Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- …
- 2228
- chevron_right
Paldies! 
Beidzot varu pilnvertigi, ari seit registreties - sodien iepirkts e36 325i cabrio (bildes/apraksti, kaut kad)...
Nu man ir 2 e36tie
Vakar ar siiko nopirkām. Un ir uz manu vārdu 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
detaļām ?
Nop.
Uz pavasari savedīsim kārtībā un varēs kads iepirkt skaistu, labu kupejiņu 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podzin, vajadzeja labak iepirkt kadu touringu, skatos ka te dazi teme uz tadiem parsesties.
es pat teiktu, ka daudzi.
Iesākumā pietiiks ar kupeju, moš ja ņemsim nākošo, tad tā var būt būs kūtiņaRapakivi rakstīja:Podzin, vajadzeja labak iepirkt kadu touringu, skatos ka te dazi teme uz tadiem parsesties.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kuutiņa
pilnai laimei veel tikai cabrio 
Es gan nesaprotu touringu fetišu 
BuKTOP rakstīja:Kuutiņapilnai laimei veel tikai cabrio
Taisnība par visiem simts.
Vakar vēl ar čomu runāju, ka nākamais auto, ko iegādāties ir e36 kabris.
http://www.tvnet.lv/online_tv/26051-degpunkta_20130110
Otrā minūte.
E36 uzbraucis 3 gājējiem, pie stūres kaut kāda Tatjana ( šodien vārda diena viņai ), tiesības ieguvusi tik pagājušā gada vasarā.
Pārsteidz, ka autiņš tehnisko izgājis samērā labi, tikai nebūtiski bojāts pagriezienu rādītājs, tas arī viss, nekas par rūsu. Skate izieta nesen, pieļauju, ka nesen arī tikai pie stūres piesēdusies.
Otrā minūte.
E36 uzbraucis 3 gājējiem, pie stūres kaut kāda Tatjana ( šodien vārda diena viņai ), tiesības ieguvusi tik pagājušā gada vasarā.
Pārsteidz, ka autiņš tehnisko izgājis samērā labi, tikai nebūtiski bojāts pagriezienu rādītājs, tas arī viss, nekas par rūsu. Skate izieta nesen, pieļauju, ka nesen arī tikai pie stūres piesēdusies.
Sodien ta pa kartigo no 21 izslipetas Cesis krustu skeersu
bet vairak sanaca blakussedetaja vieta, jo manam kaut kas joprojam nikojas :(
Bet bija looti ok
jauki pavadits vakars 
Bet bija looti ok
Jā, sniedziņš vnk super sasnidzis, slīd patīkami un nav tik grumbuļaini mazpilsētu ceļi 
Tas tiesa bet joprojam vasaras sedinajums trauce pa riseem
tagad prieksh manim varetu beigt snigt - pietiek 
Da nu n... to sniegu, tā pirecajies biju kad Rīga praktisi nebij sniega.uteo rakstīja:Jā, sniedziņš vnk super sasnidzis, slīd patīkami un nav tik grumbuļaini mazpilsētu ceļi
Sniegs ir laba lieta. Bet nu jau par daudz :(
Tikko stacijas aplii aizgaaju pa taisno un nokjeeru kupenu
Labi ,ka liidz bargjuuraam netiku 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- …
- 2228