Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 62
- chevron_right
Itkā cik lasīju internetā visādos forumos, tad neder, tipa atbalsti jā ir savādāki, ja nu vienīgi gribi likt m3 atbalstus, tad var uzlikt, a savādāk nekā.
BeamerGuru rakstīja:Pie manis - LĒTĀKvietejais rakstīja:kadas atsauksmes par shitiem ir http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
tu par sitiem http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1018
Hey!
Kāds var pateikt kā pēc atsperēm vizuāli/mērot vai kā var noteikt sēdinājumu?
Ir sarkanās atsperes, bet nav ne jausmas kāds sēdinājums :)
Kāds var pateikt kā pēc atsperēm vizuāli/mērot vai kā var noteikt sēdinājumu?
Ir sarkanās atsperes, bet nav ne jausmas kāds sēdinājums :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tikai uzliekot uz auto, vai arī saskatīt kodu uz tām atsperēm, protams, arī ražotāju un tad katalogā atrast.
Atsperes var būt dažāda stipruma, līdz ar to dažādu sēdinājuma, kaut gan pieliekot blakus vienu otrai, vienāda augstuma.
Atsperes var būt dažāda stipruma, līdz ar to dažādu sēdinājuma, kaut gan pieliekot blakus vienu otrai, vienāda augstuma.
Cik sapratu no šeit pieejamās informācijas, tad 4cyl un 6cyl priekšējās atsperes ir atšķirīgas (palabojiet,ja kļūdos), bet kā ir ar aizmugurējām? Vienādas?
aizmugurejās ir vienādas.
Vari pat ņemt atsperes no e30, bet tās būs parasti nedaudz zemākas.
Vari pat ņemt atsperes no e30, bet tās būs parasti nedaudz zemākas.
Kāds varētu pastīt kāds sēdinājums būtu vizuāli smuks uz e36 ar r16 diskiem?
+ gribētu parvietoties ikdienā.
Jēdziens smuks būs pārāk subjektīvs. Vai ir vēlme pārvietoties ar sēdinājumu, kas patīk cilvēkam X?
Vislabāk iemet kādu bildi ar to, kādu sēdinājumu pats vēlies un tad varēs pateikt, kas tev vajadzīgs.
Pārvietoties var arī ar 70/40mm
Vislabāk iemet kādu bildi ar to, kādu sēdinājumu pats vēlies un tad varēs pateikt, kas tev vajadzīgs.
Pārvietoties var arī ar 70/40mm
atkarigs ari kadas profila riepas esi izdomajies izveletiesposmz rakstīja:Kāds varētu pastīt kāds sēdinājums būtu vizuāli smuks uz e36 ar r16 diskiem?
kaut ari citu shejienieshu gaume ir savadaka, man piemeram tieshi cepi nevis, jo planaka riepa un lielaks disks, bet R16 un uzskatu ka tas ir perfektakais zelta vidusceljsh prieksh e36 braukshas/vadamibas/komforta/skata - zinja, un pienhemot to ka mes dzivojam Latvija..., man cepi piemeram kkada balonveidiga tupele 185/55(ceru ka neparspileju un to iztelojos pareizi) uzstiepta uz R16/J8 diska un nosedinata piemeram ap 40/35 un ar pareizi piemekletu izvirzijumu kursh izbida disku lidz ar arkas malu(prieksha nedaudz pat pari sanak, aizmugure lidz ar vai mazak)
ka visa rezultata arka ir aizpildita ar gumiju un man patik kopskats.
p.s visi parametri ir tikkai domu limeni izdomati un nav nhemti no realas pieredzes, tapec nepiesienaties parak, varbut ari 40/35 ir par maz, bet nu 60/40 katra zinja bus pa daudz prieksh shas reizes , bet nu aptuveni es uzskatu ka tas ko uzrakstiju ir +/- iespejams un bus daudz-maz tieshi ka esmu tieshi iztelojies, nakoshajam auto pats noteikti tieshi ko shadu veidoshu.
un vel uzskatu kad tomer forshak un vieglak butu, sedinajumu ar coilu palidzibu "piedzit" pie pareizi piemekleta izvirzijuma diska un jau uzstieptas riepas, nevis tomer fantazet un "uz dullo" uzlikt kaut kada sedinajuma atsperes un vilties ka tomer kopskats nav ka vaig, un ir kkas pa maz vai kkas pa daudz un atkal bus vainu japerk citas sedinajuma atsperes, vai ari jastiepj cita izmera tupele.
tapec varbut ja tomer ir iespeja un kads labs piedavajums pakjer coilas un regulejamas atsperes aizmugurei, busi laimigaks :)
h.z kas man uznaca uzrakstiju sacerejumu
Paldies par komentāru un sapratni.
