Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiki, vēlētos kādu viedokli no jūsu puses :)
Biju lielākā izbraucienā un tā laikā pārrīvēju (apvalku) ABS vadu gar priekšējo disku, tā rezultātā saskārās + ar - un iedegās ABS lampiņa panelī, protams pats ABS arī praktiski atteicās darboties. ko jūs man varētu ieteikt darīt? Mainīt ABS devēju? neticu ka tad pēkšņi abs sāks darboties, kā iepriekš...
Biju lielākā izbraucienā un tā laikā pārrīvēju (apvalku) ABS vadu gar priekšējo disku, tā rezultātā saskārās + ar - un iedegās ABS lampiņa panelī, protams pats ABS arī praktiski atteicās darboties. ko jūs man varētu ieteikt darīt? Mainīt ABS devēju? neticu ka tad pēkšņi abs sāks darboties, kā iepriekš...
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Ja devējs beigts, tad nomainot to, ABS sāks darboties kā iepriekš.
Nu paldies, tad jāsūta būs devēls pa 22ls, kkur lētāk arī viņu var dabūt?dogMa rakstīja:Ja devējs beigts, tad nomainot to, ABS sāks darboties kā iepriekš.
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Bet tas gadījumā, ja tiešām tikai devējs beigts
Tikai pēc tam nevaino mani, ka nedarbojas. Es ieteiktu aizdzīties pie kompja un paskatīties, kas notiek ar ABS.
nevareju atrast temu/diskusiju kur ko tadu paprasit, parmuvojiet tur kur vaig, ja ir kkas jau tads.
tatad man interese tada lieta, varbut kads ir saskaries vai kads ar to nodarbojas, cik varetu but aptuvenas izmaksas uztaisit eiro remontu 2istabu dzivokli(~40kvadratmetri) aptuvenie cipari, par darbu un par materialiem, bet bez sadzives tehnikas. respektivi ko vaig izdarit:nojaukt divas sienas, nojaukt vannasistabas sienu un parbidit to pa nelielu gabalu, totali izremontet vannasistabu, visu dzivokli noklat ar regipsi(ko pa virsu vel izdomasim) un vel ieklat linoleju visa dzivokli + shur tur flizes nu karoche padomju laiku dzivoklis neremontets vaig uztaisit smuku normalu dzivokli
logu, durvju un radiatoru mainu var neieskaitit.
(protams es saprotu ir raznica vai es velos tur flizes kuras maksa nezinu 20ls kvadratmetra vai 2ls kvadratmetra utt, bet nu vnk viduvejo kkadu ciparu)
varbut kads nesenaja pagatne ir veicis kadu lidzigu remontu varetu padalities pieredze un izmaksas.
tatad man interese tada lieta, varbut kads ir saskaries vai kads ar to nodarbojas, cik varetu but aptuvenas izmaksas uztaisit eiro remontu 2istabu dzivokli(~40kvadratmetri) aptuvenie cipari, par darbu un par materialiem, bet bez sadzives tehnikas. respektivi ko vaig izdarit:nojaukt divas sienas, nojaukt vannasistabas sienu un parbidit to pa nelielu gabalu, totali izremontet vannasistabu, visu dzivokli noklat ar regipsi(ko pa virsu vel izdomasim) un vel ieklat linoleju visa dzivokli + shur tur flizes nu karoche padomju laiku dzivoklis neremontets vaig uztaisit smuku normalu dzivokli
(protams es saprotu ir raznica vai es velos tur flizes kuras maksa nezinu 20ls kvadratmetra vai 2ls kvadratmetra utt, bet nu vnk viduvejo kkadu ciparu)
varbut kads nesenaja pagatne ir veicis kadu lidzigu remontu varetu padalities pieredze un izmaksas.
Pieļauju, ka pats neesi veicis remontdarbus. No linoleja neredzu jēgu, ja gribi skaistu dzīvokli, liec laminātu. Sienas tā pat bīdīt nevar, jāievēro nesošàs konstrukcijas. Es jau pats remontētu, nebūtu 50% strāniekiem jādot.
par laminaatu piekriitu...shaubos ka linolejs leetaak sanaak,ja ne otraadi ja skataas kas tagad ir tie dabiigie utt

evaness2 rakstīja:Pieļauju, ka pats neesi veicis remontdarbus. No linoleja neredzu jēgu, ja gribi skaistu dzīvokli, liec laminātu. Sienas tā pat bīdīt nevar, jāievēro nesošàs konstrukcijas. Es jau pats remontētu, nebūtu 50% strāniekiem jādot.
ja godigi es parteicos, nevis linoleju bet ja laminatu abi uz "L" burta tapec lohanulsa
Jā, ieklāt laminātu un izlīmēt tapetes toč pats var mierīgi un sanāks pa lēto. Flīzēšanu gan kādam, kas ar to nodarbojas.
uteo no vienas puses jaa, bet no otras, es jau vienu istabai tikko ka vecaku majas limeju tapetes, ta zajebalsa ka nav ko teikt, par laminatu runajot ja es vinhu pats ieklatu ja man vajadzetu ieklat viena 4sturaina istaba vinhu tikai, bez salaiduma vietam ar flizem vai citu istabu, ka ari laminata klashana neko nemaksa kkadi 2Ls kvadratmetra
un tu maksātu tādu naudu par to mašīnu ? tas tikai mans viedoklis. par 2x zemāku cenu meklējot var atrast tik pat labu gan jau.
Nu saksim ar to ka remontu, kura ietavros velies parbidit sienas, bez atljaujas no buvaldes nesanaks paveikthouseworx rakstīja:nevareju atrast temu/diskusiju kur ko tadu paprasit, parmuvojiet tur kur vaig, ja ir kkas jau tads.
talak par flizem, gribi smuki bus dargi, gribi leti nebus tik smuki, bet nu visu var atrast un pielagot :)
bet nu pa lielam runajot, ja velies pilnigi euro remontu, tad no personigas pieredzes, bet nu tas bij ar jaunu udens vadu izveidi, elektro instalacijam, un apkures sistemas mainju - 7k ls. un tas skaitas salidzinosi leti! :) normals stradnieks par euro remonta izveidi, vienas istabas dzivoklim, bez materialiem, apmeram 3k ls panjems par darbu vien :) taka skaiti vai gribi pats darit vai ne :) darbs ir pamatigs, bet izdarams pa menesi :)
Ja tu dzīvotu us planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36. 
ss.lv diezvai "gan jau" atradiisi pa 1.5k ls pat ne tuvu tam staavoklim !V1Beta rakstīja:un tu maksātu tādu naudu par to mašīnu ? tas tikai mans viedoklis. par 2x zemāku cenu meklējot var atrast tik pat labu gan jau.
Bagūzī vēl rūpnīcas zapaska nebraukta - apskaties uz tabureteem , neviena plaisa + neviens māsters nav tur ķīmiķojies
Arpus LV atradīsi ,bet jārēķinā tā pat ar labu ciparu !
Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:Ja tu dzīvotu us planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36.
man patīk e36, bet es vairāk par 3k nedotu tieši par to eksemplāru. zinot, ka sākumā arī tik maksāja.
Paskaties par cik tu nopirki saveejo un noliec tos auto blakus!!!!Par 2X zemaaku cenu buus auto ,kuraa jaaiegulda veel 2X tik daudz lai dabuutu vinju kaut bik liidziigaa kondiicijaa ,kaa shisV1Beta rakstīja:un tu maksātu tādu naudu par to mašīnu ? tas tikai mans viedoklis. par 2x zemāku cenu meklējot var atrast tik pat labu gan jau.
P.S Es savu pirku par 3000Ls un vinjsh bija 316 iA
Pēdējais labojis Orkaans - 01 Feb 2013, 22:06, kopā labots 2 reizes.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …
- 2228