Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 104
- chevron_right
es to plevi pa 1.80ls pirku un pietika 3x notonet to stripu logam
Varbūt kādam mētājas mājās vai garāžā kāda lieka avārijas poga, pie kloķa, manējai pieauga kājas un viņa aizbēga uz citu auto varu arī kadu alu pretī iemainīt :)
ir tada poga vari dabut !
29955366
29955366
Vai kādam ir aizmugurē saulessieta (saulessarga) turētāji (tie kas tur to sietu pie greiztiem) un ātrumkloķa pārvalks vesels? PM
Sedana beņķus atdošu priekšējiem drēbe saplēsta aizmugurējie labi. Un ir arī aizmugurējie, gaišas drēbes.
kupejas parastie moldingi.
Lūdzu atbrīvojiet mani no šīm mantām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Atdošu vai pret kko garšīgu ēdamu vai dzeramu iemainīšu
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
cepuri arī dod līdzi? tad savākšuJānis.P rakstīja:Sedana beņķus atdošu priekšējiem drēbe saplēsta aizmugurējie labi. Un ir arī aizmugurējie, gaišas drēbes.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Cepure diemžēl nebūs komplektā
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nav vairak aktuali! Ir pieteicies cilveks.
Liels, 3 daligs, gisa koka skapis, izjaukta veida. Ir visas detalas. Skapis, it kaa, laba stavokli, izjauksanas rezultata, paris vietas nedaudz nodilusas mailnas(viena bildee var redzet). Skapim ir liels spogulis un bidamas durvis. Ir atvilknes un plauktini vienai dalai.
Augstums: ~208cm, vienas durvis~ 84cm (kopa 3 durvis). Diemzel nav bildes salikta veida. Skapis bez maksas, tikai pasam jabrauc pakal- Riga.PM
Liels, 3 daligs, gisa koka skapis, izjaukta veida. Ir visas detalas. Skapis, it kaa, laba stavokli, izjauksanas rezultata, paris vietas nedaudz nodilusas mailnas(viena bildee var redzet). Skapim ir liels spogulis un bidamas durvis. Ir atvilknes un plauktini vienai dalai.
Augstums: ~208cm, vienas durvis~ 84cm (kopa 3 durvis). Diemzel nav bildes salikta veida. Skapis bez maksas, tikai pasam jabrauc pakal- Riga.PM
Varbūt kādam ir kupejas/kabrio blakussēdētāja puses parastais spārna moldings (ar neizpuvušām sliedēm), kuru varētu atdot pret kādu alu vai tamlīdzīgi?
ari interese moldingi cupe sparnos priekšējos!
vajag gan vaditaja gan pasažiera!
vajag gan vaditaja gan pasažiera!
Man šķiet man tie moldingi ir, kad būšu mājās pačekošu.
Instagram
Ar lielāko prieku savākšu parastā 3:45 reduktora priekšējo zobratu. Nezinu kā pareizi viņu sauc. Ķipa pie kura kardānu skrūvē klāt Rīgā. Pm
atdowu lielu paklaju no veciem Laikiem,Bet saglabaies labi,ir wur tur defekti un ir jaizkrata riktigi!!!Atbrivojat mani no witas lietas,jo pawam roka neceljas izmest!
paklais ir kautkur 2x3 vai lielaks!
paklais ir kautkur 2x3 vai lielaks!
viewtopic.php?f=18&t=2190
Atdowu par kautko garwigu
Pēdējais labojis Vl@dis - 15 Jūl 2013, 18:42, kopā labots 1 reizi.
viewtopic.php?f=18&t=2190
Mekleeju e36 spidometru detaljaam, var buut sasists stikls, nestraadaajoshs
dabuuts - paldies
dabuuts - paldies
Pēdējais labojis girt - 22 Jūl 2013, 12:04, kopā labots 1 reizi.
Mainu baltos kupejas pagriezienu lampas kas nak prieksa pret oranzam Pm vai 27158960
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 104