Vēlējos jautāt vai kur internetā esi uzgājis kaut ko tādu gatavu?
Jautājums: Kur netā var atrast info par atsperu sēdinājumu pēc tiem kodiem,kas rakstīti uz atsperes?
Vienvārdsakot - kā var noskaidrot atsperu sēdinājumu?
Vienvārdsakot - kā var noskaidrot atsperu sēdinājumu?
Ražotāju lapā skaties pēc kodiem.
gatavu es neko neesmu uzgajis, principa tas viss bija ka jau teicu iedomu limeni, bet domaju loti tuvu patiesibai, vnk skaties mekle kads kuram sedinajums milimetros, piemet klat, vai atrodi varbut jau kadam tieshi tada pasha izmera un parametru diski jau ir virsu, tad vel tik iedomajies kada tupele bus virsu un viss, agrak vel bija tyrestrech.com tur vareja pastities ka izskatisies uzstiepta tupele atieciga izmera uz atiecigu parametru diskiem, to visu kopa saliekot kkadu priekshstatu var dabut par to ko velies ja standarta tupeli doma likt virsu kkadu tur 205/55 uz J7 standarta izvirzijuma, vinha manuprat Tev vispar arka neies mierigi lidz -60, bet ir jau ari lieta ka atsperes ja liksi tik zemas jamaina bus ari amishi, ja ne kad mainisi atsperes tad noteikti kad tuvakaja laika pec tam kad sachakares vinhusposmz rakstīja:Paldies par komentāru un sapratni.
bet vispar prasiji "kads butu smuks sedinajums prieks R16" sedinajums var atskjirities un neizskatities smuki delj piemekletiem nepareizu parametru diskiem un nepielagotas tupeles izmera, IMO.
piemers: 40/30 sedinajums uzliekam R15/J6 ar 195/50 tupeli = izskatas tizli, riepa maza, tupele plana, diski iegrimst kuzava, un starp gumiju un arku var kaju iebazst ieksha, ka ari pari guloshajiem veders berzisies, BET nejau vaina ir sedinajuma, JO uzliekot piemeram R16/J8 195/55 tas viss labojas un nekada kaja vairs neies starp gumiju un arku, disks izvirizies no kuzava lidz arkas malai = skats patikamaks (tas ir tikai piemers)
Vai nu pārāk slinks esmu vai ne pārāk nasks uz to meklēšanu, bet nu nevarēju nekur atrast.dogMa rakstīja:Ražotāju lapā skaties pēc kodiem.
Man vajadzētu noskaidrot sēdinājumu FK atsperēm, virsū rakstīts: FK {s} 09/11/12 made in germany
Varbūt kāds var palīdzēt?
tur ir vel citiem cipariem jabut rakstitiem, shitais manuprat ir razhoshanas datums vai deriguma terminsh(joks)
tur jabut kkadiem VA un HA vai kadiem burtiem jau aizmirsu ar cipariem pec vinhiem(viens ir priekshejam atsperes, otrs aizmugurejam ja nemalados), man pasham bija FK atsperes iepriekshejam auto ko pats liku, kkur kaste vel metajas ara
tur jabut kkadiem VA un HA vai kadiem burtiem jau aizmirsu ar cipariem pec vinhiem(viens ir priekshejam atsperes, otrs aizmugurejam ja nemalados), man pasham bija FK atsperes iepriekshejam auto ko pats liku, kkur kaste vel metajas ara
Pēc manām domām uz e36 perfekti - coili max uz leju, R16 9j ar 195/40.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vai kāds var ieteikt koilover amjus, kuriem abos kalos ir bukses, un starp skrūvju centriem būtu aptuveni 325mm
Vakar nomainīju amīšus priekša, uzliku bilstein resnos, reali sit cauri, viens vairāk otrs mazāk, vai vaina varētu būt atsperēs? Vai pietiktu tikai ar atsperu nomainīšanu pret jaunām, vai vajag kādas spec cietības utt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 62