Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- …
- 2228
- chevron_right
Bija tik traki?EBagatskis rakstīja:Dievs staavi klaat tam cilveekam kursh nopirka manu veco sedanu no Autohofa. Kas zin, varbuut driiz paraadiisies jauns topiks pie Mans E36...
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
varbūt nopirka priekš detaļām.
Pietiks reklāmu ..
Cenas vel tiks regulētas!evaness2 rakstīja:ervvis rakstīja:Lapa ir tapšanas stadījā lena un rekonstrukciju procesā - Viss tur mainas kā hokejā pa sekundēm.. Ja kko vajag tad jautā PM.
Lapa gan tāda palēna. Bildes pat neielādē. Bet cenas lētākas, ka te dažos veikalos.
Domāju dārgāk nepaliks bet precīzāk.
Kāds zin, kur un par kādu ciparu var wide steelies uzmetināt? 
SAVAGES CREW
Uzjautā Šalnam viņam bija čoms, kas taisīja.Pleskovskii rakstīja:Kāds zin, kur un par kādu ciparu var wide steelies uzmetināt?
Domājams, ka tu viņu pazīsti.. ja nē, tad pajautā Ernestam Eglītim.
Hahahah, es tikai tgt pamaniiju savam E30 nobraukumu pie CSDD datiem... Kaads var man izskaidrot kaa tas ir iespeejams ja spidometraa ir 187? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nu ja tas cilveeks tic tam ka mashiina nav bijusi sista un kaarba ir vesela tad veiksmi dziivee, panaakumi buus.Shreks rakstīja:Bija tik traki?EBagatskis rakstīja:Dievs staavi klaat tam cilveekam kursh nopirka manu veco sedanu no Autohofa. Kas zin, varbuut driiz paraadiisies jauns topiks pie Mans E36...
Abus zinuAlps rakstīja:Uzjautā Šalnam viņam bija čoms, kas taisīja.Pleskovskii rakstīja:Kāds zin, kur un par kādu ciparu var wide steelies uzmetināt?
Domājams, ka tu viņu pazīsti.. ja nē, tad pajautā Ernestam Eglītim.
SAVAGES CREW
[quote="EBagatskis"]Hahahah, es tikai tgt pamaniiju savam E30 nobraukumu pie CSDD datiem... Kaads var man izskaidrot kaa tas ir iespeejams ja spidometraa ir 187? 
izskaidrojums ir tikai viens - tev ir ljoti noveicies, tureet savaa iipashumaa svaigu e30

izskaidrojums ir tikai viens - tev ir ljoti noveicies, tureet savaa iipashumaa svaigu e30
Attin spidometru un liec mobile.de pa labu ciparu 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nee, atvadiities no vinja es netaisos, paaraak miiljsh. 
un pie nakama TA paradas tas noskrejiens kas ir spidometra un beigas japaskaita cik gad laiak nobrauc 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
no powera
cerams ka kāds no varoņiem kas pa apledojušu brauc ar 2mm riepām, apdomāsies
22 Jan 2013, 13:05:28 Chainsaw rakstīja:
pie motormuzeja mentu reids, stādina visus un mēra protektora dziļumu, taksisti laikam tālak ar kājām ies![]()
Jelgavā arī agrāk tādus rīkoja. Man nebūtu no kā baidīties. protektors 1+cm
viņi izmērot protektoru nemeklē citas vainas ? tas tak raksturīgi mūsu poličiem.
viņi izmērot protektoru nemeklē citas vainas ? tas tak raksturīgi mūsu poličiem.
Laikam budžets nav izpildīts ka tādu reidu taisa...AgnisB rakstīja:no powera22 Jan 2013, 13:05:28 Chainsaw rakstīja:
pie motormuzeja mentu reids, stādina visus un mēra protektora dziļumu, taksisti laikam tālak ar kājām ies![]()
cerams ka kāds no varoņiem kas pa apledojušu brauc ar 2mm riepām, apdomāsies
kad mūsu "gudrās" galvas reiz sapratīs, ka nedrīkst plānot pārkāpumus budžetā ? 
Re kā pašvaldībnieki uzdarbojas.
Nu man tas pamatojums šķiet kaut kā, debīls?
Vienkārši, kaut kāds absurds.
Tur bildei jabut ? Man nerada.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263