Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2207
- 2208
- 2209
- 2210
- 2211
- …
- 2228
- chevron_right
Tipa llp ir tas, ka lv nav cilvēcīgi pieejamas trases?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kāpēc trasēm būtu jābūt pieejamām ikvienam par lētiem cipariem?rvars rakstīja:Tipa llp ir tas, ka lv nav cilvēcīgi pieejamas trases?
Kam tad viņas ir domātas? Tas jau sen ir diezgan loģisks izskaidrojums, kāpēc tad jaunie tīņi mēģina izrādīties turpat uz ielas savām žubītēm. Žēl tikai, ka pēc tam par to arī uztaisa tādu haju netā, nedomāju, ka arī pats čalis laimīgs. (nē, nav man pazīstams, tikai iedomājos, kādā situācijā viņš ir) No vienas puses jā - LLP, kā te kolēģi minēja, no otras - nu nesavācās čalis, tagad to ir jāzina visai Latvijai? Būtu tajā apmalē kaut kāda Sierra, visiem būtu pie kājas, bet tipiskais BMW stereotips taču ir jāturpina audzināt! Tik tikko atbrauca radinieks no Spānijas, atļaušos iekopēt šeit viņa citātu: "Latvijai līdz šim cilvēku miera un laimes līmenim kā līdz Antarktīdai. Kamēr prusakovi un tml. smirdīgi mēsli būs pie varas, būs tikai pensionāru piekukuļošana un sūdu bedre." Tur nevienam neinteresē, kas notiek avārijās un uz ielas. Notiek avārija -ZzevsS rakstīja:Kāpēc trasēm būtu jābūt pieejamām ikvienam par lētiem cipariem?rvars rakstīja:Tipa llp ir tas, ka lv nav cilvēcīgi pieejamas trases?
vienalga, kādi auto, jo Audi=BMW=VW=Škoda=Ferrari=Fiat=utt. Palabojiet, ja kļūdos, bet manuprāt nekļūdos.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Trases ir domātas lai cilvēki, kuri to var atļauties, varētu pa viņām braukt.
Kur problēma? Ja grib slīpēt pa trasi, nopērc zemesgabalu, uzlej asfaltu un slīpē cik uziet.
Kur problēma? Ja grib slīpēt pa trasi, nopērc zemesgabalu, uzlej asfaltu un slīpē cik uziet.
Pagaidi. CSDD un policija piemēram visu laiku skandina "neārdies uz ielas, brauc uz trasi". Ēmmm.. Nu tāds diezgan loģisks jautājums pēc tam izriet - kā un par cik, kur, kad? Latvijā ir 3 trases, kuras var atļauties vai nu oligarhi vai nu vismaz 30 cilvēki kopā, bet stundu braukt 30 cilvēkiem barā - nu tas nav nopietni. Es vairāk gribēju padiskutēt par to potēto politiku, kas notiek Latvijā, nevis par ielu drifta karaļiem. Tev aizliedz vienu lietu, norādot uz citu, bet tu to fiziski nevari atļauties šajā valstī, tevi iedzen strupceļā. Un cilvēkam vairs nav kur sprukt - viņš izvēlas lētāko=aizliegto.ZzevsS rakstīja:Trases ir domātas lai cilvēki, kuri to var atļauties, varētu pa viņām braukt.
Bet Rullītis. par 20e vari slidināties visu 7dienu.
Nav jau tā ka nekur nevar aizbraukt, un ir arī officiālie drifta treniņi, 333 & BKSB.
Ja nav problēma ar attālumu var aizbraukt uz Rudes kartingu trasi, pats neesmu bijis, bet čomi no Liepājas puses uz turieni brauc regulāri.
Nav jau tā ka nekur nevar aizbraukt, un ir arī officiālie drifta treniņi, 333 & BKSB.
