Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- …
- 2228
- chevron_right
ie te kads tukumnieks? interesē kāds šrots ar e36 tukumā! teorētiski spārns melns un reduktorts
Kļaviņ man liekas, ja ir iespēja tad jāap man vismaz patīk, kad ir krusti

+daudz par krustiem 
+ krustot
nu tad jau izlemts 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ar krustiem var iziet TA?
var
piemeram ar e30 gaju divus gadus un bez problemam 
Labas cenas.
Labas cenas.
cik soda punkti var būt ja ir stāžs virs 3 gadiem?
cik sapratu tur dalijas... - ja lidz tad bija 9 punkti, ja lielaks stazh tad vairak vai ne taa? 
jaunajiem vadītājiem ar 10 punktiem tiesības nost, pārējiem ar 16.
http://www.scribd.com/doc/16519877/CSDD-Soda-Punkti
http://www.scribd.com/doc/16519877/CSDD-Soda-Punkti
VarKLAVINS rakstīja:varpiemeram ar e30 gaju divus gadus un bez problemam
kas ir, sak tuvoties limitam?možais rakstīja:cik soda punkti var būt ja ir stāžs virs 3 gadiem?cik sapratu tur dalijas... - ja lidz tad bija 9 punkti, ja lielaks stazh tad vairak vai ne taa?
...
Nu nee
tagad ir 5 lidz aprilim - tad paliks divi, ja lidz tam laikam atkal nebusu uzravies 
Vakar atkal zebiaani par jostam 20ls un 1 punkts - 3reize gada laika
Esmu jau tā pieradis pie jostas, ka jūtos neērti braucot, ja neesmu piesprādzējies, pat aizmugurē sēžotmožais rakstīja:Nu neetagad ir 5 lidz aprilim - tad paliks divi, ja lidz tam laikam atkal nebusu uzravies
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Man tas pats kas Shrekam. Varbūt aizmugurē sēžot nav tā, ka baigi prasās piesprādzēties, jo tur atrodos parasti tikai ar polšu rokās. Bet priekšā sēdēt liekas neērti, ja kaut kas nespiež uz grudaku pat 10m ripinoties :shura_dīvainis: Vienkārši kopš pirmās tiesību iegūšanas dienas ne reizi neesmu braucis bez jostas + tā josta kaut cik notur uz beņķa, kad brauc skatoties pa sānu logu.
Un lai nedrukātu jaunu postu tepat ierakstīšu. Par to Kluba meiteni 2012. Noskatijos tik tagad Tv3 play to video nelielo. Nu nezinu kas jums nepatīk. Fotosesija likās tāda pati kā tām, kas piedalās ASV supermodelēs
Un lai nedrukātu jaunu postu tepat ierakstīšu. Par to Kluba meiteni 2012. Noskatijos tik tagad Tv3 play to video nelielo. Nu nezinu kas jums nepatīk. Fotosesija likās tāda pati kā tām, kas piedalās ASV supermodelēs
piekritu par jostam, man tas pats, ja aizmirstas uzlikt, pec paris metriem sak just ka kaukas nau taa ka jabut
sodien kartejaa garlaicigaa diena darbaa
uzbuveju laivu un mani nepanjema lidz izmegjinat
kangari vazin
sodien kartejaa garlaicigaa diena darbaa
uzbuveju laivu un mani nepanjema lidz izmegjinat
...
nakamo reizi kad buve laivu un nenem lidz uztaisi mazu caurumu laivaa 
Labas cenas.
Labas cenas.
Man katra diena garlaicīga darbā... Pārsvarā pie kompa nosēžu.
Ķipa zāģu, dārza tehnikas utml. lietu servisu/veikaliņu paziņa atvēra un mani paņēma par atbildīgo...
Tagad tikai reklamējamies un vēl ļoti maz klientu, līdz ar to, arī darba maz. 
nu jaa, man ari patik braukt bez jostas, trauce man vina 
Ev fanāt, ķer granāt.
jaaiztaisa bendz padeves trubinja ciet ar kadu silikonuKLAVINS rakstīja:nakamo reizi kad buve laivu un nenem lidz uztaisi mazu caurumu laivaa
un jaiemet laivaa airis
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255