2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 72
- chevron_right
Iedomājies ka tu pa tumsu brauc pa šoseju un sanāk piespiest bremzes, (ok, es nevaru iedomāties cik tā lente ir spoža) bet man liekas kad tur acis iztekRidlihs rakstīja:ja man nebūs ko darīt, tad uz ZS uztaisīšu prikolu... protams uz pāris bildēm tikai
p.s.
led lenta iespējams būs, bet strādās tikai brīdī, kad piespiedīs bremzes.....will see
Un otrs: Brauc pa rīgu, un pie katrs luksafora jāapstājas, vai propkā lēnām kusties uz priekšu, visu laiku mirgo salons, itkā z/svētku eglīte
Tak bildē izgaismots ir nenormāli nav spoža briesmīgi un acīs nesit
Nu redz, tāpēc man ir tikai aizmugurē tāda lenta ar bremzēm kopā.... un priekšā bija uz slēdzīša, citreiz vnk pa nakti ieslēdzu pa centru braukājot vai izmantoju kā salona apgaismojumu vairāk patiesībā, jo kā jau teicu - neciešu to orģinālo gaismu.
Nu redz, tāpēc man ir tikai aizmugurē tāda lenta ar bremzēm kopā.... un priekšā bija uz slēdzīša, citreiz vnk pa nakti ieslēdzu pa centru braukājot vai izmantoju kā salona apgaismojumu vairāk patiesībā, jo kā jau teicu - neciešu to orģinālo gaismu.
Nu jā, katram savs
Tā, šodien izmēģināju.... ziemai šitie diski (dēļ iznesuma? ) vai arī riepas ( nu proķis nav sūdīgs galīgi) laikam nekam neder..... 90 grādu līkumā, ne īpaši lielā ātrumā loģiski, nevar nemaz normāli izgriezt, slīd konkrēti ārā , galīgi neturas pa trajektoriju. Nu ko, jāvelk ārā R15 bleķi ar kaut kādām ziemenēm
p.s.
drīz būs sludeklis - pārdodas lieliski R 15 diski, ideāli ziemai ar vēl labām ziemenēm
p.s.
drīz būs sludeklis - pārdodas lieliski R 15 diski, ideāli ziemai ar vēl labām ziemenēm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un man tā žilete netīšām kaut kur aizķersies un nolūzīs uz pacēlāja braucotRidlihs rakstīja:ja domā nostailpiecotos stoku gludekļus, tad vari nepūlēties, man ir vairāk kā dziļi vienalga tādā gadījumāseeingman rakstīja:bļac nu nahujam tev viņš visu laiku tad deg? un tik spilgts? tas ir šķūnis un viss, neliec man izsaukt vietējo šķūninga ekspertu brigādi
es uzlikšu žileti nākamreiz, kad pie Tevis braukšu savādāk
a es ar vasarenēm ātrak pa 30 īsti nevaru pabraukt, kkur ielādēšu vēl
mieru, žilete nebūs ātrāk par ļurbo, tā kā tas tik ātri nebūs noteikti
piebesīja ņemties ar piecīša diskiem pa ziemu.... un arī sagribējās braukt droši pa ielām... jo tomēr vadāju arī ģimeni, tad nu drošība pirmajā vietā.... nu tad šorīt devos uz dalans.lv servisu, ieķēru normālas ziemenes un uzliku tās uz kādu laiku atpakaļ sakrāsotajiem bleķiem
drošvien pēdējā bilde ar šiem ļitakiem.
dalans.lv un pašķībs izspūtējs.... vnk piedrātēts pagaidām
change...
procesā...
Njā.... tagad cita lieta braukšana
drošvien pēdējā bilde ar šiem ļitakiem.
dalans.lv un pašķībs izspūtējs.... vnk piedrātēts pagaidām
change...
procesā...
Njā.... tagad cita lieta braukšana
kāsas riepas uzliki?
bridgestone blizzak 195/65r15
Un kāpēc negribēji labas riepas likt uz smukiem diskiem? Ne jau et nosaka saķeri...
Jā, bet vadāmību gan - krietni vairāk purnu grūž ārā, gan jau.
EDIT: laigana atšķirību, uzliekot e36 diskus, nejutīs, manuprāt. Ja aizmugurē uzliktu diskus ar lielāku ET kā priekšā, tad justu pozitīvu rezultātu točna.