Ja nav problēma ar attālumu var aizbraukt uz Rudes kartingu trasi, pats neesmu bijis, bet čomi no Liepājas puses uz turieni brauc regulāri.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
maartyd rakstīja:Pagaidi. CSDD un policija piemēram visu laiku skandina "neārdies uz ielas, brauc uz trasi". Ēmmm.. Nu tāds diezgan loģisks jautājums pēc tam izriet - kā un par cik, kur, kad? Latvijā ir 3 trases, kuras var atļauties vai nu oligarhi vai nu vismaz 30 cilvēki kopā, bet stundu braukt 30 cilvēkiem barā - nu tas nav nopietni. Es vairāk gribēju padiskutēt par to potēto politiku, kas notiek Latvijā, nevis par ielu drifta karaļiem. Tev aizliedz vienu lietu, norādot uz citu, bet tu to fiziski nevari atļauties šajā valstī, tevi iedzen strupceļā. Un cilvēkam vairs nav kur sprukt - viņš izvēlas lētāko=aizliegto.ZzevsS rakstīja:Trases ir domātas lai cilvēki, kuri to var atļauties, varētu pa viņām braukt.
++++ piekrītu
Instagram - Sandis_e36
Tad ir jādara tāpat kā ar jebkuru preci/pakalpojumu kuru nevar atļauties - NELIETOT TO! Tikpat labi, maartyd, kāpēc tu nebrauc ar jaunāko Mku? Ja nevari atļauties var takš nozagt to un braukāt kamēr nenoķer...maartyd rakstīja:Pagaidi. CSDD un policija piemēram visu laiku skandina "neārdies uz ielas, brauc uz trasi". Ēmmm.. Nu tāds diezgan loģisks jautājums pēc tam izriet - kā un par cik, kur, kad? Latvijā ir 3 trases, kuras var atļauties vai nu oligarhi vai nu vismaz 30 cilvēki kopā, bet stundu braukt 30 cilvēkiem barā - nu tas nav nopietni. Es vairāk gribēju padiskutēt par to potēto politiku, kas notiek Latvijā, nevis par ielu drifta karaļiem. Tev aizliedz vienu lietu, norādot uz citu, bet tu to fiziski nevari atļauties šajā valstī, tevi iedzen strupceļā. Un cilvēkam vairs nav kur sprukt - viņš izvēlas lētāko=aizliegto.ZzevsS rakstīja:Trases ir domātas lai cilvēki, kuri to var atļauties, varētu pa viņām braukt.
Es izcēlu savā citātā to, ko gribēju pateikt. Protams, nevari atļauties - nelieto. Beigās būs - nevari atļauties sevi uzturēt - nomirsti?ZzevsS rakstīja:Tad ir jādara tāpat kā ar jebkuru preci/pakalpojumu kuru nevar atļauties - NELIETOT TO! Tikpat labi, maartyd, kāpēc tu nebrauc ar jaunāko Mku? Ja nevari atļauties var takš nozagt to un braukāt kamēr nenoķer...maartyd rakstīja:Pagaidi. CSDD un policija piemēram visu laiku skandina "neārdies uz ielas, brauc uz trasi". Ēmmm.. Nu tāds diezgan loģisks jautājums pēc tam izriet - kā un par cik, kur, kad? Latvijā ir 3 trases, kuras var atļauties vai nu oligarhi vai nu vismaz 30 cilvēki kopā, bet stundu braukt 30 cilvēkiem barā - nu tas nav nopietni. Es vairāk gribēju padiskutēt par to potēto politiku, kas notiek Latvijā, nevis par ielu drifta karaļiem. Tev aizliedz vienu lietu, norādot uz citu, bet tu to fiziski nevari atļauties šajā valstī, tevi iedzen strupceļā. Un cilvēkam vairs nav kur sprukt - viņš izvēlas lētāko=aizliegto.ZzevsS rakstīja:Trases ir domātas lai cilvēki, kuri to var atļauties, varētu pa viņām braukt.
Tādā situācijā ir jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu savas pamat vajadzības...
Labi skaidrs, varbūt Tev valstī viss ir +/- kārtībā. Es gan uzskatu, ka kaut kas tomēr ir nepareizi.ZzevsS rakstīja:Tādā situācijā ir jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu savas pamat vajadzības...
Pareizi vai nepareizi, ne jau par to es runāju...bet gan par to, ka slīpēt uz ielas nav labi, bet gan bīstami un neapdomīgi. Šeit pat forumā tam ir vairāki piemēri. Ja nevar atļauties to darīt trasē, tad tas nav jādara un jākrāj nauda trasei. Citā gadījumā nav nekādas atšķirības likuma pārkāpšanā, vai tā ir slīpēšana pa ielām/zādzība/slepkavība utt.
