Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- …
- 2228
- chevron_right
Ziemassvētku tuss Klubam izskatās bijis ellīgi labs un jautrs 
Jā, tas tiešām tāds bija! 
Woo-hoo, shon mentenee viss izgaaja chiki briki!!! Mani 18 novembrii panjeema braucot uz 95 km/h centraa ar teeva dzhipu, ar ASV tiesiibaam, kuraam terminjsh beidzies, un shon vajadzeeja iet uz izskatiishanu. Fakti:
-man nevar uzlikt soda punktus, jo neesmu CSDD datubaazee un mentu datubaazee arii nee.
-varu nepaarlikt uz LV tiesiibaam (tehniski ar ASV tiesiibaam var braukt gadu Latvijaa), bet vinji neredz kad esmu atlidojis/izlidojis, taa ka varu pateikt ka tikko atgriezos no Igaunijas vai kvai ASV.
-ja ments nepienjem tiesiibas, tad varu suutiit vinju pie galvenaa inspektora Gaujas ielaa, kursh vinjam paraadiis kaa lietas jaadara (jaaregulee krustojums, jo tur vinjsh peec tam buus
)
Un labaakais ir tas ka vinji mentenee pat nemineeja faktu ka terminjsh pravaam beidzies, un teica lai tik samaksaaju sodu un braukaaju vesels.

-man nevar uzlikt soda punktus, jo neesmu CSDD datubaazee un mentu datubaazee arii nee.
-varu nepaarlikt uz LV tiesiibaam (tehniski ar ASV tiesiibaam var braukt gadu Latvijaa), bet vinji neredz kad esmu atlidojis/izlidojis, taa ka varu pateikt ka tikko atgriezos no Igaunijas vai kvai ASV.
-ja ments nepienjem tiesiibas, tad varu suutiit vinju pie galvenaa inspektora Gaujas ielaa, kursh vinjam paraadiis kaa lietas jaadara (jaaregulee krustojums, jo tur vinjsh peec tam buus
Un labaakais ir tas ka vinji mentenee pat nemineeja faktu ka terminjsh pravaam beidzies, un teica lai tik samaksaaju sodu un braukaaju vesels.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nu tak, es mainosG1RT5 rakstīja:Eeee, pa kuru laiku Hazard reputācija tikkai -1Tak bija divciparu skaitlis zem nulles
Būšu laikam kko paliadis garām
kāds no foruma gadījumā nenodarbojās, vai nav saistīts ar gāzes iekārtu likšanu?
Varu labu meistaru ieteiktAlpineLV rakstīja:kāds no foruma gadījumā nenodarbojās, vai nav saistīts ar gāzes iekārtu likšanu?
Podziņa rakstīja:STEIDZĪGI!!! Varbūt kāds zin kur var iepirkt labu un samērā lētu sniega pūtējuVarbūt kāds no jums ar to nodarbojas, strādā kaut kur kur viņus tirgo
Nezinu kāds pieprasījums pēc pūtējiem ir tagad, bet kad man sencis pirka pirms diviem gadiem - pasūtīja novembrī, atnāca jūnijā, jo pieprasījums bija vairākkārt lielāks nekā piedāvājums. Mēs sameklējām izdevīgu piedāvājumu iekš www.salidzini.lv, kur vispār iesaku iegriezties visiem biežāk, jebkuru preci var atrast par izdevīgāku kumosu! Vēl ir jautājums cik daudz esi gatava maksāt par pūtēju, jo vienam un tam pašam pūtējam salidzini.lv ir pat 300 Ls atšķirība. Dārgākie drošvien ir pieejami uzreiz.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu kaa jums Shii ziema?? 
murgs ne laiks
jatira sniegs, agrak jacelas, satiksme velkas
ar sabiedrisko ari nav labak-kavejas pamatigi 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Shodien putina ne pa jokam ....to celju tak neviens nevar paspeet iztiiriit
Jaapaljaujas uz inerces speekiem
Jaapaljaujas uz inerces speekiem
inerce kadreiz dara savu , ir paris reizes nacies jau soziem uztaisiit acis

