Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2216
- 2217
- 2218
- 2219
- 2220
- …
- 2228
- chevron_right
Rēzekne ir valce kāds diskus?
Ka tur ir ar tiem kinas sparniem? Nau ta ka purnu nevar saregulet ?
Man to paš teica, bet, tfu tfu tfu, diezgan taisni viss sanāca.
Lai gan mani īsti neuztrauc gāžamai mašīnai cik taisns purns.
Lai gan mani īsti neuztrauc gāžamai mašīnai cik taisns purns.
Kā kuram, lielākajā daļā gadījumu nākas mazliet pārvīlēt/pārurbt caurumus, lai varētu smuki saliktzurkae36 rakstīja:Ka tur ir ar tiem kinas sparniem? Nau ta ka purnu nevar saregulet ?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Modē tagad gadījumā nav visai pravodkai izolāciju kasīt nost, lai auto būtu vieglāks?
:triggered:
Nemīz, man pašam ir clean stock, tāpēc mani grūti aizvainot ar kaut ko, bet nu apnīk jau lasīt pa visu forumu gandrīz katrā topikā šitos te tekstus par to ka stance nav modē, izmest pasažieru airbaigu ir labākais perfomance apgreids jo -6kg, jābrauc ar St6 + max baloniem
Tas ir labākais ko ar bmw var izdarīt
Nebūs ilgi jāgaida, man ir līdzīgi domājošie
Iepriekšējais projekts
Nebūs ilgi jāgaida, man ir līdzīgi domājošie
Iepriekšējais projekts
Negribi uzreiz kkādu G11 semaku pārtaisīt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Norbe arī ar bračku ir uztaisījuši e90 uz īri trasei priekšDE
Drīzāk, tie kam nav naudas normāliem diskiem un labiem koiliem, uzliek uz r16 vai hvz kkādām karotēm un pasludina to par track day projektukars rakstīja:Nav jau arīInferno rakstīja:Kā nav? Kas tās par muļķībām?Lawwr rakstīja:stēnc vairāk nav modē
Modē ir oem+because race carSlēpts saturs: Parādītun protams oemSlēpts saturs: ParādītBet lielākajai daļai šajā forumā labāk patīk šādi autoSlēpts saturs: ParādītSlēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis chiefcadet - 17 Jūl 2017, 01:39, kopā labots 1 reizi.
[/quote]-AF- rakstīja: Drīzāk, tie kam nav naudas normāliem diskiem un labiem koiliem, uzliek uz r16 vai hvz kkādām karotēm un pasludina to par track day projektu
A kas pret r16 un track day projektiem? Šis arī tūlīt būs savests kārtībā un strītā nakamjā sezonā griezīsies
Bīdeklis m30b35, piekare pagaidām stock resnās statnes, bet tiks upgreidots.
Drīzāk jau tie, kas šito visu stance taisa, ir pārāk nabagi, lai savestu auto kārtībā līdz tā sākotnējam stāvoklim. Tāpēc sačakarē autiņu vēl vairāk un nosauc to par stance, stilu, gaumi.
A kas pret r16 un track day projektiem? Šis arī tūlīt būs savests kārtībā un strītā nakamjā sezonā griezīsieschiefcadet rakstīja:-AF- rakstīja: Drīzāk, tie kam nav naudas normāliem diskiem un labiem koiliem, uzliek uz r16 vai hvz kkādām karotēm un pasludina to par track day projektu
Bīdeklis m30b35, piekare pagaidām stock resnās statnes, bet tiks upgreidots. [/quote]
Nu kad sāksiet braukt sapratīsiet cik liels un nevajadzīgs klucis ir tas m30 e30 bunžā
Emteks rakstīja:Drīzāk jau tie, kas šito visu stance taisa, ir pārāk nabagi, lai savestu auto kārtībā līdz tā sākotnējam stāvoklim. Tāpēc sačakarē autiņu vēl vairāk un nosauc to par stance, stilu, gaumi.
Cik dargi ta ir savest lidz stockam to e36??
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2216
- 2217
- 2218
- 2219
- 2220
- …