Edzis PROAM V8 sedans

E36 Club Latvia biedru auto.
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

cipruss18 rakstīja:kas tev tieshi shkjita bediigi tani video?tas ka man bija j11 diski uz 1.6 dzineja un no 30 dalibniekiem paliku patmsitais?
ir laikam saviiemesli,kapec nebraucu ne? bet neiet runa par izneshanu vai neizneshanu,iet runa ka lielaka dalja brauc uz 30 un 50% a tie kas chikst ka jauda pa mazu-lai trenejas

kapec karlo.regnars vai balcer nekad nebljava ka jauda pa mazu ? jo vinjiem bija iekshas un nemiiza
Kuram no viņiem ir stock motors? :rolleyes:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
vecit karlo ar 2.0 lika daudzus te chikstetaajus laukaa.dzeltenais sedans bija pilnigs stock jau ar skaidaam karterii un vienalga vinjs lika iekshaas.regnaram ari 2.8 nebja nekadas top modifikacijas un karterii bija daaaaudz skaidas.
kapec pirms 8 gadiem kad es braucu,neviens nechiksteja,ka 2.5 esot pa shvaku?krameja,taa ka prieks skatiitie sun busim reaali,trases nu nav baigi mainijushaas.parnesam sho huinju uz citu topiku kur var chiksteet meitenes
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 1

cipruss18 rakstīja:vecit karlo ar 2.0 lika daudzus te chikstetaajus laukaa.dzeltenais sedans bija pilnigs stock jau ar skaidaam karterii un vienalga vinjs lika iekshaas.regnaram ari 2.8 nebja nekadas top modifikacijas un karterii bija daaaaudz skaidas.
kapec pirms 8 gadiem kad es braucu,neviens nechiksteja,ka 2.5 esot pa shvaku?krameja,taa ka prieks skatiitie sun busim reaali,trases nu nav baigi mainijushaas.parnesam sho huinju uz citu topiku kur var chiksteet meitenes
Sorry, ka piediršu rakstu, Edzi.

Cipruss, Tu saproti ka līmenis aug, un tas ir tikai normāli?
Nu lai vai ko Tu sēdinātu pie stūres stock 2.0 ar "skaidām karterī", tas auto fiziski nespēs turēt līdzi ne V8, ne 2.8T, ne arī citiem ķīmiķojumiem, kas mūsdienās ir tikai un vienīgi norma? Ja labi grib, arī isu var iesviest sānslīdē un izbraukt trasi - jā.
Konkurēt ar daaaaudz advancētāku tehniku - nedirs.

Forums varētu samesties uz kādu pusdzīvu miseni, lai Cipruss parāda visiem klasi. Kas zin, moš nākamajā FD sezonā arī mauks ar to pašu 2.5, jo botā nemīzīs.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Profila bilde
Karrlo
Ziņojumi: 664
Pievienojies: 05 Nov 2011, 17:44
Braucu ar: V8
Reputācija: 2

Dzeltenais vel joprojaam iet un vinam veljoprojam ir pliks stock dzinejs ,pat kolektors nav tur kkads m50 vai kas tamlidzigs :hahaha:
Driz vinju vares redzet trase arvien biezhak ,bet ziemaa tapat ir doma ari vinam piecubinat beidzot dveseliti ,ar ko lidzigu ka erchijam / edzim :rolleyes:
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava

Iedosu ciprusam 2.8 žurku, lai parāda pēc menēša top 5 :lol:
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

r3served rakstīja: Forums varētu samesties uz kādu pusdzīvu miseni, lai Cipruss parāda visiem klasi. Kas zin, moš nākamajā FD sezonā arī mauks ar to pašu 2.5, jo botā nemīzīs.
nav jau jāmetas, jo cik atceros teica, ka čipots autobuss verās labāk pa 2.8
Being second is being the first of the losers. /Senna/
cipruss18
dosi????

tom atljaushos apgalvot ka iet,jo notesteju pret kabri un diemzhel kabris atpalika gaiitaa
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

cipruss18 rakstīja:dosi????

tom atljaushos apgalvot ka iet,jo notesteju pret kabri un diemzhel kabris atpalika gaiitaa
Nu bļin, tad jau kabris arī nekāds dzīvais nevar būt. Labi, ne par to šeit stāsts.
Cipruss, bez tukša bazara - ja Tev mašīnu iedod, nobrauksi?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
cipruss18
ka jau tecu,iedod man menesi treninjiem.bez miiziena nošķilties
eu parneam uz citu topiku,edzis sadusmosies savadaak
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

Viss kartiba, es tik lasu, popkorns ir :D
Profila bilde
Mirror45
Ziņojumi: 101
Pievienojies: 31 Jan 2016, 14:21
Braucu ar: 49cc
r3served rakstīja:
cipruss18 rakstīja:vecit karlo ar 2.0 lika daudzus te chikstetaajus laukaa.dzeltenais sedans bija pilnigs stock jau ar skaidaam karterii un vienalga vinjs lika iekshaas.regnaram ari 2.8 nebja nekadas top modifikacijas un karterii bija daaaaudz skaidas.
Sorry, ka piediršu rakstu, Edzi.

