Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30
- chevron_right
kur nu bez žiletes vēlAgnis rakstīja:Ja tu nebūtu savas smadzenes nodzēris ar odierīti vai preiļu dzelteno, tad laikam spētu arī tikt tālak par pirmo teikumu un bildi Iemainiju kupeju lauķim pret savu maksimali no*isto e34 jo gatertūninga kupejai gan bundža gan pārejais bija labs, preteji e34 kuram dzīvas vietas nebija Un tas viss pirmajā dienā tika norauts nost, atšķirībā no tevis, kurš gan jau tos ķekavas bamperus papildinàtu ar vēl kādu foršu akcentu,piemēram, nolīmējot dzeltenas durvisSoulshaker rakstīja: Nu un ko ar to bildi gribeji paradit savu darba vietu vai paradiji kas ir tavs 328 vai e46?
autoram - veiksmi darbos un lai drīz bembis atpakaļ ielās!
Nu diezmel ne mans sedans bija normals protams nebija jusu krutas m-pakas buferi un visi to lorini. ari nebraucu ar bbs diskiem vai nez ko bet bija laba fizuala stavokli viss ka no konveiera kad noripojis :) Taka ja par mani nezini nepluti te zalu savadak smaka no tavas puses nakAgnis rakstīja:Ja tu nebūtu savas smadzenes nodzēris ar odierīti vai preiļu dzelteno, tad laikam spētu arī tikt tālak par pirmo teikumu un bildi Iemainiju kupeju lauķim pret savu maksimali no*isto e34 jo gatertūninga kupejai gan bundža gan pārejais bija labs, preteji e34 kuram dzīvas vietas nebija Un tas viss pirmajā dienā tika norauts nost, atšķirībā no tevis, kurš gan jau tos ķekavas bamperus papildinàtu ar vēl kādu foršu akcentu,piemēram, nolīmējot dzeltenas durvisSoulshaker rakstīja: Nu un ko ar to bildi gribeji paradit savu darba vietu vai paradiji kas ir tavs 328 vai e46?
Nja, loti stulbs moments..
par stabu būs rēķins?
Policija neko neteica.. protokolā ierakstīts ka ceļš nebija nokaisīts kā rezultātā autiņu sāka svaidīt. Nezinu tas ko līdzēs vai nē
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Ir bijis līdzīgi, tikai ielidoju elektrības kastē, ja būtu mucis prom tad sūdi būtu, bet ja bija policija tad visu apmaksā octaDuNc1x rakstīja:Policija neko neteica.. protokolā ierakstīts ka ceļš nebija nokaisīts kā rezultātā autiņu sāka svaidīt. Nezinu tas ko līdzēs vai nē
Milzīgs + par to, ka uzņēmies taisīt. Šķirbas, savirzi un vizuālo +/- varēs saregulēt un piedzīt, lai ir ok. Bet gan jau tos video noskatoties droši vien saprati, ka ideāli taisni, tā kā ir bijis, var arī nesanākt.
tev uz tiem r17 vasarenes?
nebus, sedz apdrosinataji tadus gadijumus,elksnis rakstīja:par stabu būs rēķins?
man par laternu bija 7e no policjas par negadijuma izraisisanu un tad jau redzes cik bus lielaka octa,
Jā, ideāli gan nebūsInferno rakstīja:Milzīgs + par to, ka uzņēmies taisīt. Šķirbas, savirzi un vizuālo +/- varēs saregulēt un piedzīt, lai ir ok. Bet gan jau tos video noskatoties droši vien saprati, ka ideāli taisni, tā kā ir bijis, var arī nesanākt.
Par vasarenēmu būtu drāziens no policijas M+Skasiks rakstīja:tev uz tiem r17 vasarenes?
Nu , kas notiek?
Darbi turpinās [emoji1]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using TapatalkJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
apbrīnojami
Apbrīnot tad apbrīnojami, bet nezinu vai tas ir tā vērts. Kā tas sāns uzvedīsies, kad ieliksies kokā? Vai kaut vai nelielā CSN?-AF- rakstīja:apbrīnojami
Kokā likt nav plānots.. bet ja tīri teorētiski, tad nekā laba tur nebūs, laikam jau salieksies kā kartons. Vietām konstrukcija tika nostiprināta. Bembis nekādā gadījumā netiks pārdots, tāpēc tiek taisīts priekš sevīm. Netaisos atvadīties no šīs žurciņas tik vienkārši :)
Ir labi
Man jau ar sedanam, ja es kkur atkal iebraucu ar priekšu, labi nebūs.
Man jau ar sedanam, ja es kkur atkal iebraucu ar priekšu, labi nebūs.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …