Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- …
- 2228
- chevron_right
Kopš kura laika uz e-pastu nāk mesidž ,ka forumā saņemta privāta vēstule ?
Opā, nāk? Man vajag tādu štelli! 
Tā izskatās - pilns ēpasts ar vēstulēm no "[email protected]"°
Iekšā apmēram tāds saturs un links uz vēstuli
Hello BuKTOP,
You have received a new private message from "marihuans" to your account on
"BMW E36 Forums" with the following subject:
Iekšā apmēram tāds saturs un links uz vēstuli
Hello BuKTOP,
Pagajuso gad vienu bridi ar naca zinojumi par jaunu pm ieks foruma, bet tad apklusa. Pagajusajas brivdienas atkal saka sutities uz epastu.
man ar,pat sāk jau apnikt 
Runājot par siksnu. Laikam esmu pārāk apzinīgs, vai kā, bet jūtos neērti, ja neesmu piesprādzējies.Emzī rakstīja:un atkal bez siksnas![]()
gan jau negribēja kasīties.
Ja nemaldos, šo var noņemt profila iestatījumos :)BuKTOP rakstīja:Tā izskatās - pilns ēpasts ar vēstulēm no "[email protected]"°
Iekšā apmēram tāds saturs un links uz vēstuli![]()
Hello BuKTOP,
Tieši tā, man noder. "Notify me on new private messages: Nē". Agris beidzot būs "salabojis" SMTP.
ir kaads forumietis uztaisiijis kaadu nestandarta motora swapu? gribas kaut ko gudru palasiit?
jaatjuunee m42
Swaps labs tikai nav viss process aprakstiits - vismaz ieskats procesaa 
aizsūti viņam lūgumu, lai sīki visu topica sākumā apraksta!

vai ne

par taam e-mail vēstulēm - Agris jau kaut kur pagasnedelj atzimejas, ka esot salabots kaut kas, jo laikam viens prasiija kapeec nav bijis kadu laiku un atkal bus tadas vestules... 
Hmm.. Varbuut - vismaz man ta skiet 
Parjaucu - izmazgaju, sasmereeju - vienu lietu ieliku otradaak un vadinu jaunu uzliku - pagaidaam bez problema un raitak griez kaa pirms tam
Parjaucu - izmazgaju, sasmereeju - vienu lietu ieliku otradaak un vadinu jaunu uzliku - pagaidaam bez problema un raitak griez kaa pirms tam
Skatoties kalendāra bildes, ieraudzīju ka kāds ir fotošopējis Možā 36'ā bildi, mēģinot auto nosēdināt vēl ar fotošopa palīdzību, a kasjaki nav novērsti
(bildes augšējā mala un bampera lūpa pie vadītāja puses miglas)
download/file.php?id=10759&mode=view
Tiešām, es nebūtu pamanijis 
Ilgi pētīji?AgnisB rakstīja:Skatoties kalendāra bildes, ieraudzīju ka kāds ir fotošopējis Možā 36'ā bildi, mēģinot auto nosēdināt vēl ar fotošopa palīdzību, a kasjaki nav novērsti(bildes augšējā mala un bampera lūpa pie vadītāja puses miglas)
download/file.php?id=10759&mode=view
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- …