Kada huj starpiba.tagad jagaida policistu formulejums par specialu sansliidi
ar kompatu pa brugji
Valstī viss ir dupsī (maigi sakot) un paliek sliktāk ar katru dienu,mēnesi vai gadu.maartyd rakstīja:Labi skaidrs, varbūt Tev valstī viss ir +/- kārtībā. Es gan uzskatu, ka kaut kas tomēr ir nepareizi.ZzevsS rakstīja:Tādā situācijā ir jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu savas pamat vajadzības...
Instagram - Sandis_e36
Vot to es arī gaidu un gribu redzēt kāds būs formulējums un sodscipruss18 rakstīja:Kada huj starpiba.tagad jagaida policistu formulejums par specialu sansliidi
Instagram - Sandis_e36
Valsts sākas no mums katra paša. Ne valsts ir atbildīga par manu dzīvi un labklājību, bet es pats.Sidnas rakstīja:Valstī viss ir dupsī (maigi sakot) un paliek sliktāk ar katru dienu,mēnesi vai gadu.maartyd rakstīja:Labi skaidrs, varbūt Tev valstī viss ir +/- kārtībā. Es gan uzskatu, ka kaut kas tomēr ir nepareizi.ZzevsS rakstīja:Tādā situācijā ir jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu savas pamat vajadzības...
Uiii zevs nu nesaac
Tas ,ka Tu esi mantojis no vacakiem kkadu biznesu kursh bija uzsakts pirms krizes un turas virs udens,tas nenozimee ,ka tas tagad butu tik viegli ka bija toreiz
Tas ,ka Tu esi mantojis no vacakiem kkadu biznesu kursh bija uzsakts pirms krizes un turas virs udens,tas nenozimee ,ka tas tagad butu tik viegli ka bija toreiz
ar kompatu pa brugji
Cipruss, tu mani tik labi nepazīsti lai par to runātu. Vecāku bizness man pagaidm vēl nekādu dižo naudu nenes, pašam galva pietiekoši labi strādā, lai nopelnītu sev iztiku. Bet tas nemaina manas domas par to ka neviens cits izņemot mūs pašus nav atbildīgs par savu dzīvi.cipruss18 rakstīja:Uiii zevs nu nesaac
Pēdējais labojis ZzevsS - 07 Jūl 2017, 13:50, kopā labots 1 reizi.
Zzevss tu vispār saproti pats ko runā?
Tas ,ka tev kkas pieder kaut kāds bizness vai kas,un tev pirksti ir gaisā un viss ir labi un skaisti,tas nenozīmē ka viss valstī ir kārtībā un visiem tās iedzīvotājiem ir tikpat labi kā tev.
Arī tavā gumijas laivā kādreiz var būt caurums ,kuru nevarēs aizlāpīt un tā sāks grimt takā nolaidies uz zemes
Tas ,ka tev kkas pieder kaut kāds bizness vai kas,un tev pirksti ir gaisā un viss ir labi un skaisti,tas nenozīmē ka viss valstī ir kārtībā un visiem tās iedzīvotājiem ir tikpat labi kā tev.
Arī tavā gumijas laivā kādreiz var būt caurums ,kuru nevarēs aizlāpīt un tā sāks grimt takā nolaidies uz zemes
Instagram - Sandis_e36
Es sen jau esmu uz zemes, jo es savā privātajā biznesā pagaidām tikai ieguldu. Man ir bizness, kurš nenes peļņu un vismaz tuvākos 2 gadus to arī nenesīs, bet gan katru mēnesi prasīs ieguldījumus. Es meklēju un atrodu veidus kā nopelnīt naudu kuru ieguldīt savā biznesā un lai nodrošinātu iztiku sev un savai ģimenei. Tā kā nevajag stāstīt man ka tas ir neiespējami. Un valstij ar to nav pilnīgi nekāda sakara. Nevienā brīdī neesmu teicis ka viss man ir skaisti un labi, man ir pietiekoši daudz savu problēmu un bieži trūkst naudas, bet gan to, ka ne valsts man nesīs peļņu un nodrošinās manu dzīvi, bet gan es pats. Kad man pietrūkst naudas es meklēju veidus kā gūt papildus peļņu, nevis čīkstu ka valstī viss slikti un hujo majo...Sidnas rakstīja:Zzevss tu vispār saproti pats ko runā?
Pēdējais labojis ZzevsS - 07 Jūl 2017, 16:53, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2207
- 2208
- 2209
- 2210
- 2211
- …
- 2228