Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- …
- 2228
- chevron_right
Tourings 
Kabrio noteikti nebuus izmantojams ,kaa ikdienas auto 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gda33 rakstīja:
labi es lasos prom no musu visgudra celtnieka :zeltarokaspabrivustradaju24hdienakti :)
p.s labi celtnieki dzivo labak par daziem augstu amatu parstavjiemtaka apdoma velreiz un vari nerakstit atbildi, pietiek piesarnot!!!!
neapsaukājies - labi, es neesmu celtnieks....
kabrio jau reāli tā pat kā kupeja tikai ar savādāku jumtu. nekādus dižos gabarītus nevadāju un 4 vietas jau tāpat tajā kabrio kā kupejā. nu laiks rādīs. vēl jau šo jāpatrenkā 
es nezināju, ka te ir tik daudz celtnieku. turpmāk par to padomāšu.BuKTOP rakstīja:
Paldies ,ka atgādini , bet ne pirmo dienu lietoju internetu![]()
Kaut kā ieķert tev nemaz necentos .. kaa izrādās ne es viens tevis rakstīto nesapratu !
Labajos laikos fliizeetaajs brauca ar Jaguaaru celtnieks ar x5![]()
ja iegaadaasies kabri ar cieto jumtu komplektaa ,tad protams nekaadas probleemasV1Beta rakstīja:kabrio jau reāli tā pat kā kupeja tikai ar savādāku jumtu. nekādus dižos gabarītus nevadāju un 4 vietas jau tāpat tajā kabrio kā kupejā. nu laiks rādīs. vēl jau šo jāpatrenkā
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kas nekad nenotiks. 
orkaan, tikai un vienīgi tādu pirktu.
rapakivi, līdz šim visus savus mērķus esmu sasniedzis. arī tas nekas neiespējams nav
rapakivi, līdz šim visus savus mērķus esmu sasniedzis. arī tas nekas neiespējams nav
Labos laikos bija daudz celtnieku,ejot vakara pastaigā ,met uz kuru pusi gribi akmeni,gan jau trāpīsi celtniekam.Tagad viena daļa kruto celtnieku lasa sēnes īrijā.Rons rakstīja:es nezināju, ka te ir tik daudz celtnieku. turpmāk par to padomāšu.BuKTOP rakstīja:
Kaut kā ieķert tev nemaz necentos .. kaa izrādās ne es viens tevis rakstīto nesapratu !
Labajos laikos ,par celtnieku kljuva visi kas vien veeleejaas
Un pat izgliitiiba nebij vajadziiga
Taadi celtnieki te man kaiminjos, maajai eiro remontu uztaisiija ,tagadeejie saimnieki nezin ko ar maaju iesaakt

Taadi celtnieki te man kaiminjos, maajai eiro remontu uztaisiija ,tagadeejie saimnieki nezin ko ar maaju iesaakt
Nu atziistaas ,kursh shodien lieto stikla desu ? 
kas ir stikla desa ?
Tu tik skaļi nerunā Mat`s.mats rakstīja:Labos laikos bija daudz celtnieku,ejot vakara pastaigā ,met uz kuru pusi gribi akmeni,gan jau trāpīsi celtniekam.TagadRons rakstīja:es nezināju, ka te ir tik daudz celtnieku. turpmāk par to padomāšu.BuKTOP rakstīja:
viena daļa kruto celtnieku lasa sēnes īrijā.
AlkoV1Beta rakstīja:kas ir stikla desa ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es pat neatceros kad pēdējo reizi alu dzēru, kur vēl ko šādu 
V1Beta rakstīja:kas ir stikla desa ?
Orkaans rakstīja:AlkoV1Beta rakstīja:kas ir stikla desa ?![]()
gribu bonaparti bet nevaru dabut, visas tas kjipa labas krutas mantas liekas jau pretigas ka pat nevar iedzert vairs
...
Orkaans rakstīja:Nu atziistaas ,kursh shodien lieto stikla desu ?
https://www.youtube.com/watch?v=QakjuHpwSZs
[/quote]Rons rakstīja:
Tu tik skaļi nerunā Mat`s.Tev celtnieki turbo katlam ieliks vis šaurāko šaibu uz 5m skursteni un tu skraidīsi kā negudrs...
jeb otrs variants - celtnieki visas spraugas mēdz aizpūst ar makroflex- arī dūmvadus
-padomā par to..
Ir redzētu daudzi tā saucamo meistaru gara darbi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- …
- 2228