Riebeklis Track Days sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

12 Sep 2016, 11:49

riebeklis rakstīja:
cipruss18 rakstīja:nu labi,nav ta,ka tas detajas,kas vinjam stāv virsū butu nevertīgas.koilas cik sapratu maksāja jaunas kkadi 800 euro,poli hadene kkadi 300,sture 70,glazu atskaites jaunas 160,bremzes nu kkadi 200,dzinejā nezinu kas ir darits
nu te mums ir 1600 euro ar nosacijumu,ka tas ir jaunas detaljas
cipruss18 speciāli tev izkopēju no excel.
Attēls
nu es uzmineeju,kljudijos pa 30 euro :hahaha:
ar kompatu pa brugji
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14

12 Sep 2016, 11:49

ValtersD rakstīja:Kuram vajag sasistu 2.0 sedanu par 3k?

Vari nerēķināt cik tu esi ieguldījis viņā, atpakaļ to visu tu tāpat nedabūsi, tirgojot auto visu veselu!
Ja gribi dabūt vismaz kko tuvu ieguldītajam, skrūvē nost visus "upgrade", tirgo atsevišķi un pašu auto tūlīt varēsi pārdot kādam kā ziemas kapli ar svarku un zāģētām atsperēm.
Man tak nevajag naudu, tulit un tagad. Bus pircējs forši, nebus nu i poh. Brauks tālāk.
riebeklis

12 Sep 2016, 11:51

cipruss18 rakstīja:
riebeklis rakstīja:
cipruss18 rakstīja:nu labi,nav ta,ka tas detajas,kas vinjam stāv virsū butu nevertīgas.koilas cik sapratu maksāja jaunas kkadi 800 euro,poli hadene kkadi 300,sture 70,glazu atskaites jaunas 160,bremzes nu kkadi 200,dzinejā nezinu kas ir darits
nu te mums ir 1600 euro ar nosacijumu,ka tas ir jaunas detaljas
cipruss18 speciāli tev izkopēju no excel.
Attēls
nu es uzmineeju,kljudijos pa 30 euro :hahaha:
Malacis! Ņem cepumu un dodies citos topic piespamot, jo tevis tur pietrūkst.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

12 Sep 2016, 11:55

RA11 rakstīja:Jā tā gan ir . Vismaz būtu pirkuma pārdevuma līgumu uzrakstījis uz baltas a4 Lapas.
Šitais ''līgums'' uz a4 lapas ir tas pats kas tualetes papīrs rimčikā,ja nav notariāli apstiprināts.
riebeklis

12 Sep 2016, 11:57

cipruss18 rakstīja:a ko TU te tagad tads leciiigs?????
sieva no rita atshuva ar riita stabuliiti? :lol:
Pēc sevis spried? Ah tad tāpēc visos topic izgrūd žulti un raksti hujņu?

cipruss18 šitā ņemt un savas dzīves privātās problēmas izpausti projicējot uz citiem :gigigi: :gigigi: :gigigi:
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

12 Sep 2016, 11:58

Ģirts rakstīja:
RA11 rakstīja:Jā tā gan ir . Vismaz būtu pirkuma pārdevuma līgumu uzrakstījis uz baltas a4 Lapas.
Šitais ''līgums'' uz a4 lapas ir tas pats kas tualetes papīrs rimčikā,ja nav notariāli apstiprināts.
Tā nav. Ja līgums ir pareizi sastādīts, viņš ir derīgs uzrakstīts kaut uz tualetes papīra, tik, lai ir salasāms, ir viss nepieciešamais un ir abu pušu paraksti. :rolleyes:
Problēma ir tāda, ka reti kurš zin, kam tur ir jābūt, es tai skaitā. Agrāk zināju, bet nav bijusi vajadzība izmantot nekad. :D
Kalnz
Ziņojumi: 730
Pievienojies: 12 Aug 2011, 12:42
Braucu ar: 328i Cabrio
Reputācija: 2

12 Sep 2016, 12:17

riebeklis rakstīja:
Emteks rakstīja:Kāpēc nevar pārrakstīt ? Kā tu domā pārdot mašīnu bez īpašumtiesībām pircējām ? Jebkurā mirklī var sekot uzmetiens ar ziņojumu par zagtu auto.
Stāsts tāds. Pērkot auto, mani pierunāja uz attālināto pārrakstīšanu. Vairākas nedēļas klusums, līdz protams pienāca laiks iet TA. Tur arī uzzināju ka auto liegums, jo vienam no īpašniekiem parādsaistības. Puisis No kā pirku auto, protams saka ka neko par to nav zinājis, bet es tam neticu.

