Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 2228
- chevron_right
++++++
es ceru ka tu apzinies, ka ta iespejams ir steriala e36 kupeja kas latvija ir redzeta! par komplektaciju un to kada stavokli ta ir ari nerunasim! 100% varu deret, ka palienot apaksa vis butu ka no jauna veidots, nerunasim par dzineja darbiju vai ko tadu :) uzskatu ka, ja velas tiesi e36 kupeju, kuru turet lidz vecumdienam, un var atljauties shadu, tad nu WAY TO GO, un tici man tas cilveks bus laimigs bez gala!V1Beta rakstīja:man patīk e36, bet es vairāk par 3k nedotu tieši par to eksemplāru. zinot, ka sākumā arī tik maksāja.
Tā mašīna ir tādā stāvokli,lai viņu nopirktu priekš svētdienas braucieniem vasarās,nobraucot gadā ne vairāk 3000 km un tad pēc desmit gadiem vel pabraukāties pa retam,lai pērējie ,kas redz, atskatītos,jo pēc 10 gadiem uz ielām e36 vairs neredzēt .Izņemot dažus sarūsējušus un nogurušus lidz nelabumam.Orkaans rakstīja:Paskaties par cik tu nopirki saveejo un noliec tos auto blakus!!!!Par 2X zemaaku cenu buus auto ,kuraa jaaiegulda veel 2X tik daudz lai dabuutu vinju kaut bik liidziigaa kondiicijaa ,kaa shisV1Beta rakstīja:un tu maksātu tādu naudu par to mašīnu ? tas tikai mans viedoklis. par 2x zemāku cenu meklējot var atrast tik pat labu gan jau.
Būtu nauda ,gribētu sev mājās tādu eksemplāru.
LV forumos ir pieņemts tā, ka (ja nav citēts) tad tas attiecas uz iepr postu.BuKTOP rakstīja:Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:Ja tu dzīvotu uz planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36.
es to mašīnu nepirktu kaut vai tāpēc, ka es braucu arī ziemā pa mūsu sālītajiem ceļiem. garāžas man arī nav kā daudziem. turu zem klajas debess visos laikapstākļos. cik ilgi tā 3.7k vērtā mašīna paliks tik sterila ? vienu sezonu maksimums divas ?
Rons rakstīja:LV forumos ir pieņemts tā, ka (ja nav citēts) tad tas attiecas uz iepr postu.BuKTOP rakstīja:Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:Ja tu dzīvotu uz planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36.mēs tak ar tevi sarunājām, ka neķersim viens otru , vai ne ?
nu tad es saprotu ka tas ir uz mani :) ka tad to man bija saprast?Rons rakstīja:LV forumos ir pieņemts tā, ka (ja nav citēts) tad tas attiecas uz iepr postu.BuKTOP rakstīja:Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:Ja tu dzīvotu uz planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36.mēs tak ar tevi sarunājām, ka neķersim viens otru , vai ne ?
Es ar saveejo braucu jau 5 gadus ,gan ziemaa ,gan vasaraa. Pa visu sho laiku uz auto ir paraadiijushies 2 mazi ruusas plekjiishi! Viss ir atkariigs no tavas attieksmes pret autoV1Beta rakstīja:es to mašīnu nepirktu kaut vai tāpēc, ka es braucu arī ziemā pa mūsu sālītajiem ceļiem. garāžas man arī nav kā daudziem. turu zem klajas debess visos laikapstākļos. cik ilgi tā 3.7k vērtā mašīna paliks tik sterila ? vienu sezonu maksimums divas ?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
[/quote]
Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratu
[/quote]
LV forumos ir pieņemts tā, ka (ja nav citēts) tad tas attiecas uz iepr postu.
mēs tak ar tevi sarunājām, ka neķersim viens otru , vai ne ?
[/quote]
nu tad es saprotu ka tas ir uz mani :) ka tad to man bija saprast?
[/quote]
Parasti 3ts pelnoši celtnieki nebrauc ar e36 . realitāte ir pavisam cita.
Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratu
Parasti 3ts pelnoši celtnieki nebrauc ar e36 . realitāte ir pavisam cita.
šī nav tik perfektā stāvoklī lai es auklētos dienu un nakti. tāpat vietā tiek meklēts cits e36.
jautājums - turi savu garāžā vai ārā ?
jautājums - turi savu garāžā vai ārā ?
Ir jau arī cilvēki ,kuriem iedod nullīti un pēc diviem gadiem izskatās pēc šrota.V1Beta rakstīja:es to mašīnu nepirktu kaut vai tāpēc, ka es braucu arī ziemā pa mūsu sālītajiem ceļiem. garāžas man arī nav kā daudziem. turu zem klajas debess visos laikapstākļos. cik ilgi tā 3.7k vērtā mašīna paliks tik sterila ? vienu sezonu maksimums divas ?
parasti- tadi ir darba auto . pofig uz visu utt.mats rakstīja:Ir jau arī cilvēki ,kuriem iedod nullīti un pēc diviem gadiem izskatās pēc šrota.V1Beta rakstīja:es to mašīnu nepirktu kaut vai tāpēc, ka es braucu arī ziemā pa mūsu sālītajiem ceļiem. garāžas man arī nav kā daudziem. turu zem klajas debess visos laikapstākļos. cik ilgi tā 3.7k vērtā mašīna paliks tik sterila ? vienu sezonu maksimums divas ?
Viegli ir mekleet vainu citos ,piemeeram saalii ,valdiibaa ,policistos utt ! Varbuut ir jaasaak ar seviim???? Kad tiksi galaa ar sevi ,tad arii dziivot kljuus daudz vienkaarshaak 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:
Parasti 3ts pelnoši celtnieki nebrauc ar e36 . realitāte ir pavisam cita.[/quote]
kur tev izskatas ka esmu 3tk pelnosh celtnieks? paradi man! es tev varu iedot numur un ja velies pazvani, paprasi cenas, pateiks to pashu ko es tev tgd pateicu, taka ja nezinam nerunajam, oke ?
Paldies ,ka atgādini , bet ne pirmo dienu lietoju internetuRons rakstīja:LV forumos ir pieņemts tā, ka (ja nav citēts) tad tas attiecas uz iepr postu.BuKTOP rakstīja:Es personīgi tavu vēstijumu no kosmosa nesapratuRons rakstīja:Ja tu dzīvotu uz planēta "ZEME" tur būtu pavisam savādāk un tev nebūtu jābrauc ar e36.mēs tak ar tevi sarunājām, ka neķersim viens otru , vai ne ?
Kaut kā ieķert tev nemaz necentos .. kaa izrādās ne es viens tevis rakstīto nesapratu !
Labajos laikos fliizeetaajs brauca ar Jaguaaru celtnieks ar x5
gda33 rakstīja:Nu saksim ar to ka remontu, kura ietavros velies parbidit sienas, bez atljaujas no buvaldes nesanaks paveikthouseworx rakstīja:nevareju atrast temu/diskusiju kur ko tadu paprasit, parmuvojiet tur kur vaig, ja ir kkas jau tads.
tatad man interese tada lieta, varbut kads ir saskaries vai kads ar to nodarbojas, cik varetu but aptuvenas izmaksas uztaisit eiro remontu 2istabu dzivokli(~40kvadratmetri) aptuvenie cipari, par darbu un par materialiem, bet bez sadzives tehnikas. respektivi ko vaig izdarit:nojaukt divas sienas, nojaukt vannasistabas sienu un parbidit to pa nelielu gabalu, totali izremontet vannasistabu, visu dzivokli noklat ar regipsi(ko pa virsu vel izdomasim) un vel ieklat linoleju visa dzivokli + shur tur flizes nu karoche padomju laiku dzivoklis neremontets vaig uztaisit smuku normalu dzivokli
logu, durvju un radiatoru mainu var neieskaitit.
(protams es saprotu ir raznica vai es velos tur flizes kuras maksa nezinu 20ls kvadratmetra vai 2ls kvadratmetra utt, bet nu vnk viduvejo kkadu ciparu)
varbut kads nesenaja pagatne ir veicis kadu lidzigu remontu varetu padalities pieredze un izmaksas.talak par laminatu pilnigas muljkibas, tas suds ir domats tik kkadiem ofisiem vai kam tadam, jo nedod dievs elja nopiles vai kas tads, varesi slidot utt, nu isak sakot metams mesls :) liec laminatu un miers :)
talak par flizem, gribi smuki bus dargi, gribi leti nebus tik smuki, bet nu visu var atrast un pielagot :)
bet nu pa lielam runajot, ja velies pilnigi euro remontu, tad no personigas pieredzes, bet nu tas bij ar jaunu udens vadu izveidi, elektro instalacijam, un apkures sistemas mainju - 7k ls. un tas skaitas salidzinosi leti! :) normals stradnieks par euro remonta izveidi, vienas istabas dzivoklim, bez materialiem, apmeram 3k ls panjems par darbu vien :) taka skaiti vai gribi pats darit vai ne :) darbs ir pamatigs, bet izdarams pa menesi :)
esmu reālists nevis optimists.
un ko tu velejies ar to pateikt? paldies ka izceli :)Rons rakstīja:gda33 rakstīja:Nu saksim ar to ka remontu, kura ietavros velies parbidit sienas, bez atljaujas no buvaldes nesanaks paveikthouseworx rakstīja:nevareju atrast temu/diskusiju kur ko tadu paprasit, parmuvojiet tur kur vaig, ja ir kkas jau tads.
tatad man interese tada lieta, varbut kads ir saskaries vai kads ar to nodarbojas, cik varetu but aptuvenas izmaksas uztaisit eiro remontu 2istabu dzivokli(~40kvadratmetri) aptuvenie cipari, par darbu un par materialiem, bet bez sadzives tehnikas. respektivi ko vaig izdarit:nojaukt divas sienas, nojaukt vannasistabas sienu un parbidit to pa nelielu gabalu, totali izremontet vannasistabu, visu dzivokli noklat ar regipsi(ko pa virsu vel izdomasim) un vel ieklat linoleju visa dzivokli + shur tur flizes nu karoche padomju laiku dzivoklis neremontets vaig uztaisit smuku normalu dzivokli
logu, durvju un radiatoru mainu var neieskaitit.
(protams es saprotu ir raznica vai es velos tur flizes kuras maksa nezinu 20ls kvadratmetra vai 2ls kvadratmetra utt, bet nu vnk viduvejo kkadu ciparu)
varbut kads nesenaja pagatne ir veicis kadu lidzigu remontu varetu padalities pieredze un izmaksas.talak par laminatu pilnigas muljkibas, tas suds ir domats tik kkadiem ofisiem vai kam tadam, jo nedod dievs elja nopiles vai kas tads, varesi slidot utt, nu isak sakot metams mesls :) liec laminatu un miers :)
talak par flizem, gribi smuki bus dargi, gribi leti nebus tik smuki, bet nu visu var atrast un pielagot :)
bet nu pa lielam runajot, ja velies pilnigi euro remontu, tad no personigas pieredzes, bet nu tas bij ar jaunu udens vadu izveidi, elektro instalacijam, un apkures sistemas mainju - 7k ls. un tas skaitas salidzinosi leti! :) normals stradnieks par euro remonta izveidi, vienas istabas dzivoklim, bez materialiem, apmeram 3k ls panjems par darbu vien :) taka skaiti vai gribi pats darit vai ne :) darbs ir pamatigs, bet izdarams pa menesi :)
labi es lasos prom no musu visgudra celtnieka :zeltarokaspabrivustradaju24hdienakti :)
p.s labi celtnieki dzivo labak par daziem augstu amatu parstavjiem
V1Beta rakstīja:esmu reālists nevis optimists.
Tu esi viss parastaakais Latvietis pesimists
Neapvainojies tikai
Man brīžiem pat liekas ,ka tie reālisti ir tie paši pesimisti

kā kurš to redz.
nebūtu man toreiz bijis steidzīgi vajadzīgs braucamais būtu ko labāku meklējis. skarbā realitāte. steidzami paņemsi pirmo labāko kas ir. tagad jau ar nākošo rēķinos 2k un vairāk. lai ir labs, bez rūsas un lai var apstrādāt ar tie špakteļiem. pagaidām vēl nevaru izsķirties tourings vai kabrio.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 2228