Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 70
- chevron_right
Pa lukoil uzlīmēm?
Pie PC jau slēdzi? Slāpst nost arī?
Tam bija jabut parsteigumam, ka man ir sponsors Lukoil! Vot kas tev lika izmuldetiesfunkyasshit rakstīja:Pa lukoil uzlīmēm?
Klokvarsptas devejs 99%, plus vel droseles devejs iedarbinot tur 2k apgriezienus. Kaiminiem nepatik
Kapēc domā, ka droseles devējs tur 2k apgriezienus?riebeklis rakstīja:Tam bija jabut parsteigumam, ka man ir sponsors Lukoil! Vot kas tev lika izmuldetiesfunkyasshit rakstīja:Pa lukoil uzlīmēm?
Klokvarsptas devejs 99%, plus vel droseles devejs iedarbinot tur 2k apgriezienus. Kaiminiem nepatik
Man ir bijis līdzīgi, ka tukšgaitā vislaik paaugstināti apgriezieni. Parasti pie vainas ir tukšgaitas regulators, kurš ir ieķēries.
Man tikai izpauzas iedarbinot, pec tam nokrit.ValtersD rakstīja:Kapēc domā, ka droseles devējs tur 2k apgriezienus?riebeklis rakstīja:Tam bija jabut parsteigumam, ka man ir sponsors Lukoil! Vot kas tev lika izmuldetiesfunkyasshit rakstīja:Pa lukoil uzlīmēm?
Man ir bijis līdzīgi, ka tukšgaitā vislaik paaugstināti apgriezieni. Parasti pie vainas ir tukšgaitas regulators, kurš ir ieķēries.
Man pie vainas bija nomiris sadalenes deveejs un gar iepluudnieku suuca gaisu. Pameegini ar starta gaazi papuust ja apgriezieni neceljas tad sleedz pie kompja.
Jau salaboju
xiaomi yiTomSkarsts rakstīja:Kas pa kameru?
laba kamera.
Vizuāli nemācēju teikt, bet tā toč ir laba. Ja saprot ko dara var arī softu iedzīt un filmēt ar milzigu bitrate un kvalitāti manā skatījumā padarīt skaistāku par GoPro. Tikai tad protams ēdis bateriju, atmiņu utt.CaK rakstīja:xiaomi yiTomSkarsts rakstīja:Kas pa kameru?
laba kamera.
Skaņa jau parasti problēma, ka vēju baigi ķer. Nesen jau Xiaomi 4k parādījās, monstruala!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kārtēja gonka garām. Šoreiz tiešām bija kruta gonka, sajūtu ziņa nevis rezultāta ziņā.
Foto: Raimonds Volonts
Pārējie foto šeit! https://www.facebook.com/minisoseja/pho ... 1692480697
Foto: Raimonds Volonts
Pārējie foto šeit! https://www.facebook.com/minisoseja/pho ... 1692480697
Kur video?
Bļe Bļe, tā sūda kamera slēdzās lauka, nav neviena normala onboard. Nevajadzēja to lēto sūdu pirkti.martinels rakstīja:Kur video?
Pamēgināšu uzlikt jaunu firmware un notestet.
Onboard būtu sulīgi sanākuši ar mazām sānslīdēm , apgriežšanos un konkrētu auto tusiņu trasē.
Gāja jautri ar šo auto, bet laiks kam citam.
Bildē redzams viens no jautrākajiem momentiem - roteris sānā. Durvis ir, slinkums pašam mainīt.
Lielākais mīnuss - nevar pārrakstīt, bet var iet TA. Kaulēties var lieldienās. Izbraukt gribētājiem bez EUR valūtas netraucēt.