Nevar sekot ziņojums par zagtu auto, jo ar auto ejot TA, to noradi sevi kā maksātāju. Tātād, ziemā gāju TA un mainīju krāsu, ja īpašnieks uzrakstīs iesniegumu, tad kā viņš paskaidros to ka ar auto vairākus mēnešus atpakaļ izieta TA?
Rakstot iesniegumu policijā ka auto nozaga, piemēram, vakar :hahaha:
cipruss18

12 Sep 2016, 13:12

riebeklis rakstīja:

cipruss18 šitā ņemt un savas dzīves privātās problēmas izpausti projicējot uz citiem :gigigi: :gigigi: :gigigi:
nemiiz pelmeni,gan jau arii tavaa seetaa augs zaljaka zaale :hahaha:
ar kompatu pa brugji
riebeklis

12 Sep 2016, 13:32

cipruss18 rakstīja:
riebeklis rakstīja:

nemiiz pelmeni,gan jau arii tavaa seetaa augs zaljaka zaale :hahaha:
Tas ir viss uz ko tavs intelekts ir spējigs?

Es katreiz, katreiz viļos tevi, es ceru sagaidīt kaut ko labāku un interesantāku, bet viss ko es redzu ir mazs krancis, kas aiz sētas rej uz visiem garām gajējiem. Viņš jūtas gandarīts kad ir uzrējis un aizcilpo uz savu būdu vicinot mazo astīti.
cipruss18

12 Sep 2016, 13:36

tev berniem gramatas butu jaraksta :D

es tev uzjautaju cilvecigu jautajumu uz kuru Tu saki ar sarkasmu kakaat,un nedirs te man tagad es es kko esmu tev uzdirsis
Tu jau taa pat ka slota saac chiksteet
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Rottus
Ziņojumi: 149
Pievienojies: 25 Mai 2014, 12:26
Braucu ar: S14a
Atrašanās vieta: Riga

12 Sep 2016, 13:43

nu ko aiziet atkal .
pāris posti - mogo, ārpuslaulības bērni un kā noķert baznīcas tornī pokemonu :hahaha:

I`m ready to read :lol: :lol: :lol:
Attēls
riebeklis

12 Sep 2016, 13:50

cipruss18 rakstīja:tev berniem gramatas butu jaraksta :D

es tev uzjautaju cilvecigu jautajumu uz kuru Tu saki ar sarkasmu kakaat,un nedirs te man tagad es es kko esmu tev uzdirsis
Bet vai tad es nerakstu vienam tīnim?

Pašlaik nesaskatu cilvēcīguma pazīmes tevī, vienigais ko saskatu ir problēmas tavā iekšejā pasaule un vērtību skalā. Mēs forumisti varētu analizēt cēloņus un iemeslus taviem negatīvajiem un desktruktīvajiem postiem forumā un visdrīzak tas mūs aizvestu pie problēmam ģimene jau no bērnības, bet es neņemšos spriest. Esmu tikai 2 kursus mācijies psiholoģijā.

Cipruss, bet vienīgais kā es tev spēju palīdzēt ir novirzīt tevi pie amata speciālistiem.
Spied šeit -> http://www.skalbes.lv/konsultacijas
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

12 Sep 2016, 13:51

3k, tiešam ļoti labs dīls
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
cipruss18

12 Sep 2016, 14:36

es jau domaju,ka man kabrim cena ir kosmos ar 3500,bet shis parpej pat gagarina bernus :hahaha:

riebekli,manii nav ne kripatinjas negativisma,bet tavs stulbums mani uzjautrina vel vairak :hahaha:
smuks Tu nesi,bet dumjsh gan
ar kompatu pa brugji
riebeklis

12 Sep 2016, 15:01

cipruss18 rakstīja:
riebeklis rakstīja:
cipruss18 rakstīja:tev berniem gramatas butu jaraksta :D

Bet vai tad es nerakstu vienam tīnim?

Pašlaik nesaskatu cilvēcīguma pazīmes tevī, vienigais ko saskatu ir problēmas tavā iekšejā pasaule un vērtību skalā. Mēs forumisti varētu analizēt cēloņus un iemeslus taviem negatīvajiem un desktruktīvajiem postiem forumā un visdrīzak tas mūs aizvestu pie problēmam ģimene jau no bērnības, bet es neņemšos spriest. Esmu tikai 2 kursus mācijies psiholoģijā.

Cipruss, bet vienīgais kā es tev spēju palīdzēt ir novirzīt tevi pie amata speciālistiem.
Spied šeit -> http://www.skalbes.lv/konsultacijas
riebekli ,teikshu vienu-tava sieva nesudzejam par manaam tiinja dotiibaam :hahaha: PN pelmeniit :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Nopietni?

