Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- …
- 2228
- chevron_right
bet kā jūs nesaprotat viņš bij aizrāvies ar mūzikas klausīšanos!
saruna ar cp darbinieku es klasījos riktīgi krutu dziesmu un tapēc parsniedzu ātrumu!
saruna ar cp darbinieku es klasījos riktīgi krutu dziesmu un tapēc parsniedzu ātrumu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ar šito atmazku cauri neies 
40 vairs tur nav. ir 50. šoreiz jau bļaut nevarētu, redzēju navigācijā 50 zīmi. un vispār nepiesienies. es reti kad kaut ko pārkāpju. uz viena rokas pirkstiem varu saskaitīt savus pārkāpumus. un vēl visus pat nebūs jāizmanto.
mileniums rakstīja:bet kā jūs nesaprotat viņš bij aizrāvies ar mūzikas klausīšanos!![]()
jā, agrāk pie šīs dziesmas bija populāri pārsniegt ātrumu (es tajā laikā vēl skatījos cartoon network)
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Sk. tad Renio man noceela kabriShreks rakstīja:RENIOBuKTOP rakstīja:Kam no foruma pieder Kabrio, kursh ir ieklajauts kalendaaraa Janvaara meenesii ??
Man bija tieshi tai pat dienaa sarunaats satikties 30min veelaak uz reiz peec tevis
mileniums rakstīja:Janvārī Kļaviņa crabis ir iespēja viņu iegādāties!BuKTOP rakstīja:Kam no foruma pieder Kabrio, kursh ir ieklajauts kalendaaraa Janvaara meenesii ??
agraak jaa mums ar Renio bija lidzigi,reali bildes vareja tikai atskirt pec V/n
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nee man vairs nevajag kabri , man ir tourings un atpakalj celja vairs nav 
un kad mees atkal ar tavu touringu brauksim slidinaaties ?

apskaties manaa tofikaa kaads man tourings staav
biju aizgaajis uz garazhu , gandriiz nokritu , man no radiaatora visa ella izteceeja uz griidas
buus ko tiiriit 
biju aizgaajis uz garazhu , gandriiz nokritu , man no radiaatora visa ella izteceeja uz griidas
no radiatora ? 
interkuulera 
kapēc tev interkulerā ir eļļa?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
par to pašu arī es brīnos. neesmu auto speciālists, bet man jau sķiet, ka eļļai tur nav jābūt.
sapinsos no eļļas radiatora 
ir jau arī retu reizi citiem kūlera radiatori pilni, turbīnas sāk mirt 
Man jua čalis teica ka esot vēl gribētājs...BuKTOP rakstīja:Sk. tad Renio man noceela kabriShreks rakstīja:RENIOBuKTOP rakstīja:Kam no foruma pieder Kabrio, kursh ir ieklajauts kalendaaraa Janvaara meenesii ??![]()
Man bija tieshi tai pat dienaa sarunaats satikties 30min veelaak uz reiz peec tevisVnk man taa bilde ir sen zinaama
bet nu par 30 min ir relatīvi, jo es ar bijušo īpašnieku biju sen sarunājis tikai viņš nekādi nevāreja ar laikiem...
48 h nostāvēja,šorīt bez problēmām. Pieleca kā vasarā :) 
man ir nostāvējis šādā laikā ārā 4 dienas un pielec uz pusapgriezienu 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- …