Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2215
- 2216
- 2217
- 2218
- 2219
- …
- 2228
- chevron_right
Man liekas, ka jūs pārāk iespringāt
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
TomSkarsts rakstīja:Te tak vadība nevienam nepis. Galvenais lai pārsēdinātajām tačkām vēl vairāk nelauž jau tā sapistās arkas. Jo cietāks jo tak ahuena, var rakstīt SS, ka sporta piekare.
Tom,skatos,ka tu esi experts visaa
ar kompatu pa brugji
Nopērc no manis manus HSD MonoPro pa 600€.klifiks rakstīja:Tad pēc jūsu domām, ko manā situācijā darīt. Jo man ir reāli daudz par mīkstu aizmugure. Un tie LC amīsiem neliekas, ka būtu tas prātīgākais. Bet nu mašīnu vairāk tiks slīpēts, par komfortu nedomājot. Auto tiek vairāk taisīts trasei
šait... man uz kompakta arī ir lc amji
priekš ziemas gonkām toč ir daudz par ''stingru'', vasarai pa grunti biš par ''stingu'', kkā tā sajūtas
priekš ziemas gonkām toč ir daudz par ''stingru'', vasarai pa grunti biš par ''stingu'', kkā tā sajūtas
M Power or no power..
Nu ko, šovakar uz lielo stand up jābrauc uz studio 69 vai jāsēž studio e36?
Fack, tikko nomainīju eļļas filtra korpusa blīvi kopā ar tiem o-ringiem, bet atnākot pie komja ar atvērtām bildēm, sapratu ka es to vienvirziena plastmasu, esmu uzlicis otrādi atkal viss jājauc ārā
Labi ka biju noguris un neielēju eļļu lai izbrauktu
Labi ka biju noguris un neielēju eļļu lai izbrauktu
- ikey07
Veči,kā tikt viegli līdz ūdenssūknim? Nevaru nekā mufti noņemt
Pluss,nevaru atskrūvēt eļļas stakanu,lai eļļas filtru nomainītu. Motors m52b25....
Pluss,nevaru atskrūvēt eļļas stakanu,lai eļļas filtru nomainītu. Motors m52b25....
32mm atslēgu, un skrūvgriezi starp skrimšļa skrūvēm lai turētu, un uztaisi vienu strauju griezienu, tik atceries ka viņam ir pretēja vītne.vitjazz rakstīja:Veči,kā tikt viegli līdz ūdenssūknim? Nevaru nekā mufti noņemt
Un priekš filtra, izmato šito
- ikey07
Paldies kur filtra atslēgu var ieķert tādu?ikey07 rakstīja:32mm atslēgu, un skrūvgriezi starp skrimšļa skrūvēm lai turētu, un uztaisi vienu strauju griezienu, tik atceries ka viņam ir pretēja vītne.vitjazz rakstīja:Veči,kā tikt viegli līdz ūdenssūknim? Nevaru nekā mufti noņemt
Un priekš filtra, izmato šito
Es darīju tā. Paņēmu parastu hamutu dzelzs , uzliku un savilku uz vāka, un tad akurāti ar āmurīti un pagarinātāju atdauzīju vaļā.
Es gan vienkārši nopirku 36mm (ja nemaldos) muciņu un nepisu sev prātu
Tāda ir man. Bet m43 vispār nav muciņas vai kā tamlīdzīga uz vākaInferno rakstīja:Es gan vienkārši nopirku 36mm (ja nemaldos) muciņu un nepisu sev prātu
Toč 36mm?Inferno rakstīja:Es gan vienkārši nopirku 36mm (ja nemaldos) muciņu un nepisu sev prātu
https://www.aliexpress.com/item/76-x-14 ... 0.0.aOSDo8-AF- rakstīja:Tāda ir man. Bet m43 vispār nav muciņas vai kā tamlīdzīga uz vākaInferno rakstīja:Es gan vienkārši nopirku 36mm (ja nemaldos) muciņu un nepisu sev prātu
Vai ne..
Nesen tieši ar šo nomainīju eļļu uz m43..
Šitais ir paredzēts tam kam ir , man draudzenei ir e46 m43b18 un tur perfekti gluds vāks
Es pats uztaisīju ko ļoti līdzīgu šim toolam, nav sarežģīti uztaisīt, ja izdoma strādā un darbojas perfektivitjazz rakstīja:Veči,kā tikt viegli līdz ūdenssūknim? Nevaru nekā mufti noņemt
https://www.google.no/search?q=belt+oil ... L2izvY6SM:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2215
- 2216
- 2217
- 2218
- 2219
- …