sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 83
- chevron_right
tencinudogMa rakstīja:Turi UHR vai kā tev tur pogu (pulksteņa pogu), līdz kamēr ļauj mainīt, t.i., pāris sekundes :)Martinez rakstīja:Jautājums domājums aktuāls šodien būs vairākiem!
Kā nomanīt laiku uz OBC? Proti kura funkcija? Vrodi izspaidīju visas kas man pieejamas,bet neatradu kur varētu nomainīt!
coupe 2.8
Kāds nezin, kur iegādāties, kaut ko līdzīgu:
arī gribās, diskus uz ziemu normāli notīrīt.
arī gribās, diskus uz ziemu normāli notīrīt.
http://www.tscauto.lv/tscauto/index?q=C ... e=products
Varbūt šeit kautko atradīsi
Varbūt šeit kautko atradīsi
kaut kas tur jau ir, bet nopirkt un pēc tam testēt īpaši negribas.
gribas kā sakot uzreiz pārbaudītas vērtības.
gribas kā sakot uzreiz pārbaudītas vērtības.
Nu ok, ja neviens neko konkrētu nepiedāvās, tad droši vien būs jāieķer šis.
Paldies.
Paldies.
auto gym, vai auto glym. isti neaceros precizi kaa saucas, bet ta no manas pieredzes ir klasi augstaka par parejaam,
ps ari maksa bik vairak ka parejaas vismaz seit irijaa
ps ari maksa bik vairak ka parejaas vismaz seit irijaa
...
Jautājums:
Kupejas griestus var bez problēmām ielikt kupejas bagāžniekā? Krēsli ir atmetamie...
Jautājums 2:
Digitālā klima atšķirās/neatšķirās no UK versijas auto?
Kupejas griestus var bez problēmām ielikt kupejas bagāžniekā? Krēsli ir atmetamie...
Jautājums 2:
Digitālā klima atšķirās/neatšķirās no UK versijas auto?
griestus labaak ielikt iekshaa un piespiest ar galvu un braukt, savadaak nedabuusi iekshaa nekur.. vai arii pieliec peie griestiem, aptin ar izoleni paari jumtam.
Ollo xenoni labi?
normāli, man bloki jau iet 4 gadus, nu lampiņas protams mainu aptuveni pēc 1 gada.
kapeec tik aatri maini? ir juutama starpiiba arii?
labi vini irRuu rakstīja:Ollo xenoni labi?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nu tādēļ ka aptuveni pēc viena gada lampiņa vai nu izdeg (es ņemu no lētā gala), vai arī nedaudz paliek minimāli iedzeltena, man gribas smuku staru, bet tā nekādu problēmu.Agris rakstīja:kapeec tik aatri maini? ir juutama starpiiba arii?
xenona lampinam muzs ir aptuveno 3000 darbas stundas
Labas cenas.
Labas cenas.
ar coiliem TA var iziet? peksni radas saubas vaivispar laiz TA cauri
Labas cenas.
Labas cenas.
Vai ~ 10 000 ieslēgšanas reizes.KLAVINS rakstīja:xenona lampinam muzs ir aptuveno 3000 darbas stundas
Var.KLAVINS rakstīja:ar coiliem TA var iziet? peksni radas saubas vaivispar laiz TA cauri
Cik plats ir e36 sedana jumts?
man tev taads infoo?? izmeeri.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31