EDIT: laigana atšķirību, uzliekot e36 diskus, nejutīs, manuprāt. Ja aizmugurē uzliktu diskus ar lielāku ET kā priekšā, tad justu pozitīvu rezultātu točna.
iznesumam tiešām nav nekāda sakara ar saķeri ziemā, lielāks iznesums padara riteņu bāzi platāku = mašīnai grūtāk apgāzties, vadāmība uz stūrēšanu labāka, jo smaguma centrs ir tuvāk centram salīdzinot ar riteņu malām.
Iet runa par pistaisni reising. Taa vismaz man liekas - citadi raznjicas nav.
principā, nekad nebija likti bleķinieki, gribējās ar tādiem arī un kā reiz biju smuki sakrāsojis tādus pirms ziemasmarux rakstīja:Un kāpēc negribēji labas riepas likt uz smukiem diskiem? Ne jau et nosaka saķeri...
un diskus jāpardod, jo jādabū atpakaļ arī nauda, kuru nebija paredzēts izdot šodien par ziemenēm.
tā tiešām arī bija.... mošk dēļ riepām tikai, bet nu katrā ziņā, ar šādiem izmēriem kādas tagad ir uz bleķiniekiem, nepabrauktu normāli uzliekot uz tiem ļitakiem, ietu arkās aizmugurē ar pilnu mašīnu.... un koka ratu atsperes tā arī neviens nav piedāvājis.ttd rakstīja:Jā, bet vadāmību gan - krietni vairāk purnu grūž ārā, gan jau.
labs arguments bet kā jau teicu, šitās riepas uzliekot uz ļitakiem nepabrauktu normāliseeingman rakstīja:iznesumam tiešām nav nekāda sakara ar saķeri ziemā, lielāks iznesums padara riteņu bāzi platāku = mašīnai grūtāk apgāzties, vadāmība uz stūrēšanu labāka, jo smaguma centrs ir tuvāk centram salīdzinot ar riteņu malām.
Nezinu, nezinu... Man savam žurcim oriģinālie diski ir bijuši pavisam nelielu laiciņu, gandrīz visu laiku tiek lietoti diski ar Et20, bija R15 pat ar Et18, bet nav bijis nekādu problēmu. Vienas un tās pašas riepas ir liktas uz 3 dažādu izmēru diskiem, bet atšķirības nav nekādas. Tā ka 100000000% varu apgalvot - uzliekot jaunās riepas uz lietajiem, auto uzvestos tieši tāpat, kā uzvedas šobrīd ar bleķiniekiem.
Bet nu, jā, labāk bleķinieki ar labām riepam, nekā ļitaki ar sūdīgām.
Nu paldies Tev un seeingman par viedokļiem.... neesmu šādi eksperimentējis, tāpēc nevaru komentēt.
Nu tad jebkurā gadījumā tas nemaina to, ka man tie diski jānotirgo... jo kāposts bija ieplānots citiem darbiņiem auto, nevis riepām.
Bet nu jā, nekad mūžā vairāk nepisī*os ar pārāk lietotām riepām, tāpat kā ar šorta detaļām ... Vai nu jaunas vai max sezonu brauktas.
Nu tad jebkurā gadījumā tas nemaina to, ka man tie diski jānotirgo... jo kāposts bija ieplānots citiem darbiņiem auto, nevis riepām.
Bet nu jā, nekad mūžā vairāk nepisī*os ar pārāk lietotām riepām, tāpat kā ar šorta detaļām ... Vai nu jaunas vai max sezonu brauktas.
nu jā, un tagad ir šitā..... priekšā vajadzēja 5mm flanci un garākas skrūves, jo pret koilu strīķējās....
ET jūtami nemainīs neko, ja visriņķi vienāds. Vienalda - visi e36 vai visi e34, jūtamas atšķirības(ziemā) noteikti nebūs. Bet vajag priekšā mazāku ET un aizmugurē lielāku ET, tad būs vēlamais efekts - daudz labāka vadāmība un mazāk taisni gribēs iet. To var panākt ne tikai ar ET, var arī vnk flanci priekšā uzlikt. + ziemā glāžu atsaite var arī piepalīdzēt taisni iešanā, ja ir bloķis vai metināts reduktors.marux rakstīja:Nezinu, nezinu... Man savam žurcim oriģinālie diski ir bijuši pavisam nelielu laiciņu, gandrīz visu laiku tiek lietoti diski ar Et20, bija R15 pat ar Et18, bet nav bijis nekādu problēmu. Vienas un tās pašas riepas ir liktas uz 3 dažādu izmēru diskiem, bet atšķirības nav nekādas. Tā ka 100000000% varu apgalvot - uzliekot jaunās riepas uz lietajiem, auto uzvestos tieši tāpat, kā uzvedas šobrīd ar bleķiniekiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 72