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
man neviena ziema nepatīk, auksts, degvielas patēriņš lielāksm, apkure, tumsa. fuj.splat rakstīja:Nu kaa jums Shii ziema??
Sniegs man patīk, bet tas aukstums gan neee, šodien pēc 3 dienu nekustināšanas nolēmu izbraukt, lai nav tā, ka pēc tam nevaru pielaist vairs. Pirmkārt apsēžoties likās, ka esmu apsaldējis pakaļu, āda nenormāli auksta bija. Un darbinot arī varēja just, ka mīnusos ir pastāvējis, pirmais griziens tāds gurdens bija, bet tad jau pieleca un varēju mazliet paslidināties līdz veikalm.
Ziemassvētkos ziņo vispār virs -20. Būšu Rīgā, cerams, tur tik liels aukstums nebūs
Ziemassvētkos ziņo vispār virs -20. Būšu Rīgā, cerams, tur tik liels aukstums nebūs
PFff, mana miesta sola ka būs visi -30 nakti no 5dienas uz 6dienu

manā galā sola -25 pa ziemīšiem
Nu tad gaidam lielo aukstumu un meegjinam no riitiem dabuut valjaa savus speekratus 
Lai gan besii taa sajuuta kad saak braukt ar galiigu aukstu ...itiipashi ja kaadas dienas nostaaveejis....
Lai gan besii taa sajuuta kad saak braukt ar galiigu aukstu ...itiipashi ja kaadas dienas nostaaveejis....
Trakakais ka kondensats neiztek pilnigi izputeja un tas aizsalst.....

Kruta.EBagatskis rakstīja:Woo-hoo, shon mentenee viss izgaaja chiki briki!!! Mani 18 novembrii panjeema braucot uz 95 km/h centraa ar teeva dzhipu, ar ASV tiesiibaam, kuraam terminjsh beidzies, un shon vajadzeeja iet uz izskatiishanu. Fakti:
-man nevar uzlikt soda punktus, jo neesmu CSDD datubaazee un mentu datubaazee arii nee.![]()
-ja ments nepienjem tiesiibas, tad varu suutiit vinju pie galvenaa inspektora Gaujas ielaa, kursh vinjam paraadiis kaa lietas jaadara (jaaregulee krustojums, jo tur vinjsh peec tam buus)
Un labaakais ir tas ka vinji mentenee pat nemineeja faktu ka terminjsh pravaam beidzies, un teica lai tik samaksaaju sodu un braukaaju vesels.![]()
![]()
Ta vinjjiem tik naudu vajag
vng kas par tiesiibaam....kkaa jau budzjets jaapilda..nav jau vairs fotoradaru 
Johnny rakstīja:Podziņa rakstīja:STEIDZĪGI!!! Varbūt kāds zin kur var iepirkt labu un samērā lētu sniega pūtējuVarbūt kāds no jums ar to nodarbojas, strādā kaut kur kur viņus tirgo
Nezinu kāds pieprasījums pēc pūtējiem ir tagad, bet kad man sencis pirka pirms diviem gadiem - pasūtīja novembrī, atnāca jūnijā, jo pieprasījums bija vairākkārt lielāks nekā piedāvājums. Mēs sameklējām izdevīgu piedāvājumu iekš www.salidzini.lv, kur vispār iesaku iegriezties visiem biežāk, jebkuru preci var atrast par izdevīgāku kumosu! Vēl ir jautājums cik daudz esi gatava maksāt par pūtēju, jo vienam un tam pašam pūtējam salidzini.lv ir pat 300 Ls atšķirība. Dārgākie drošvien ir pieejami uzreiz.
Nu jau atrasts pa 500 ar kaut ko, un dabūta laba atlaide caur pazīšanos siikais dabūja
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 222
- 223
- 224
- 225