Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- …
- 2228
- chevron_right
Jā šis video ir tas Drift City, saprotamā valodā - Mārsili 2, netālu no Mazā Baltezera. Pirms 5 gadiem izbūvēja ceļus privātmāju ciematam, kurš krīzes rezultātā iesaldējās, taču tagad lēnām mostas ciemats.
Lapāns, protams, atrada līkumus ar labākajiem leņķiem, kārtīgi sazīmēja asfaltu un tagad tieši tajās vietās stāv betona bloki, bet tur tāpat ir kur izvērsties. Šo video pats pirms pāris dienām atradu, nezināju, ka viņš ir vālējis tieši pa turieni, kur jau 4 gadus kā dzīvoju un apgrozos.
Lapāns, protams, atrada līkumus ar labākajiem leņķiem, kārtīgi sazīmēja asfaltu un tagad tieši tajās vietās stāv betona bloki, bet tur tāpat ir kur izvērsties. Šo video pats pirms pāris dienām atradu, nezināju, ka viņš ir vālējis tieši pa turieni, kur jau 4 gadus kā dzīvoju un apgrozos.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
man arii 25850500 zvaniija, bet saldi guleeju

Jā, mēs Ādažnieki tur diezgan daudz pabraukājām pirms kādiem 2 gadiem. Kā slapš laiks tā uz turieni slīpēt.
Tagad gan kautkā viss nedaudz pierimies... eh un žēl par Gati, kāpēc viņam vajadzēja gar to šoseja iet
/agRo
/agRo
Johnny rakstīja:Jā šis video ir tas Drift City, saprotamā valodā - Mārsili 2, netālu no Mazā Baltezera. Pirms 5 gadiem izbūvēja ceļus privātmāju ciematam, kurš krīzes rezultātā iesaldējās, taču tagad lēnām mostas ciemats.
Hold the S because I am an AINT
Ieviesiet pogu izdzēst postu 
bite, stulbs apsveikums.zuze91 rakstīja:Kam. Ir Nr
25850500
Slīd pat uz balkona.
Lkm jālaiž izmest līkums pa rajonu.
Paķer līdzi paciņu sāls, lai droš ceļš līdz mašīnaiFinks rakstīja:Slīd pat uz balkona.![]()
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
šovakar skatījos filmu, un ieraudzīju interesantu e36 kupeju ar stikla jumtu
skatāmais no desmitās sekundes
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Veicot 500metru gaajienu vieglak pateikt cik reizu nepasliideeju nekaa cik pasliideeju. 
piedod ka neistaja sadala, bet cik sanak gada nodoklis e36 325i sedan!!?
es skatos un sanak 53LS~
ta patiesam ir?
es skatos un sanak 53LS~
ta patiesam ir?
iekš e.csdd.lv paskaties pēc mašīnas numura. un jā, tāds nodoklis ir iespējams. man kupejai arī 53ls.
kompots rakstīja:šovakar skatījos filmu, un ieraudzīju interesantu e36 kupeju ar stikla jumtu![]()
Kompot, man liekas, ka tas priekš filmas uztaisīts, lai kaskadieris var uztaisīt jumpu un ielekt taburetē.
Normāls džips ar style 32 balonriepām.
Booogdans rakstīja:piedod ka neistaja sadala, bet cik sanak gada nodoklis e36 325i sedan!!?
es skatos un sanak 53LS~
ta patiesam ir?
Ja ietilpst attiecīgajā svara kategorija, tad sanāk mazais nodoklis.
šitā laba filma. 3x redzēta, bet vienmēr interesanti. 
ja ir bijis automats tad bus apt 90LsBooogdans rakstīja:piedod ka neistaja sadala, bet cik sanak gada nodoklis e36 325i sedan!!?
es skatos un sanak 53LS~
ta patiesam ir?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Johnny rakstīja:Tu sakārdināji. Būs jāizbrauc pa Tallinas šoseju!
Starp citu...Baltezera baznīca, plkst. 13:30-13:40, kāds dosies?
Bijām ar Jolciņu un Activity. Redzēju daudzus no foruma un arī vienkārši sabiedrībā zināmus cilvēkus. Redzēju Agro ar princesspoison, DEVILU, Zipu un daudz citus cilvēkus kuri nav forumā. Bija prieks redzēt, ka tik daudzi cilvēki bija ieradušies Gati pavadīt uz "taimājām"... Un aizbraucām arī līdz tai vietai nolikt svecītes.
Vēlāk satikts dogMa, tad vēlāk arī Alps un imis, bet pašā vakarā satikts Teikasgaisma
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
sweiki e36.lv biedes gribeju palukt mazu padomu man masina baiginikojas ka domatu ka aidedze nepareizs bet kad ira aukst tad iet ka vajaga kad uzsilst tad sakas problemas kas varetu but noticis vinam 
ja tu uzrakstītu saprotami, varbūt kāds spētu tev līdzēt ar padomu, bet vispār šitās interneta diagnostikas reti kad palīdz 
Mhm vienkārši klausoties un skatoties pēc kārtas LV videoklipus, ko man izmeta youtube.
Ieraugot Gacho dziesmā "Kas tu esi" Lapānu, tāda dīvaina juška parādījās, kuru nevar aprakstīt..
http://youtu.be/igeDRIhMl_8?t=1m
Ieraugot Gacho dziesmā "Kas tu esi" Lapānu, tāda dīvaina juška parādījās, kuru nevar aprakstīt..
http://youtu.be/igeDRIhMl_8?t=1m
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- …