Negribās atkārtoties, bet tas ir viss uz ko esi spējigs?

Man negribās tevi apbēdināt, bet mani tas necik neaizskāra. Bet tā kā cenšos nepalikt parāda cilvēkiem un visām pārējam bio masām. Tad nu kārtējo reizi un ar katru postu pārliecinos, ka esi videjais stastistiskais latvietis interneta portālu komentētājs. Saproti tikai fizisku spēku un ar vārdiem līdz tavai apziņai netikt, bet es nepadošos un centīšos tev būtību aiznest ar vārdiem caur forumu.

Cipruss, lai mūsu čatiņs turpinātos un tu varētu, lasot šo visu augstāk tālas domās aizplusti ar smīniņu uz lūpām un seklos vārdos plūsti, lūdzu uzraksti man kā es varēju palaist garām kāzas?

Es ceru ka spēšu aizrakties līdz tavām problēmām...

:bye:
riebeklis

12 Sep 2016, 15:16

cipruss18 rakstīja:es jau domaju,ka man kabrim cena ir kosmos ar 3500,bet shis parpej pat gagarina bernus :hahaha:

riebekli,manii nav ne kripatinjas negativisma,bet tavs stulbums mani uzjautrina vel vairak :hahaha:
smuks Tu nesi,bet dumjsh gan
Vai vai, piedod ka citēju tavu pirmo tekstu.

Ja tu nespēj novertēt savu darbu un ieguldīto laiku, tad tev ir zems pašvērtējums.
Savukārt es uzskatu ka manam auto cena ir normāla un par zemāku netaisos pārdod esošā komplektācijā. Ja nesaprati iepriekšējo teikumu, tad pārlasi lēnām un skaļi, šeit nav atrlasīšana.

Tu vari mēģināt taustīties tālāk un meklēt ar ko gan varētu mani aizskart, bet vai tu nevēlies pāriet uz intelektuālāku sarunu?
Profila bilde
dravchiks
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 07 Feb 2015, 19:25
Braucu ar: 328i

12 Sep 2016, 15:17

Детский сад
Sorry par offtopic, zinu šo mašīnu kopš laika kad bija 1.8 un sarkana, pec ta kas izdarits cena pilniba normala, katrai automašinai savs pircējs. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
cipruss18

12 Sep 2016, 15:40

Tu nesi sapratis lietas butiibu. Man nenaca ne prata tavu maksliniecisko dveseli aizskart ar jautajumu, vai 3k par sasostu mashinu ir adrkvata cena.

Ne velti es nebiju vienigais, ieraugot cenu shim auto

Tavas sarkastiskas atbildes noveda pie shada iznakuma.
Ciiniities, Tu vari ar laci tualetee
ar kompatu pa brugji
riebeklis

12 Sep 2016, 15:59

cipruss18 rakstīja:Tu nesi sapratis lietas butiibu. Man nenaca ne prata tavu maksliniecisko dveseli aizskart ar jautajumu, vai 3k par sasostu mashinu ir adrkvata cena.

Ne velti es nebiju vienigais, ieraugot cenu shim auto

Tavas sarkastiskas atbildes noveda pie shada iznakuma.
Ciiniities, Tu vari ar laci tualetee

Kurš ciprusam plati nomainija, atzīstās?

Vai tad es esmu vainīgs ka kādām nepatīk konkrētā auto cena, nu netak! Kā būtu pareizāk paziņot man par to ka esmu sapņotājs un ceru noraut lielo piķi. Paņemt konkrētā auto detaļu sarakstu, pierakstī cenas kādās visu var iegūt. Pierakstīt kādu pieredzi iegūtu kāds personāžs būvējot pastāvīgi auto un neiegādājoties manu auto par ļoti pārspīlēto cenu. Cik neatveramu pieredzi gūtu risinot bērnu auto slimības. Kur varētu ietaupīt kāpostu un sabiedrībā augsti vērtētas detaļas kā TA izmantot. Un tā tālāk. Ierakstīt KOSMOSS ir tas pats kas kā sabiedriskajā tualetē uzzīmēt mazus dzimumorgāniņus!

Kur visi lielie bļaveji, kad tautas kalpu (valdības) atbalstu top kosmiskas būves, nelietderīgi iztērēti līdzeķli? Vai pieskāros politiskai tēmai! Apsolos tā vairs nedarīt.

Cipruss, kāpēc tev liekas ka visiem ir problēmas ar vēdera izeju? Spried pēc savas pieredzes?
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

12 Sep 2016, 16:25

riebekli, necepies - tu mēģini nogrūst sasistu divlitrīgu žurku zaļa krāsā bez iespējām pārrakstīt pa 3k. nav tā, ka kāds tev d*rš ne pa tēmu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30