Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 2228
- chevron_right
Liekas, ka bija!
Par topašu iedomājos, un tad sāku domāt, cik manā apkaimē tādu-zaļu z3 redzētu?!
Par topašu iedomājos, un tad sāku domāt, cik manā apkaimē tādu-zaļu z3 redzētu?!
Ar Mārasciems būtu domāts tā pati Mārupe ? nosauca tādā vietā man adresi.
Tur pat vien ir. http://www.balticmaps.eu/?lang=lv¢e ... r=map&ls=oV1Beta rakstīja:Ar Mārasciems būtu domāts tā pati Mārupe ? nosauca tādā vietā man adresi.
paldies Finks 
Tik patīkami atkal sajust 2.8i garšu
Pagaidām, vismaz, neslīd, var štepselēt umņikiem pa priekšu
Stāsts: Tallinas šoseja, apstājos pie luksafora pirmais. Viens rAudi piebrauc blakus, redzu, ka nedomā griezties pa kreisi, bet močīt taisni. Aizbraukt aizbrauca taisni, tikai aiz manis
Stāsts: Tallinas šoseja, apstājos pie luksafora pirmais. Viens rAudi piebrauc blakus, redzu, ka nedomā griezties pa kreisi, bet močīt taisni. Aizbraukt aizbrauca taisni, tikai aiz manis
Tikko mājās no garās dienas Kon4as garāžā, kur es izvaroju savu stūri, bet viņš savienoja OBC! 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
man ar tā sanāca, tikai likās ka motors izbirsdogMa rakstīja:Tik patīkami atkal sajust 2.8i garšuPagaidām, vismaz, neslīd, var štepselēt umņikiem pa priekšu
![]()
Jums un šodien neslīd?
Es vienu brīdi sāku nožēlot, ka izdomāju uz darbu ar auto šodien baukt.
Tas bija pirms nakts :) Tagad tāds dīvains tas segums.
Nav tik traki. Iemet otraja un tad saac braukt. 
Pie mus gan viss slapdraņķis sasalis, nav braucams. Tā kaitina :@
šodien jaungada dāvana :) izgāju skati ar pirmo reizi :)!!!

šodien jaungada dāvana :) izgāju skati ar pirmo reizi :)!!!
VEMT GRIBĀS, CIK DAUDZIEM IR SAPIRKTI STYLE 5 un visi gatavi tos pokimonizēt!
palieku dusmīgs, naivi cerēju, ka būšu vienīgais ar st5!

palieku dusmīgs, naivi cerēju, ka būšu vienīgais ar st5!
Es sāku apsvērt domu, ka vasarai jāatstāj esošie R15 bleķinieki
Tikai atkal problēma - riepu nav 
Galvenais atrast katram savu varavīksnes krāsu un viss kārtībā. 
uteo rakstīja:Pa bez tabu rādīja kur točku menti kā filmās ieņem un tur vienā momentā pazibēja garāžā gaiši zaļš z3. Tas diez nebija stellas vai tas otrs drauga z3?
ha, ha, hāā'
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
erda rakstīja:VEMT GRIBĀS, CIK DAUDZIEM IR SAPIRKTI STYLE 5 un visi gatavi tos pokimonizēt!
palieku dusmīgs, naivi cerēju, ka būšu vienīgais ar st5!![]()
![]()
nu vo erda, par to siikais arī runāja, ka uz sezonas atklāšanu pusei sabraukušo būs STYLE 5
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
jā, jā.., tagad īstais laiks tādus tirgot,. jo vēl ir gribētāji, bet piedāvājuma nav!
Varētu pa kosmosu notirgot!
Nē,nē.., man jau ir vīzija kā mans auto izskatīsies tieši ar st5, tapēc, nekas cits neatliks, kā veidot st5 apvienību ar baigo fočēšanos un vēlāk katologu ar st5 krāsu risinājumiem!

Varētu pa kosmosu notirgot!
Nē,nē.., man jau ir vīzija kā mans auto izskatīsies tieši ar st5, tapēc, nekas cits neatliks, kā veidot st5 apvienību ar baigo fočēšanos un vēlāk katologu ar st5 krāsu risinājumiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 2228