Cipruss, Tu saproti ka līmenis aug, un tas ir tikai normāli?
Nu lai vai ko Tu sēdinātu pie stūres stock 2.0 ar "skaidām karterī", tas auto fiziski nespēs turēt līdzi ne V8, ne 2.8T, ne arī citiem ķīmiķojumiem, kas mūsdienās ir tikai un vienīgi norma? Ja labi grib, arī isu var iesviest sānslīdē un izbraukt trasi - jā.
Konkurēt ar daaaaudz advancētāku tehniku - nedirs.

Forums varētu samesties uz kādu pusdzīvu miseni, lai Cipruss parāda visiem klasi. Kas zin, moš nākamajā FD sezonā arī mauks ar to pašu 2.5, jo botā nemīzīs.
Es par! +328 :supeer:
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Atrašanās vieta: Rīga

reali lasot gribas smieties :D
bet ja godigi tad dalejo ciprusam taisniba. regnars ar 2.0 automatu 333 trasi skereja bez bloka ka dazs labs to dara ar 2.8 buvetu :) :D
bet dala taisnibas ir ari parejos ka streets attistas un masinas paliek jaudigakas, un dazos momentos varetu teikt ka maz atskiras no proam! :) bet nu jebkura gadijuma es teiktu ka streets ir sava zina palicis vairs ne tik fors ka kadreiz kad nebija ne hidro ne citu sudu :) Kad streets bija tiesam ielas auto kas var iziet tehnisko :)
Profila bilde
vilks25
Ziņojumi: 436
Pievienojies: 21 Apr 2011, 19:22
Braucu ar: e36 328
Atrašanās vieta: jekabpils

ValtersZ rakstīja:Paņem apskaties kopvērtējumu, top 10 parādi kaut vienu motoru kas ir zem 192hp.
Daugavpils.pēdējais posms.kvalifikàcijā Krasovskis paliek trešais ar m50b25 un te pat jèkabpils misenès piemeklētām riepām. ;)
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

vilks25 rakstīja:
ValtersZ rakstīja:Paņem apskaties kopvērtējumu, top 10 parādi kaut vienu motoru kas ir zem 192hp.
Daugavpils.pēdējais posms.kvalifikàcijā Krasovskis paliek trešais ar m50b25 un te pat jèkabpils misenès piemeklētām riepām. ;)
Un katrā braucienā krāmē pa sajūgu reizes 15 viena brauciena ietvaros :lol: :hahaha:

Es, starp citu, biju dikti šokēts redzot, cik daudz auto ar trešo nevarēja 'uzgriezt' trases beigās. - Ne velti edzis būvē normālu dzinēju sev.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
vilks25

Kikaps rakstīja:
vilks25 rakstīja:
Un katrā braucienā krāmē pa sajūgu reizes 15 viena brauciena ietvaros :lol: :hahaha:

Es, starp citu, biju dikti šokēts redzot, cik daudz auto ar trešo nevarēja 'uzgriezt' trases beigās. - Ne velti edzis būvē normālu dzinēju sev.
Nu bet kaut vai 30 reizes.svarīgs tak rezultārs.
Profila bilde
vilks25

.
Profila bilde
vilks25

Turklāt nevienu reizi nesit pa sajūgu.
Gāzi gan raustīt viņam patīk :)
E36 325 dpils: https://youtu.be/_hwr0LqqqKc
Profila bilde
A_C
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 19 Feb 2014, 17:58

Austrumu gudri ieradušies :D
Gudri jau runāt ja paši nebrauc. Tjip 2.5 neiet vajag 800 zirgus tad ir braukšana un tādā garā... :D
Katrs būvē auto savai vēlmei un finansēm atbilstošu un nebūt tas ka tev ir vairāk zirgu nenodrošinās augstāko pakāpienu jo trases izkārtojumi ir paradzēti lai tur tiešām varētu izbraukt ar auto sākot no 150 zirgiem. Vienkārši nevajg likt R17 pusslikus un pēc tam teikt ai man auto neiet visi pārējie tur baigo kosmosu saskrūvējuši šis nav strīts visi krāpnieki un viņiem visur tur ir leņķis.

Par to ka o šis džeks nesit pa sajūgu tas arī ir fufelis. Pa sajūgu uzsitu katrā trasē izsevišķi ja jāseko kādam lēnāk braucošam.

Reāli tam 3.1 litrīgajam dzinējam kas edzim top viss būs kulē jo viņš būs ar labu kompresiju salīdzinājumā ar tiem kas tupa nomaina eļļas filtru un domā ka tagad raus rataa. Edzi nemīz un skrūvē tačku nākamajam gadam lai varu tev tas durvis uzfrišināt :hahaha:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

Piemērs tāpat bija par auto, kurš vairs nekad Street klasē nedrīkstēs braukt :hahaha:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

Normāli nomauca tas čalis ar 2.5. :hahaha:
Nu, riepas spēlē VĀJPRĀTĪGU lomu. Iepriekš man pakaļā bija R15 195/55 kaut kādas Wanli riepas. Bija ~7mm, bet griezās pa sausu ar otro kā pa sviestu. Uzliku Uniroyal Rainsport uz Remotec A R16 205/45 un viss, balle beidzas. Ar otro atcērt un gurst nost. Tūlīt riepu pāris būs pliks, bet es esmu vienkārši šokā, cik pārsteidzoši labi tās riepas ir turējušās uz ceļa. Pa slapju, kad vēl bija 8mm vispār tā bija bauda braukt. :hahaha: