Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 470
- chevron_right
Kada iemesls varetu but tam ka salona diezgan mazs nāk siltais gais?. Peckas motorits samainits bet gaisu puss vairāk uz haubes nekā salona. Digitālā klima
nupat uz Daugavgrīvas šosejas nedaudz aiz z torņiem stāvēja noturēts pelēks kompakts kopā ar ceļiniekiem un vēl netrafarētājiem. kā izpelnījies threesome?
Man nav čeka, nebiju informēts par tādu ekstru, kad man viņu sagādāja. Bet nu labi, te jau biš nepareizā tonī saruna aizgāja, kā jau teicu - nebija mērķis kādam taisīt antireklāmu vai kaut ko pārmest, tikai pakonsultēties. Būs kāds mazliet brīvāks brīdis beidzot aizbraukt līdz garāžai - noņemšu to paneli un tad domās ko ar viņu darīt.
Jautājums tiem biedriem kam uz e36 diski ar iznesumu līdz arkas malai. Vai man vienīgajam auto pēc mazgāšanas ir tīrs tikai līdz izbraucu no mazgātuves? Jo sāni ir nošķiesti momentāli...
Momentāli- tieši tā.
Mašīna tikko mazgāta- tālāk par pagalma akmentiņiem braukusi nebija, tik lai iedzītu atpakaļ garažā.
Pēdējais labojis b0xyy - 13 Nov 2017, 15:35, kopā labots 1 reizi.
Tas nav tikai ar iznesumu, e36 sāns ir pārāk apaļš un riepa gribot /negribot ir ārpus arkas.
Tev vajag šitādus flapus
- ikey07
Nenoliegšu. Es neesmu baigais pārdevējs.
Par paneli. ja tas ir mans un tiešām ar defektu - samainīšu, čeku nevajadzēs.
p.s. čalim kas gari gribēja diskutēt, esmu komandējumā, nav šoreiz vaļas. Bet paneļa galvenais pamatprincips ir veidot gaismu neredzot tās avotu.
tapēc diodes ir sānos un tapēc panelis ir tik neefektīvs.
ja grib gaismu - jāņem prozektors. jo 20w prožektoram gaisma būs daudz vairak kā 48w panelim utt.
Ja grib lai ir smuki - panelis.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Tas jau skaidrs, tikai lentas vietā tāpat var likt tās pašas alumīnija pcb plates par kurām runāju (ir varianti, kas izskatās kā tā pati LED lenta (sniedz to pašu čipu izvietojuma formātu), tikai:
1) stipri labāk vada nost siltumu,
2) savieno visus LED'us virknē, kas manāmi paaugstina konstrukcijas lietderības koeficientu,
3) ļauj barot LED'us ar korektu strāvas (nevis sprieguma) avotu (citiem vārdiem sakot draiveri),
4) ļauj salodēt virsū sakarīgus LED čipus (kaut vai tos pašus budžeta varianta SMD5730) u.c.
Tāpēc arī "smuki" var sataisīt pareizi.
LED lentas labums, ka izdegot pāris čipiem, pārējie kopumā turpina strādāt, bet tas īsti nav pluss, jo manā uztverē mūsdienās LED'iem nav jāizdeg, ātrāk par to momentu, kamēr pats gaismeklis morāli un visādi citādi nenoveco...
1) stipri labāk vada nost siltumu,
2) savieno visus LED'us virknē, kas manāmi paaugstina konstrukcijas lietderības koeficientu,
3) ļauj barot LED'us ar korektu strāvas (nevis sprieguma) avotu (citiem vārdiem sakot draiveri),
4) ļauj salodēt virsū sakarīgus LED čipus (kaut vai tos pašus budžeta varianta SMD5730) u.c.
Tāpēc arī "smuki" var sataisīt pareizi.
LED lentas labums, ka izdegot pāris čipiem, pārējie kopumā turpina strādāt, bet tas īsti nav pluss, jo manā uztverē mūsdienās LED'iem nav jāizdeg, ātrāk par to momentu, kamēr pats gaismeklis morāli un visādi citādi nenoveco...
d[-_-]b
Sveiki.
Varbūt kāds var ieteikt, vai padalīties savā pieredzē. M50B25 bez vanosa. Kādu eļļu labāk liet, ja motors tiek vairāk paradzēts mocīšanai nekā braukšanai.
Varbūt kāds var ieteikt, vai padalīties savā pieredzē. M50B25 bez vanosa. Kādu eļļu labāk liet, ja motors tiek vairāk paradzēts mocīšanai nekā braukšanai.
10w60 sintetiku , vismaz jāsāk ar šo
Man ari ir M50B25 bet ziemai leju 10w40 , vasarā gan ies 10w60
Braucu arī ziemā ar 10w60.. nekādu problēmu, vismaz trasē pēc pāris apļiem nesāk kompensatori tikšķēt..
Kāds ir gājis TA ar stūres lenķa adapteriem? Nu tie kuriem viss tur smuki saskrūvējas un ir uz konusiem u.t.t.
Vai par to liek 2???
Kāds ir gājis TA ar stūres lenķa adapteriem? Nu tie kuriem viss tur smuki saskrūvējas un ir uz konusiem u.t.t.
Vai par to liek 2???
Protams 2, tagad ari ja inspektors nav vecs, skatas ari uzmanigi uz stupicam :)
Skaidrs... Tad jau vienīgais ko nepamana ir šaibas reikā..
Var ieteikt kādu kurš taisa kvalitatīvas reikas šaibas lenķa palielināšanai?
Esmu daudz saskāries ar to ka reika sāk tecēt pēc šaibu uzinstalēšanas, bet pieļauju, ka dēļ neprecīzām šaibām..
Var ieteikt kādu kurš taisa kvalitatīvas reikas šaibas lenķa palielināšanai?
Esmu daudz saskāries ar to ka reika sāk tecēt pēc šaibu uzinstalēšanas, bet pieļauju, ka dēļ neprecīzām šaibām..
autovietā uz daļām tas baltais e30 325ia kabrio ir tas, kas labu laiku pliusā tirgojās kaut kādā garāžā fotografēts?
Atradu sev beidzot salonu no bītera, čalis pats to mašīnu redzējis 1x dzīvē (garš stāsts) un nezin, vai aizmugurējie beņķi ir atmetami,vai nē. Man nav. Ja viņam ir, man nedrēs?
nē, paši atveda no US
neliec enģeļus
Varbūt stulbs jautājums bet ja kompotam jāmaina slieksnis tad jāpērk sedana remontslieksnis?
Un kādu labāk pirkt?
Un no kura gala tas jāsaīsina?
Un kādu labāk pirkt?
Un no kura gala tas jāsaīsina?
Cik zinu ir pieejami tikai sedana/touringa slieksnis, bet tev tik un tā vajag tik apakšu, kas ir tik pat gara cik pārējām e36 virsbūvēm.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …