Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien bija tas pats Nedod dievs vēl pagriez stūri!waarna rakstīja:Visiem no rīta tagad pielaižot, stūres pastiprinātājs mega gaudo kāmēr kaut cik iesilst? Man rodas sajūta ka viņs sasalst kā nelabais.
Moš sūdīga un veca eļļa? Nevarētu tā būt?
Man ar tas pats ... Moš vajag atvērt gaudojošo topiku ?chaboska rakstīja:Šodien bija tas pats Nedod dievs vēl pagriez stūri!waarna rakstīja:Visiem no rīta tagad pielaižot, stūres pastiprinātājs mega gaudo kāmēr kaut cik iesilst? Man rodas sajūta ka viņs sasalst kā nelabais.
Lai varam sarakstīt kuram ilgāk un visas pārējās nianses..
6dien tikšu garāžā tad samainīšū eļļu . redzēsim kā būs.
Man ar gaudo viss iespējamais izņemot stūres pastiprinātāju .ervvis743 rakstīja:
Man ar tas pats ... Moš vajag atvērt gaudojošo topiku ?
Lai varam sarakstīt kuram ilgāk un visas pārējās nianses..
Someone who knows fuck all about he's BMW.
man ar šodien no rīta kautkas gaudoja mašīnā... tik tas nebija ilgi.. max minūti apmēram...
Tas noteikti karājošais gultnis(ja gaudoja braucot), nenāca skaņa no kārbas-roķenes puses?
Nesaprotu, kur jūs visi tās gaudojošās mašīnas ņemat? Un vispār - man šodien -27 aiz loga Laikam jāvelk beidzot šorti nost un jāmeklē ziemas zābaki, nevis rudens kedas jāvelk kājās...
Ch Šitas noteikt Patiks.
http://img.bmw-syndikat.de/gallery/61/8 ... d_high.jpg
Es jau paklusēšu, kur Tavs auto stāv pa nakti Bet par aukstumu - vēl kādus piecus grādus klāt , nu tad jau būs kurtka jātaisa ciet, pagaidām nav bijusi vajadzība. Tikai -30 šorīt :)marux rakstīja:Nesaprotu, kur jūs visi tās gaudojošās mašīnas ņemat? Un vispār - man šodien -27 aiz loga Laikam jāvelk beidzot šorti nost un jāmeklē ziemas zābaki, nevis rudens kedas jāvelk kājās...
Kur var dabūt riepas 225/40 r17 meklēju, nekur nav
Būs jāpērk 215/40
Būs jāpērk 215/40
Njā, ar 225/40 ir kā ir, 215/40 uz pasūtījumu varu Tev sagādāt, protams, ja interesē jaunas un vasaras.
runājot par tām gaudošanām - man ir tāda kjā spalga čikstoņa, tikko piedarbini auto, kadu minūti nepilnu - doma it ka sajuga izspiedējgultnim kaut kas, jo no sajuga ta skaņa nāk... :) kādam kas tāds ir gadīejies... :)
a man no peckas ciikstonja naak ik pa bridim un pie lielaakiem puushanas abarotiem
mos del aukstuma
mos del aukstuma
es paravu nost to plastmasu zem slotinam un iesmereju ar solidolu un visadiem smakiem to asiti kur gala bukse... un viss čībā....
Ko domājat par kartonu nāsīs? Vnk šodien braucu u Siguldu ar cepuri un cimdiem rokās, kā ledusskapī
Vot šitajā ziņā varu palielīt mazdiņu. Uzsilst viņa ellīgi ātri, pietiek ar kādiem 2-3km pa šoseju un ir jau darba tempereatūra, bet siltu gaisu sāk pūst vēl ātrāk.
Neko labu nedomāju. Benzīnnieks Tev ?chaboska rakstīja:Ko domājat par kartonu nāsīs? Vnk šodien braucu u Siguldu ar cepuri un cimdiem rokās, kā ledusskapī
Tad bija jāuzsilst.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …