Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- …
- 2228
- chevron_right
Es gan šonedēļ iespējams uzlikšu win8, lai pārbaudītu kā tad tur viss ir. Draugam ir, tīri inčīgs likās, protams, ar touchscreen būtu labāk.
Ir viena lapa, kurā var pasūtīt riepas no vācijas, bet ne reifen-direkt, varbūt kāds zin? Vai arī padalieties ar kādu citu online shopu, kur riepas pērkat par normālu price-performance cenu?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ja nemaldos vadītāja pusē ir tikai ar kondiškuEmzī rakstīja:Nu ja pazuda 1,2,3 ātrums tad par 99% ir vainīgs pretestību bloks-atrodas laikam vadītāja pusē pie kājāmA!gars rakstīja:Kas tur bija pa vainu, ja pečkai (parastā) strādā tikai 4. (max) režīms?
parastajai ir zem bardačoka (iekš pašas pečkas (iejiet četri vadi - tajā sērkociņ kastītes lieluma detaļā)
+ no sākuma izņem savējo apskaties kāda ir tā kastīte, jo viņas mēdz atšķirties- diezgan, pirms iegādājies citu
Ziniet, kas šodien uzlaboja manas dienas garastāvokli??
Pavisam nejaušs viens zvans...
Skatos...o kāds zvana...skatos - Jolciņa...
Hmm...paceļu...a tur izrādās viņas mazā meitiņa...ak dieniņ, biju tik ļoti patīkami pārsteigta...viņa parunājās ar manīm, un tad Jolciņa ienākot istabā ieraudzījusi, ka mazā meitiņa runājas pa telefonu..paņēmusi klausuli un sāka runāties ar mani...domājusi, ka es viņai zvanīju tapēc mazā pacēla...bet nē beigās mazā gribēja omītei piezvanīt un piezvanījusi man.
Kļūdaini, bet nenormāli patīkami..
Tā nu ir lietas, kas spēj pacelt dienas garastāvokli, šie mazie eņģelīši heh..

Pavisam nejaušs viens zvans...
Skatos...o kāds zvana...skatos - Jolciņa...
Hmm...paceļu...a tur izrādās viņas mazā meitiņa...ak dieniņ, biju tik ļoti patīkami pārsteigta...viņa parunājās ar manīm, un tad Jolciņa ienākot istabā ieraudzījusi, ka mazā meitiņa runājas pa telefonu..paņēmusi klausuli un sāka runāties ar mani...domājusi, ka es viņai zvanīju tapēc mazā pacēla...bet nē beigās mazā gribēja omītei piezvanīt un piezvanījusi man.
Kļūdaini, bet nenormāli patīkami..
Tā nu ir lietas, kas spēj pacelt dienas garastāvokli, šie mazie eņģelīši heh..
heheee un vispār man šodien ir gadiņš kā esmu forumā ar jums kopā
Liekas, ka jau daudz ilgāk, jo tik daudz visādi piedzīwojumi ir notikuši pa šito laiciņu kopā ar Jums e36.lv...
Baigi patīkams un neiazmirstams gadiņš!
Paldies par jauko laiku kopā

Liekas, ka jau daudz ilgāk, jo tik daudz visādi piedzīwojumi ir notikuši pa šito laiciņu kopā ar Jums e36.lv...
Paldies par jauko laiku kopā
Oho, Apsveicu

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Un vienā dienā secini, ka mazais eņģelitis tevi neņem pierē, sāk nest piezīmes no skolas un ir kļuvis mar mazu elles radījumiņuSabinchix rakstīja: Kļūdaini, bet nenormāli patīkami..
Tā nu ir lietas, kas spēj pacelt dienas garastāvokli, šie mazie eņģelīši heh..![]()
![]()
tas pāriet 
Pilniba piekritu Marux rastitam.kad izaug parada savu raksturu,un vecakiem sirmus matus.marux rakstīja:Un vienā dienā secini, ka mazais eņģelitis tevi neņem pierē, sāk nest piezīmes no skolas un ir kļuvis mar mazu elles radījumiņuSabinchix rakstīja: Kļūdaini, bet nenormāli patīkami..
Tā nu ir lietas, kas spēj pacelt dienas garastāvokli, šie mazie eņģelīši heh..![]()
![]()
:marux_dalās_pieredzē:
Man ir dvines un viena otru parspej ar visadiem brinumiem
gincha kā Tev tgd ar e36? Ir kaut kas vai uz ko citu esi pārsēdies?
Nu skaidrs, gaidam tad 
APSVEICU!!!!Sabinchix rakstīja:heheee un vispār man šodien ir gadiņš kā esmu forumā ar jums kopā![]()
![]()
![]()
Paldies par jauko laiku kopā![]()
Un PALDIES TEV!
šodien ielas pludo un līst trakāk kā Jāņos. viens žopelists pa priekšu triecās man un visus pēc kārtas nošļāca. pie skolas bērnus vispār izpeldināja. es gan mierīgi piebremzēju un aizbraucu prātīgi. viena tantiņa redzēja, ka es līkumā ar pakaļu sāniski slīdu un jau mūk prom no ietves (blakus liela peļķe), pirms peļķes nobremzēju un tantuks pat ar roku pamāja 
Jāaam, laiciņš šodien gan ir izcili pretīgs. 
Rit pedeja diena Keguma HESa, nakoso nedel 3 dienas pa Jelgavu, pec tam brivs kadu laiku. Jaiznem atvalinajums, bus gandriz 2 menesi sakrati.
Man tagad sāka puteņot, visu dienu laiks turējās normās. :)
bet nu lietus kā jums nav, ir uz ceļa vēl sniegs :p
bet nu lietus kā jums nav, ir uz ceļa vēl sniegs :p
es 40km no jūras šobrīd. tuvāk jūrai, lielākas auzas laiks.
Paldies rokijs7777! Ta arī darīšu. Žēl tikai, ka agri tumšs paliek. Būs pa brīvdienām jāpieķeras klāt.rokijs7777 rakstīja:ja nemaldos vadītāja pusē ir tikai ar kondiškuEmzī rakstīja:Nu ja pazuda 1,2,3 ātrums tad par 99% ir vainīgs pretestību bloks-atrodas laikam vadītāja pusē pie kājāmA!gars rakstīja:Kas tur bija pa vainu, ja pečkai (parastā) strādā tikai 4. (max) režīms?
parastajai ir zem bardačoka (iekš pašas pečkas (iejiet četri vadi - tajā sērkociņ kastītes lieluma detaļā)
+ no sākuma izņem savējo apskaties kāda ir tā kastīte, jo viņas mēdz atšķirties- diezgan, pirms iegādājies citu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- …
- 2228