Lai nebūtu garš sludinājums īsumā:
- BC-racing RM-series coilovers
- Strongflex Poliuretāna Bukses (Nav tikai reduktoram)
- 933 Motorsport abas glāžu atsaites
- Nitram radiātors un 14collu SPAL ventilators
- RRS Stūre un MOMO stūres pāreja
- RRS vilkšanas cilpa priekšā
- Stainless steel clutch line
- 3B MOTORSPORT šortšifteris + shift knob
- HEL Performance Bremžu Šļaukas + ATE brake fluid
- EBC yellow visi bremžu kluči
- RRS 2KG ugunsdzēšamais
- X-brace
- Izjaucama izplūdes sistēma + Magnaflow bundulis
Nāk līdzi:
- Style 46 diski un Yokohama Ad08R riepas - braucamas
- Mazlietotas Ziemas Riepas Pirelli Ice Zero uz dzelzs diskiem
- Style 46 diski ar spolejamām riepām
- 2 dzelzs un 2 alumīnīja diski
Cenā nav iekļauts:
- Optima želejas akumulātors
- Sparco R100 krēsls, Sparco sēdekļa pamatne un regulējamā sliede
3k EUR
22000771
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 0979174711
Bildē redzams viens no jautrākajiem momentiem - roteris sānā. Durvis ir, slinkums pašam mainīt.
Lielākais mīnuss - nevar pārrakstīt, bet var iet TA. Kaulēties var lieldienās. Izbraukt gribētājiem bez EUR valūtas netraucēt.
Lai nebūtu garš sludinājums īsumā:
- BC-racing RM-series coilovers
- Strongflex Poliuretāna Bukses (Nav tikai reduktoram)
- 933 Motorsport abas glāžu atsaites
- Nitram radiātors un 14collu SPAL ventilators
- RRS Stūre un MOMO stūres pāreja
- RRS vilkšanas cilpa priekšā
- Stainless steel clutch line
- 3B MOTORSPORT šortšifteris + shift knob
- HEL Performance Bremžu Šļaukas + ATE brake fluid
- EBC yellow visi bremžu kluči
- RRS 2KG ugunsdzēšamais
- X-brace
- Izjaucama izplūdes sistēma + Magnaflow bundulis
Nāk līdzi:
- Style 46 diski un Yokohama Ad08R riepas - braucamas
- Mazlietotas Ziemas Riepas Pirelli Ice Zero uz dzelzs diskiem
- Style 46 diski ar spolejamām riepām
- 2 dzelzs un 2 alumīnīja diski
Cenā nav iekļauts:
- Optima želejas akumulātors
- Sparco R100 krēsls, Sparco sēdekļa pamatne un regulējamā sliede
3k EUR
22000771
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 0979174711
Sveiks Cipruss18,
veltīšu Jums laiku un atbildēšu uz jautājumu, jo bijāt nevērīgs un neuzmanīgi lasījāt!
Durvis nav nomainītas un man kā attaisnojums ir SLINKUMS!
veltīšu Jums laiku un atbildēšu uz jautājumu, jo bijāt nevērīgs un neuzmanīgi lasījāt!
Durvis nav nomainītas un man kā attaisnojums ir SLINKUMS!
Pēdējais labojis riebeklis - 14 Sep 2016, 08:34, kopā labots 1 reizi.
Stāsts tāds. Pērkot auto, mani pierunāja uz attālināto pārrakstīšanu. Vairākas nedēļas klusums, līdz protams pienāca laiks iet TA. Tur arī uzzināju ka auto liegums, jo vienam no īpašniekiem parādsaistības. Puisis No kā pirku auto, protams saka ka neko par to nav zinājis, bet es tam neticu.Emteks rakstīja:Kāpēc nevar pārrakstīt ? Kā tu domā pārdot mašīnu bez īpašumtiesībām pircējām ? Jebkurā mirklī var sekot uzmetiens ar ziņojumu par zagtu auto.
Nevar sekot ziņojums par zagtu auto, jo ar auto ejot TA, to noradi sevi kā maksātāju. Tātād, ziemā gāju TA un mainīju krāsu, ja īpašnieks uzrakstīs iesniegumu, tad kā viņš paskaidros to ka ar auto vairākus mēnešus atpakaļ izieta TA?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 70