Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2201
- 2202
- 2203
- 2204
- 2205
- …
- 2228
- chevron_right
Man pirmo izlaiduma datumu FL modelis (94 gads), pastiprinošās trubas jau ir (tiesa gan nevaru dotgarantiju, ka durvis kkad nav mainītas, bt pēc strāvokļa izskatās ka nē..)Rob rakstīja:https://www.euroncap.com/en/results/bmw/3-series/15459
Paskatījos crash reitingus. Tādi diezgan traģiski. Lai gan pilnībā neatbilst visiem e36. Sānu sadursmes rezultāti bija traģiski, nezinu vai 1997 gada modelim nāk durvīs stiprinājuma trubas, zinu ka 1998 gadam ir, kā arī testētajam variantam nebija aurbagu ne pasažierim, ne durvīs. Arī dēļ nenostiprinātajām durvīm, kabīnes bojājumi bija lielāki.
d[-_-]b
Man ari ar trubam 27.12.1994 izlaiduma gads un bez airisiemDj Plosky rakstīja:Man pirmo izlaiduma datumu FL modelis (94 gads), pastiprinošās trubas jau ir (tiesa gan nevaru dotgarantiju, ka durvis kkad nav mainītas, bt pēc strāvokļa izskatās ka nē..)Rob rakstīja:https://www.euroncap.com/en/results/bmw/3-series/15459
Paskatījos crash reitingus. Tādi diezgan traģiski. Lai gan pilnībā neatbilst visiem e36. Sānu sadursmes rezultāti bija traģiski, nezinu vai 1997 gada modelim nāk durvīs stiprinājuma trubas, zinu ka 1998 gadam ir, kā arī testētajam variantam nebija aurbagu ne pasažierim, ne durvīs. Arī dēļ nenostiprinātajām durvīm, kabīnes bojājumi bija lielāki.
padauzi pa durviim no arpuses kaut kur rajonaa zem ruchkas. man kupejai laikam taada pati probleema, kaut kaadu mikrosleedzhu vaina laikam, jo savu izjaucu,saelljoju un nekas nemainijaas.cipruss18 rakstīja:Centralaa sledzas,ar atslegu var atslegt un aizslegt durvis.parejas durvis var atvert valjaa,bet shofera durvis nenak valjaa.centralaa atsledz vinjas,bet rauatot rokturus,nenak valja durvis
Skatos populāra problēma. :) Cik sapratu kkādi galaslēdži čakarējas.. Man sākumā šī problēma parādījās precīzi katru reizi lietainā laikā (durvis nevarēja dabūt ārā pat no iekšpuses raujot puļķi augšā), tad itkā atlaida, puļķis augšā neleca pats, bij pa aizmugurējām durvīm jāparauj augšā un tad vērt vaļā pašas durvis. Tgd kādu laiciņu atkal viss ok, puļķis lec augšā pats, durvis attiecīgi arī veras.gleizds rakstīja:padauzi pa durviim no arpuses kaut kur rajonaa zem ruchkas. man kupejai laikam taada pati probleema, kaut kaadu mikrosleedzhu vaina laikam, jo savu izjaucu,saelljoju un nekas nemainijaas.cipruss18 rakstīja:Centralaa sledzas,ar atslegu var atslegt un aizslegt durvis.parejas durvis var atvert valjaa,bet shofera durvis nenak valjaa.centralaa atsledz vinjas,bet rauatot rokturus,nenak valja durvis
Man no sākta gala slēdzene sačakarēta, ar atslēgu nevaru atvēt tās vadītāja durvis, tikai aizvērt, tāpēc nezinu kā būtu, ja būtu iespējams pagriest atslēgu.
d[-_-]b
P.S. Durvis varēja dauzīt cik uziet, atnākot citu dienu pašās atvērās no pults! :)
d[-_-]b
nu man tā nav, man var pēc nedēļas kaut pamēģināt un durvis joprojām būs ciet. un kad atslēdz, tad viss atlec un puļķis paceļas,bet ručka nereaģē. ja uzsit pa durvīm,uzreiz atnāk vaļāDj Plosky rakstīja:P.S. Durvis varēja dauzīt cik uziet, atnākot citu dienu pašās atvērās no pults! :)
Man bija identiski, kad aktuatoru nomainīja viss super, tā laikam slimība žurkām.cipruss18 rakstīja:Esmu jau parspardijies tas durvis
p.s. Var visu nomainīt arī ar aizslēgtām/aizvērtām durvīm, nu ja ir kompaktas rokas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda,man ir 1.94 augums un 120kg svars,ka Tu domaa,cik kompaktas man ir rokas??
ar kompatu pa brugji
Ručka jāmaina.gleizds rakstīja:nu man tā nav, man var pēc nedēļas kaut pamēģināt un durvis joprojām būs ciet. un kad atslēdz, tad viss atlec un puļķis paceļas,bet ručka nereaģē. ja uzsit pa durvīm,uzreiz atnāk vaļāDj Plosky rakstīja:P.S. Durvis varēja dauzīt cik uziet, atnākot citu dienu pašās atvērās no pults! :)
ģeniāls ieteikumsInferno rakstīja:Ručka jāmaina.gleizds rakstīja:nu man tā nav, man var pēc nedēļas kaut pamēģināt un durvis joprojām būs ciet. un kad atslēdz, tad viss atlec un puļķis paceļas,bet ručka nereaģē. ja uzsit pa durvīm,uzreiz atnāk vaļāDj Plosky rakstīja:P.S. Durvis varēja dauzīt cik uziet, atnākot citu dienu pašās atvērās no pults! :)
Nu izklausās,ka no Tevis pianists nesanāk,ja nu vienīgi ņem talkā liso ar fleksi vai ēvelicipruss18 rakstīja:Linda,man ir 1.94 augums un 120kg svars,ka Tu domaa,cik kompaktas man ir rokas??
.... Nav vardu. Tikko izsisto logu nomainiju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jopcik, un es domāju, ka tas notika tikai 90jos un early 2000....
st5 r16, uzliku vāciņus tie paši nofenderēja?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2201
- 2202
- 2203
- 2204
- 2205
- …
- 2228