KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
Yanks - apdir@#$$ties var lasot tavus komentus
Ka to var saprast ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Kkā baigi liela mute Tev, man liekas drusku pa daudz dirs Tu šajos topikos, cilvēks ir kautko izveidojis un parāda mums, vienam tas liekas pieņemami otram nē, bet apsmiet otru īsti nav pareizi!
Savādāk izkārtosim Tev banu!
aha, tipa ja kāds būtu nofleksējis atsperes īsākas, tad arī visiem būtu jāpriecājas un jāsaka cik forši nosēdināja auto?
Ārprāts bans man būs ko es tad darīšu un kā tālāk dzīvošu?!?imis rakstīja:Kkā baigi liela mute Tev, man liekas drusku pa daudz dirs Tu šajos topikos, cilvēks ir kautko izveidojis un parāda mums, vienam tas liekas pieņemami otram nē, bet apsmiet otru īsti nav pareizi!
nu bļe a kas tur tāds nogriest vijumu atsperei, skatoties pa discovery un vēl višādus auto raidījumus ne vienu reizi vien ir redzēts ka nogirež vijumus pilnīgi jaunām atsperēm. Es ar esmu šķūnējis un griezis vijumus nost lai dabūtu zemāku mašīnu, tekšu godīgi ar dirsu nu galīgi neizjūtu neko nu tāādu šķūnīgu, kā tikai zemāku mašīnuAgnisB rakstīja:aha, tipa ja kāds būtu nofleksējis atsperes īsākas, tad arī visiem būtu jāpriecājas un jāsaka cik forši nosēdināja auto?
un te cilvēks suportus nokrāsoja nenoņēmis ak dievs kādi lauki, kāds šķūneris un vēl pie tam kkādus racing style sarkanus, davaj nomētāsim ar akmeņiem tagad.
Var saprast ka dažiem pilna dirsa ar naudu un tad var taisīt visu pa super sterilo, bet tie kas ietaupa un uzšķūnē biki tgd jānolinčo. un pa gabalu huj pateiksi vai krāsoti ar pindzeli vai pie krāsotāja.
Vismaz pats dara nevis aizved nosviež- nokrāsojiet
BMW-Big Money Waste
Suportus nenonjemu jo neredzeju jegu, tpt aiz style 5 diskiem NEKO no suportu krāsojuma redzeet nevar un man nav vajadziigas ahuunaas bildes ar tuvplaniem cik sterili ir mani suporti. Un šitas ir izņēmuma gadījums kad tev kko atbildu, jo tev nav ne te topiks ne kaa, tik pat labi tu vari būt 15 gadīgs pubertātes nomocīts tīnis.
Yanks - ja kkas tev ir pret mani tad droši PM
Paldies Puika20 par uzlimi
Yanks - ja kkas tev ir pret mani tad droši PM
Paldies Puika20 par uzlimi
piedodiet par offtopic, bet kāds tur bija sakars ar manu komentāru? tur bija teikts, ja kvalitatīvi nokrāso tad nav ne vainas. Tas nebija domāts ka šijā gadijumā tas ir izdarīts tā ( KV tas nav uzbrauciens tev)
p.s. yanks beidz vienreiz dirst uz citiem un parādi savu zelta šedevru kur viss ir čotka sataisīts.
p.s. yanks beidz vienreiz dirst uz citiem un parādi savu zelta šedevru kur viss ir čotka sataisīts.
Diezgan liela ķēpa un darbs lai nojauktu un nokrāsotu sterili visus četrus suportus, jo īpaši ja nav smilšu strūkla. Pats esmu to darījis. Pa vienu veselu dienu divus suportus nokrāsoju.
BMW
Es pilnigi piekritu ka ir baiga ķepa izjaukt visus 4 suportus , smuki sataisit . Un uzlikt atpakal ..
Tas ir laiks , nauda ..
Bet ja taisa , tad taisa 1 reiz ..
Es neko nesaku pa KV uztaisito .. Katrs taisa ka var .. Cepuri nost , ir
Tas ir laiks , nauda ..
Bet ja taisa , tad taisa 1 reiz ..
Es neko nesaku pa KV uztaisito .. Katrs taisa ka var .. Cepuri nost , ir
Sodas strūkla
izskatas ka Yanks mak tikai d..st
yanks neatrāda savu šedevru,jo vienīgais,ko viņš var izdarīt ir pieraut ķepu un iesmērēt matos
tāds umņiks protams es pats arī ņemšu nost suportus un vedīšu strūklot un krāsot katrs dara kā grib
tāds umņiks protams es pats arī ņemšu nost suportus un vedīšu strūklot un krāsot katrs dara kā grib
pa diagonāli ātri pārlasiju jūsu murgojumus
ble ka var vēl visādas atrunas izdomāt savam tizlumam nahuj vispār bija krāsot ja tāpat neredz
galvenais ka te pat man vajag uzdist tiem kas pasī saki ka šitā nekā nedaritu
manispēc krāso kaut ar akvareļa krāsām, bet nopūst diskus un drošvien arī vadīklas ir pilnīgi lauki.
Un tad kad ielikšu bildes no sava auto tad varēšu teikt ko domāju? kāda, tad jums vairs būs atruna?
P.S. un gadi man ir 28. Tā ka ka tik lielai daļai pašiem nesanāk trāpīt tajā puņķutapu kategorijā.
ble ka var vēl visādas atrunas izdomāt savam tizlumam nahuj vispār bija krāsot ja tāpat neredz
galvenais ka te pat man vajag uzdist tiem kas pasī saki ka šitā nekā nedaritu
manispēc krāso kaut ar akvareļa krāsām, bet nopūst diskus un drošvien arī vadīklas ir pilnīgi lauki.
Un tad kad ielikšu bildes no sava auto tad varēšu teikt ko domāju? kāda, tad jums vairs būs atruna?
P.S. un gadi man ir 28. Tā ka ka tik lielai daļai pašiem nesanāk trāpīt tajā puņķutapu kategorijā.
Pēdējais labojis yanks - 24 Feb 2013, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Sakara ar gatavošanos kāzām, finansialie plāni gar e36 ir uz nezināmu laiku nolikti saraksta beigu daļā gan jau kadreiz bus... to be continued
Bet pagaidām :_šura dzer alu un skatās Top gear_
Bet pagaidām :_šura dzer alu un skatās Top gear_
pa gabalu tavas miglas izskatās ļoti spožas. no kā tev tas ? manas tik spožas neliekas. it kā klasiskās ar H1.
nezinu, itka parastas h1 lampinjas ieliktas un noreguletas miglas.
es jau savas neesmu redzējis no 100 metru attāluma. varbūt man tas pats
Kad sapratu,ka gribu tieshi e36 sedanu,shitais likas pats skaistakais
Tas bija kadi 4 vai 5 gadi atpakalj,tev vel bija dzeltenas miglas
Tas bija kadi 4 vai 5 gadi atpakalj,tev vel bija dzeltenas miglas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23