Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- …
- 2228
- chevron_right
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdgkj.html
Mans vecais 318is ir ielikts Rumbulaa. Luudzu neviens vinju nepeerkat, vinjam ir taadi suudi ka tur labaak vinju uz detalajaam atdot un i to riskanti...
-kaarba galiigi chau, nobrukusi.
-motoram chau, necelj apgriezienus vairaak par 3k (un liidz ar to aatrumi nesleedzas)
-bijis sists no abaam puseem
-saruuseejis jumts
-sapliisusi kondishka
-baaka caura
Tikai lielie kasjaki, ir veel visvisaadi suudi, bet nu tos var arii sataisiit. Veel vinjam arii nobraukums ir tiits, jo atdevu ar 248k.
Es jau tik pabriidinu.

Mans vecais 318is ir ielikts Rumbulaa. Luudzu neviens vinju nepeerkat, vinjam ir taadi suudi ka tur labaak vinju uz detalajaam atdot un i to riskanti...
-motoram chau, necelj apgriezienus vairaak par 3k (un liidz ar to aatrumi nesleedzas)
-saruuseejis jumts
-sapliisusi kondishka
-baaka caura
Tikai lielie kasjaki, ir veel visvisaadi suudi, bet nu tos var arii sataisiit. Veel vinjam arii nobraukums ir tiits, jo atdevu ar 248k.
Es jau tik pabriidinu.
viewtopic.php?f=18&t=4173
vinam ir tas kafijas turetajs ko es nekur nevaru atrastEBagatskis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdgkj.html
-saruuseejis jumts
-sapliisusi kondishka
-baaka caura
Tikai lielie kasjaki, ir veel visvisaadi suudi, bet nu tos var arii sataisiit. Veel vinjam arii nobraukums ir tiits, jo atdevu ar 248k.![]()
Es jau tik pabriidinu.![]()
Jāaizsūta tam čalim e-pasts ar šito tekstu 
Jaa, tas glaazhu tureetaajs ir laba lieta. Buutu es vinjam paspeejis uzlikt elkonjbalstu, mosh buutu paardevis visu to konsoli. 
Da labi, tas taaapat ir Rumbulaa, Autohof stojankaa, nedomaaju ka vinji buus paarsteigti par shiem ''siikumiem''.
Da labi, tas taaapat ir Rumbulaa, Autohof stojankaa, nedomaaju ka vinji buus paarsteigti par shiem ''siikumiem''.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Jūu ar prātoju par tādu turētāju.Dj_Zii rakstīja:vinam ir tas kafijas turetajs ko es nekur nevaru atrastEBagatskis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdgkj.html
-saruuseejis jumts
-sapliisusi kondishka
-baaka caura
Tikai lielie kasjaki, ir veel visvisaadi suudi, bet nu tos var arii sataisiit. Veel vinjam arii nobraukums ir tiits, jo atdevu ar 248k.![]()
Es jau tik pabriidinu.![]()
es gribētu zināt, kāpec visādiem šķūneriem ar oranžiem moldingiem tiek piešķirtas uzlīmesburviga rakstīja:Tiko redzeta kupeja Sporta Prismas stavieta ar oranzhiem moldingiem un foruma uzlimem!
xenons tuvajos un migla!
dāļā pa labi un kreisi 
Šite noteikti vēl skatās domāju, bet ar power uzlīmēm gan ir vairākkārt redzēti tāāāāādi brīnumi vai nolaisti nabagi galīgi 
tieši ar powera uzlīmēm neesmu manījis daudz šķūningus braukājam apkārt, jo pa lielam viņas ir iespējams dabūt pie 1 cilvēka..
ja nu vienīgi kaut kādi eksemplāri, kuriem uzlīmes ir no 2005 gada un izgājuši cauri vairāku šķūneru rokām, no kuriem neviens tā arī nav pamanījies tās uzlīmes noplēst
ja nu vienīgi kaut kādi eksemplāri, kuriem uzlīmes ir no 2005 gada un izgājuši cauri vairāku šķūneru rokām, no kuriem neviens tā arī nav pamanījies tās uzlīmes noplēst
nu jā, es zinu, pats ņēmu
bija kaut kad snaps powerā ar tādu variantu, un tad vnk tika apspriests par to. Viens variants ir kad vnk agrāk (varbūt arī tagad) varēja pasūtīt pa pastu. Un netika jau prasīta bilde sākumā vismaz - uz kā tad tiks tā uzlīme līmēta
bija kaut kad snaps powerā ar tādu variantu, un tad vnk tika apspriests par to. Viens variants ir kad vnk agrāk (varbūt arī tagad) varēja pasūtīt pa pastu. Un netika jau prasīta bilde sākumā vismaz - uz kā tad tiks tā uzlīme līmēta
Nu stulbi redzēt foruma uzlīmes uz kkadas rupji sakot miskastes 
Kaut kada mistiskaa veidaa esmu saslimis. 
ta visi apkaart peksni ir saslimusi (visi uzkavejas tolete ilgaak un biezaak
)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tagad klejojot rota vīruss 
redzi ir jau manīts ka daudzi taisa paši uzlīmes, līdz ar ko viss kaut kas ir redzēts.Emzī rakstīja:Nu stulbi redzēt foruma uzlīmes uz kkadas rupji sakot miskastes
Dodot uzlīmes ir izstrādāti atsevisķi noteikumi.
+ daudzi dara ka nopērk uzlīmes it kā sev bet iedot arī paziņām utt...
Stingrāk jākontrolē. Ja nopērk 4 uzlīmes, tad arī lai rāda bildi, kur savam auto uzlīmējis 4 uzlīmes, nevis divas.
Es ta ari izdariju. Panjeemu 3 uzlimes un sava topika bildes ieliku. Buutu njeemis 2, bet baidijos, ka var kas neizdoties un lai rezervee 1 buutu tad.
Nu tas gan. gruti jau reali izsekot. esmu redzejis pastaisitas un vel daziem kas nav forumā pat bijusiRENIO rakstīja:redzi ir jau manīts ka daudzi taisa paši uzlīmes, līdz ar ko viss kaut kas ir redzēts.Emzī rakstīja:Nu stulbi redzēt foruma uzlīmes uz kkadas rupji sakot miskastes
Dodot uzlīmes ir izstrādāti atsevisķi noteikumi.
+ daudzi dara ka nopērk uzlīmes it kā sev bet iedot arī paziņām utt...
tak reali tie kas te tirgo savus auto nekad jau nenoplesh uzlimes, tjip krutaak izskataas!!! priekslikums, katru gadu mainit simboliku klubam un viss!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze