Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 62
- chevron_right
ja es gribui uzlikt r15 bet blekiniekus ari vajag flančus priekšā???jeb var uzlikt bez???
Pus Rīga braukā ar bleķi un domājams bez flančiem. Cita lieta, ka bleķinieki var būt dažādi arī... Piemērīt problēma?
d[-_-]b
gudrinieksGF. rakstīja:pamēģini tad zināsi
man ir vel r16 blekinieki ko varētu piremērīt,lieta tāda man jabrauc pakaļ tām riepām bet ja neder sanāk lieks brauciens nesaprotu kadēļ tie alumīnija r15 neder bez flaņčiem325 BMW rakstīja:Pus Rīga braukā ar bleķi un domājams bez flančiem. Cita lieta, ka bleķinieki var būt dažādi arī... Piemērīt problēma?
Man ir vieni R15 lietie, kuri ir pamazi diametrā sanāk, jo ķeras kkur stuures ričaga rajonā...
d[-_-]b
bet pirms uzliku koilus man šie diski stāvēja virsu, kr4 sviests
Man tikai viens variants, ka parastai stoikai atsperes atbalsta punkts bija augstāks par disku + gumiju, bet līdz pašai stoikas trubai tas disks neaizgāja, bet koliem tā atspere iet zemāk un ir resnāka par stok stoiku un līdz ar ko disks lien iekšā. Bet tad tam ir kkāds nežēlīgi liels ET (J diez vai liels, ja jau parasts bleķis) un līdz ar ko flanči gan risinātu šo broblēmu, gan arī diski nebūtu tik baigi iegrimuži arkās un būtu ne tik s*dīgs skats kopumā!
d[-_-]b
man virsu blekinieki no e39 r15 8j et20 bez problemam ar koilaam - ieprieks ziemai bija r16 aluminija 8j et42 laikam... nevareja uzlikt delj iznesuma.. - taka blekiniekus no e34, e39 mierigi var uzlikt...
Gudras tantes pieturā čaloja, ka R15 ar E36 iznesumu neder, bet no E34, E39 utt der kā uzlieti
R15 E36 bleķinieki der, ja ir koilas, pats braucu ar tādām uz TA. Atstarpe ir ļoti minimāla, bet nekas nekur neskaras.
kads ir licis opela kadeta atsperes aizmugure?? loti zems paliek?
Man ir, cietība ir pamatīga jo braukšana ir kā ar koka ratiem bet toties, stabilitāte kāda un driftam tieši tas ko vajag! sēdinājums - izvēlies pats, cik augstu gribi tik pieregulē! Vai nu stock augstumus, vai tik zems ka rajona mazās ierauga un slapjas paliekendorphine rakstīja:Sveiki man te atkal uzradās stulbs jautajums,atradu sludinajumu:
Jauns TA-Technix koiloveru komplekts priekš BMW Z3 un E36 compact modeļiem. Komplektā priekšējās statnes, aizmugurējie ielas sporta amortizatori, regulējamas aizmugurējās atsperes, regulācijas atslēgas un četri puteļu sargi. Komplekts TUV sertificēts.
nesaprotu ko reāli dod tie koiloveri, sedinajumu?cietību? stabilitati? ir verts šitos likt.?varbūt kadam stāv virsū šitie.
Paldies.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Kads zin???BMWm3 rakstīja:kads ir licis opela kadeta atsperes aizmugure?? loti zems paliek?
lietājam siikais bija aizmugurē:
viewtopic.php?f=29&t=375&start=140
viewtopic.php?f=29&t=375&start=140
tomēr amitī kkāda šaize, pie lielākiem mīnusiem sit, kā uzspīd saulīte, braucam pa smuko.gincha00 rakstīja:Vakar nomainīju amīšus priekša, uzliku bilstein resnos, reali sit cauri, viens vairāk otrs mazāk, vai vaina varētu būt atsperēs? Vai pietiktu tikai ar atsperu nomainīšanu pret jaunām, vai vajag kādas spec cietības utt
Nu, daudz kas jau arī no riepas borta atkarīgs - cik taisns/apaļš. Man vasaras diskiem arī dažādu ražotāju, bet vienāda izmēra riepas - vienas stīķējas arkās, otras nē...dogMa rakstīja:R15 E36 bleķinieki der, ja ir koilas, pats braucu ar tādām uz TA. Atstarpe ir ļoti minimāla, bet nekas nekur neskaras.
Ilgs mūžs amīšiem nav atlicisgincha00 rakstīja:tomēr amitī kkāda šaize, pie lielākiem mīnusiem sit, kā uzspīd saulīte, braucam pa smuko.gincha00 rakstīja:Vakar nomainīju amīšus priekša, uzliku bilstein resnos, reali sit cauri, viens vairāk otrs mazāk, vai vaina varētu būt atsperēs? Vai pietiktu tikai ar atsperu nomainīšanu pret jaunām, vai vajag kādas spec cietības utt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 62