Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 2228
- chevron_right
man orkana recepte asociejas uzreiz ar pumpaaaam:D
Mani sodien nodeva akumulators,bet pec 2m trose viss bumbas tik tgd skatos ka pakaleja loga apsilde nestrada :(
coupe 2.8
Ja trubas uz salona apsildi ir aukstas, tad liek domāt tikai par neatgaisotu sistēmu :)Podziņa rakstīja:Ir atgaisotsRuu rakstīja:waarna - Tev tur izklausās ka vispār termostats gļukus met, a moš pats dačiks..
Podziņ - a atgaisots ir?
man laikam tas pats kas chaboska - braucot kādi 75 gradi tikai, meēmākais aukstums - kājas no cēsīm līdz siguldai tā atsalst, ka nejūt pedāļus un siltais gaiss ir tikai uz loga vai kājām (ja uz kājām, tad aizsvīst logi)
pielikt pusej radiatoram kartons - nelīdz, rīt visu klāšu ciet... - iepriekšējam bija tas pats 325i 0 aizklaju 2 /3 radiatoru ciet un virs 110km/h ja braucu vārijās nejēgā..
un nedomāju, ka termosts vainīgs...
un Podziņa 80%, ka gaiss sitēmā - bmw atgaisošana agrāk likās nāves smaka, tagad jāpiedomā, bet nav nekas sarežģīts... - labāk pārbaudi vēlreiz... :)
vienīgais, kas vēl var būt tie vārstiņi, kas blakus vakumniekam stāv, varbūt noklājušies - man iepriekš arī tā bija un siltuma nebija...
pielikt pusej radiatoram kartons - nelīdz, rīt visu klāšu ciet... - iepriekšējam bija tas pats 325i 0 aizklaju 2 /3 radiatoru ciet un virs 110km/h ja braucu vārijās nejēgā..
un nedomāju, ka termosts vainīgs...
un Podziņa 80%, ka gaiss sitēmā - bmw atgaisošana agrāk likās nāves smaka, tagad jāpiedomā, bet nav nekas sarežģīts... - labāk pārbaudi vēlreiz... :)
vienīgais, kas vēl var būt tie vārstiņi, kas blakus vakumniekam stāv, varbūt noklājušies - man iepriekš arī tā bija un siltuma nebija...
Par disel power runājot,rada gabals, pa nakti vw ltešku iet darbināt 3 reizes, bet no rīta vienalga jāvelk
Es visas šīs dienas braukā pa šosi pat agri no rīta, pa pilsētu.. Visur.. Un uzsilst pirmajos 5-7km un visu laiku nāk foršs, silts gaiss Termostats, tosola līmenis.. Kaut kas jau ir pie vainas, ja nesilst.
ir jautājums - kāds nezina cik cm/mm diametra nak skaļruņi pr. pie kājām un tie kas durvīs - mazie apaļie?
Neviens nevēlās atbraukt kkad tgd uz mežciemu ar savu trosi un ievilkt mani vai piepīpēt?
coupe 2.8
opā, paldies
Ir iespējamsMartinez rakstīja:Neviens nevēlās atbraukt kkad tgd uz mežciemu ar savu trosi un ievilkt mani vai piepīpēt?
tas ir normāli, ja isam stiepjot ar trešo līdz pašam galam - tieši pie 140km/h pats izmet ārā, kad sasniedzis 6800 apgr.
Kas ko kur met laukaa???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
subi no bagāžnieka..
ok, sorry, nē - nu iz met no trešā atruma - nez, baigi neesmu piefiksējis, bet tā likās...tieši gribēju likt ceturtajā, šis pats izleca.. .
ok, sorry, nē - nu iz met no trešā atruma - nez, baigi neesmu piefiksējis, bet tā likās...tieši gribēju likt ceturtajā, šis pats izleca.. .
Nav jaalec no aatruma aaraa! Kaarbas defekts
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
PusAutomātiskā kārba
nu otrajam un 5tajam atrumam sinhranizatori ir uz miršanas robežas - pārējais kārbai ir , bet nu pavasarī mainīšu sajūgu, tad pie viena arī kārbu..
Vakar 3h pie -25 lauk'a main'iju termostatu Kapec tik ilgi? Jo nebija vajadzigo instrumentu Bet nu pectam drosi braucu uz Saaldu un jutos ka Miami
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 2228