dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 130
- chevron_right
Sponsorēsi? :) Ja man vēl būtu brīvi līdzekļi, protams, to darītu! Ir doma to vēlāk darīt, jo tagad galvenais ir kvalitatīvi salikt, lai skati var iziet + nokrāsot.
ok, skaidrs.
Ar sponsorēšanu, būs kā būs...
Ar sponsorēšanu, būs kā būs...
Šīs detaļas vēl kaut cik izskatās, nav tik traki, bet ar laiku droši vien, ka nodarbosies ar tādām izvirtībām
Jaunā bundža tiešām labā stāvoklī izskatās
Bet, ja par krāsām runājam - vienīgā zilā krāsa, kurā ir jēga žurku krāsot, ir Estorila
Bet, ja par krāsām runājam - vienīgā zilā krāsa, kurā ir jēga žurku krāsot, ir Estorila
tiesham izskatas cerigi, veiksmi nakoshajos darbinjos
Jautaajums!!!!!!!!!!!!!!!
Kur Juus redzeejaat jauno bundzhu??????????????
Kur Juus redzeejaat jauno bundzhu??????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ieprieksheja lapaa
pa maziem gabalinjiem no motortelpas un griidas
pa maziem gabalinjiem no motortelpas un griidas
Vajadzēja kādu autiņa kopskatu!
Dogma turi jumtu... Malacis darbi raiti iet uz priekšu. Darbi notiek Ādažos. ?
Cik tev tā krāsošana maksās?
Paldies :) Jap, Ādažos. Ik pa laikam jau uznāk tāds dīvains garīgais, bet cīnamies, daram :)jurcis rakstīja:Dogma turi jumtu... Malacis darbi raiti iet uz priekšu. Darbi notiek Ādažos. ?
Mazs noslēpums, ko zin Orkaans Bet tur ir citādāk.. Auto visu sagatavosim paši, reāli paliks nopūst Līdz ar to arī cena cita.Fakinels rakstīja:Cik tev tā krāsošana maksās?
Bet tā.. Šodien uzlikt aizmugurējais plaukts, sagaidīts Agris ar dāvanām, t.i., reduktora vāku, kārbas zvaigzni, kardāna muftu. Lielāko laika daļu pavadīju, raujot nost bamperi, bagāžnieku un ķidājot durvis no vecā pelēcīša, jo viss tas jāved un jādod atpakaļ jaunās bundžas iepriekšējam saimniekam :)
Ja viss notiks, kā plānots, tad rīt ciemā brauc eksperts no CSDD salīdzināt numurus, lai atļautu pārbūvi, t.i., kuzavas maiņu.
prieks par progresu!
Šodien iepirkts pakojamais materiāls + auduma līmlenta, lai vadus varētu pa jaunu pārvilk, kā nekā arī Harmāns jāievelk līdz galam
Reāli no visa lielā saraksta atlika abi pr. spārni, haube un haubes atvēršanas mehānisms. Grūti atrast labā stāvoklī spārnus un haubi..
Reāli no visa lielā saraksta atlika abi pr. spārni, haube un haubes atvēršanas mehānisms. Grūti atrast labā stāvoklī spārnus un haubi..
pie marihuana nemeginaji griezties?
Marihuānu grūti noķert :) Bet, ja nekas cits neatliks, tad jau būs pašam jābrac ciemos :)
gruti gan
es parasti pats braucu ciemos
es parasti pats braucu ciemos
dogma mauc uz shrotu rencenu iela 6 lkm nez. vai kljuudos ar ielas nr. bet tur blakus vien ir :)
Šodien salikts reduktors, ielieta svaiga eļļiņa, samazgāts un atstāts, lai žūst
Pakojamais materiāls: Lai nebūtu baigā intriga, tad še ku reku kuzavs :) : Jāpiestrādā pie aizm. kreisā spārna, jo ir ballēts ārā un nogruntēts, bet nāksies notīrīt to visu un apstrādāt pa jaunu, kā arī kreiso pašu priekšējo stūri pārmetināt, jo ir kārtīgi aprūsējis, kaut gan metāls ir perfekts (biezs, visi caurumiņi kā vajag). Nav ne jausmas, kas darīts, bet izskatās pēc ratstyle (nezinu, ko tie friči bija darījuši)
Arkas par prieku - ideālas, pat piesieties nav kur Nu, varbūt par netīrumiem
Pakojamais materiāls: Lai nebūtu baigā intriga, tad še ku reku kuzavs :) : Jāpiestrādā pie aizm. kreisā spārna, jo ir ballēts ārā un nogruntēts, bet nāksies notīrīt to visu un apstrādāt pa jaunu, kā arī kreiso pašu priekšējo stūri pārmetināt, jo ir kārtīgi aprūsējis, kaut gan metāls ir perfekts (biezs, visi caurumiņi kā vajag). Nav ne jausmas, kas darīts, bet izskatās pēc ratstyle (nezinu, ko tie friči bija darījuši)
Arkas par prieku - ideālas, pat piesieties nav kur Nu, varbūt par netīrumiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kuzavs from the Germany .
Tas ir pie Jurčika ? Tur nekaa tak nav. Spickam ir kupejas kapots tūningots, izskatās, ka ir bijis uz Betmena autiņa .putans rakstīja:dogma mauc uz shrotu rencenu iela 6 lkm nez. vai kljuudos ar ielas nr. bet tur blakus vien ir :)
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kas tie par orandžajiem mēsliem pie glāzēm (kastītes)?
Redzēju ar Skudraa tādus, bet man tādu nav?!
Atkal esmu atdalīts ar kaut ko?!
Redzēju ar Skudraa tādus, bet man tādu nav?!
Atkal esmu atdalīts ar kaut ko?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …