Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 66
- chevron_right
3.45 reduktoru es savam 1.8i ar varētu droši likt virsū?? prasās,lai ar pirmo un otro ātrumu mazliet vairāk varētu pastiept.Būs kautkāds efekts??Nixon rakstīja:3.45 ir vidusceļš - ne pa garu, ne pa īsu.
ja nemaldos tev orginali vajadzetu but 3.45 :)
ja gribi lai ar pirmo un otro ziperigaks ir, nomaini dzineju :) ieliec 2.0 vanos kautvai, tads budzeta variants un to pasu 3.45 reduktoru :)
ja gribi lai ar pirmo un otro ziperigaks ir, nomaini dzineju :) ieliec 2.0 vanos kautvai, tads budzeta variants un to pasu 3.45 reduktoru :)
blokjim gaudo sazobe laikam,mosh ari gultnis,jautajums vai var no blokja iznjemt pashu elementu un ielikt neblokji ar negaudojoshu sazobi?
varet var... tik neviens nav teicis ka tev negaudos tas, jo sazobe ir pareizi jasaliek!
nu,kad mainīju reduktoram saļņiku,pamanīju,ka uz reduktora ar balto marķieri ir uzrakstīts E36 TOURING. tad sanāk,ka ir jau iepriekš mainīts.Pa brīvdienām palūrēšu,kādi cipari man tur ir uz tās metāla plāksnītesgda33 rakstīja:ja nemaldos tev orginali vajadzetu but 3.45 :)
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
A Tev parastais reduktors vai bloķis vai kā?
Parastajos jau 75W90 iet..
A,parastajā reduktora var liet to pašu sarkano ATF ko lej kārebā???Ruu rakstīja:A Tev parastais reduktors vai bloķis vai kā?
Klau, bloķis sācis tasīt dubstepu - kas varētu būt noticies?
Iesākumā bija kluss vub-vub-vub, kura frekvence pieauga palielinoties braukšanas ātrumam, tad labu gribēdams nomainīju eļļu un vub vub palika vēl skaļāks. Bloķējās gerai, bet tā skaņa tracina. + Liekas, ka griežoties līkumā pa kreisi dubsteps pazūd.
Iesākumā bija kluss vub-vub-vub, kura frekvence pieauga palielinoties braukšanas ātrumam, tad labu gribēdams nomainīju eļļu un vub vub palika vēl skaļāks. Bloķējās gerai, bet tā skaņa tracina. + Liekas, ka griežoties līkumā pa kreisi dubsteps pazūd.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu laikam tas pats variants kas manējam, itkā šancē okey, bet noteiktā leņķī griežot stūri, lēnu braucot ir tas vubvubvub, 3 spečuki pateica ka elementam kirdik... vakar dabuju citu bloķi, moš kādam interesē vecais? S3.15
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Once you get block, you never go back...
Nevar! Parastajā reduktorā lej 75W90.vairis.v rakstīja:A,parastajā reduktora var liet to pašu sarkano ATF ko lej kārebā???Ruu rakstīja:A Tev parastais reduktors vai bloķis vai kā?
man blokis saak gaudot, vai var liet tos briinumliidzaklus , ko lej kaarbaas, lai paliek klusaakas? saibas nesacakarees?
jaatjuunee m42
vēlos zināt, vai bloķim ņemt oriģinālo attiecību ir ok, jeb tomēr it kādi triki?
meklēju bloķi priekš 328 bez defektiem, izskatās, ka gribu salabāt savu 2.93 attiecību: vai ir kādi ieteikumi?
meklēju bloķi priekš 328 bez defektiem, izskatās, ka gribu salabāt savu 2.93 attiecību: vai ir kādi ieteikumi?
a šo var liet?? Itkā esot domāta priekš bloķējošiem.bet man ir parastaisdogMa rakstīja:Nevar! Parastajā reduktorā lej 75W90.vairis.v rakstīja:A,parastajā reduktora var liet to pašu sarkano ATF ko lej kārebā???Ruu rakstīja:A Tev parastais reduktors vai bloķis vai kā?
Sveiki. Jūs varētu sniegt info kur varu iegādāties pasbloķējošo reduktoru un cik tas prieks man izmaksā.
Skaties topiku kura tirgojās ar daļām, gan jau kādam būs.roberts9339 rakstīja:Sveiki. Jūs varētu sniegt info kur varu iegādāties pasbloķējošo reduktoru un cik tas prieks man izmaksā.
Normāls bloķis parasti maksā ap 100-130ls, ja lielajā korpusā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
CivikS cabrio topikā lasīju par nobirušu reduktoru & sabloķētiem ratiem uz 80km/h Vai kādam vēl tā ir gadījies?
nu teoretiski tas ir iespejams bet praktiski tu jau sen buutu saacis kko ar to blokji darit.
gar maaju ejot teoretiski kiegelis ari var uzkrist virsuu
gar maaju ejot teoretiski kiegelis ari var uzkrist virsuu
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29