktu un bumerangus no e36 1.8is
ja kads var piedavat 28302686
ir labs e36 dankrots ,viss pačhota strāda utt , pretī gribu dajebko jo vienkārši vietu aizņem,bet grēks mest ārā noteikti kādam noderēs ! vēl ir iekrājušies moldingi ,sedans ,universāls priekšējos spārnu maybe kādam noder un ir bmw emblēma nav top zustand ,bet ir ok , ja nu kādam nozagta or smthg else , ir mk3 speedo ja kādam gribās kko sasist PM :)
Drive until you die with your e36
kāds n var izlīdzēt pa kādu alu or smthg vajadzetu nedaudz logu plēvi tumšo ,li notonētu svītru priekšējam ogam žel pirkt visu rulli jo vajag tikai strīpu :( ja kas mans nr 22831957 !
Drive until you die with your e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …