Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiki! Rīt braucu uz Rīgu,kur jums tur normālas šrotes,manā galā pilnīgs vakums.
Seezhu lekcijaa pirmajaa skolas dienaa 2. semestrii, fuck skolu... :(
viewtopic.php?f=18&t=4173
Tādēļ es tagad domāju, vai man šodien apmeklēt skolu dēļ divām lekcijām, vai nē.EBagatskis rakstīja:Seezhu lekcijaa pirmajaa skolas dienaa 2. semestrii, fuck skolu... :(
Tad priekš kam mācīties , ja tā riebjas?
Un vēl vairāk - to kas riebjas!!!
es personīgi šobrīd ar lielāko prieku vēlreiz ietu visu sākot ar videni , bija forši un jautri
Un vēl vairāk - to kas riebjas!!!
es personīgi šobrīd ar lielāko prieku vēlreiz ietu visu sākot ar videni , bija forši un jautri
jaa, es ar labprat izietu tam visam velreiz cautri, so to pamainitu, bet visa visuma labprat paguletu atkal skolas sola 
...
Nav jau tā, ka nepatīk.. bet nu ir priekšmeti kur pašmācības ceļā (protams, ja galva strādā) var visu apgūt.
Un arī ejot mācīties to, kas patīk dažreiz arī nākas mācīties priekšmetus, kas nepatīk, jo galvenais tak ir rezultāts kopumā.
Un arī ejot mācīties to, kas patīk dažreiz arī nākas mācīties priekšmetus, kas nepatīk, jo galvenais tak ir rezultāts kopumā.
Jautājums tiem, kas automātam ir mainījuši ručku, no tā lielā aviolainera ručkas uz mazo, normālā paskata ručku.
Kā tā mainīšana notiek, un vai to var izdarīt, ja būs pieejams šāds ručkons, vai tur nav baigā jaukšanās u.t.t. ?
http://bavariancar.lv/forum/picture.php ... ureid=2988
Kā tā mainīšana notiek, un vai to var izdarīt, ja būs pieejams šāds ručkons, vai tur nav baigā jaukšanās u.t.t. ?
http://bavariancar.lv/forum/picture.php ... ureid=2988
njā, un visi tie klases vakari, disenes, popielas, randiņiArmando rakstīja:jaa, es ar labprat izietu tam visam velreiz cautri, so to pamainitu, bet visa visuma labprat paguletu atkal skolas sola
Nu protams, ideāli pa spalvai diez vai kur būs viss. Kādreiz gribēju par ugunsdzēsēju mācīties, domāju, ka viss būs apmēram tā, ka izej apmācību ekstrēmu un aizietAlps rakstīja:Nav jau tā, ka nepatīk.. bet nu ir priekšmeti kur pašmācības ceļā (protams, ja galva strādā) var visu apgūt.
Ko un kur mācies?EBagatskis rakstīja:Seezhu lekcijaa pirmajaa skolas dienaa 2. semestrii, fuck skolu... :(
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
LU EVF viņš mācas, studiju programmu gan nezinu, gan jau ka "Ekonomiku", tur esot tādi daži forši priekšmeti 
Te PM nevar nosūtīt vai arī es esmu dalbajobs? Jeb arī man ir nepieciešami posti, lai nosūtītu PM?
edit : tiešām postu vajag!
Jā postus vajag, tik nezinu cik konkrēti!
pietiek ar 1 postu.
Šis man lika pasmaidīt.hancels rakstīja:Te PM nevar nosūtīt vai arī es esmu dalbajobs? Jeb arī man ir nepieciešami posti, lai nosūtītu PM?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- …