Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 73
- chevron_right
Ir labi
Pakaļa tuvāk zemē un tad būs vēl labāk
Bildes smukas ,tik kaa ar tiem spliiteriem? Liki virsuu un njeemi nost lai sabildeetu?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jau otro nakti brauc čalīts no HGK un manai mašīnītei regulē šķirbiņas. Šo nakt arī no 20:00 līdz 4:00 rītā, regulēja. Visu perfekti saregulēja. Durvis, bagažnieku, spārniņus un protams purniņu. Tad nu ap 4:30 jau tuvojos Ropažiem. Uz Ērgļu šosejas viens pretī braucošais pārsteidza nesagatavotu, iebraucot lielā peļķē, piešļakstīja man visu ekrānu Un pāris sekundēm sanāca pabraukt neko neredzot. Kājas aš notirpa un sirds sāka aktīvāk strādāt Bet ok. tālāk. Biju jau pie zīmes 3km līdz Ropažiem. Ieskrējos un dudināju uz savi 90 km/h Šeku, reku viens stulbs lops pēkšņi izdomāja, ka jābeidz dzīvot un metās man priekšā. Stulbo lopu tautā iesaukuši par stirnu Liela, resna stirna ar garām kājām. Pirmais lops manā auto vadītāja dzīvē Galvenais, ka tikko, pirms pus stundas beidza regulēt visas šķirbiņas. Ok, lai runā pāris bildes. Un vēl, nepietiek, ka tas lops man saskādēja mašīnu, viņš vēl atļāvās uzdirst uz haubītes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies Uz vasaru droši vien būs zemāks, bet tā kā nāk ziema, būs vien jāatstāj šitāSTUDENTS rakstīja:Ir labi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nju vot, labi ka nav trakkaak :)
Orkaans rakstīja:Bildes smukas ,tik kaa ar tiem spliiteriem? Liki virsuu un njeemi nost lai sabildeetu?
Paldies :) Spliterīšus priekš fočēšanās tik uzliku ar abpusējo skoču Jo nav jau jēga viņus tagad likt. Likšu uz pavasari
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu cik var tikko auto pabeigts, un nu jau atkal jātaisa. Tiem dzīvniekiem laikam pievelkt e36
Oppā Nju tad atkal varēs ķerties pie šķirbinu reulēšanas...
Podziņa rakstīja:Jau otro nakti brauc čalīts no HGK un manai mašīnītei regulē šķirbiņas. Šo nakt arī no 20:00 līdz 4:00 rītā, regulēja. Visu perfekti saregulēja. Durvis, bagažnieku, spārniņus un protams purniņu. Tad nu ap 4:30 jau tuvojos Ropažiem. Uz Ērgļu šosejas viens pretī braucošais pārsteidza nesagatavotu, iebraucot lielā peļķē, piešļakstīja man visu ekrānu Un pāris sekundēm sanāca pabraukt neko neredzot. Kājas aš notirpa un sirds sāka aktīvāk strādāt Bet ok. tālāk. Biju jau pie zīmes 3km līdz Ropažiem. Ieskrējos un dudināju uz savi 90 km/h Šeku, reku viens stulbs lops pēkšņi izdomāja, ka jābeidz dzīvot un metās man priekšā. Stulbo lopu tautā iesaukuši par stirnu Liela, resna stirna ar garām kājām. Pirmais lops manā auto vadītāja dzīvē Galvenais, ka tikko, pirms pus stundas beidza regulēt visas šķirbiņas. Ok, lai runā pāris bildes. Un vēl, nepietiek, ka tas lops man saskādēja mašīnu, viņš vēl atļāvās uzdirst uz haubītes
Jā, bet žēl, ka tikai 30 min. dabūju papriecāties par skaistām šķirbiņām Un atkal jātērējas. Jāpērk lampas, haube, televizors, brille un tas viss vēl jāsagatavo un jākrāso. Varēšu trennēties uz savām detaļām Varbūt kāds man var piedāvāt brillīti ? Jo pa šo mažo brītiņu jau ir aizrunāta haube, teļļuks, laikam lampas. Paldies Dievam, ka bamperīts nav saskādētsAgris rakstīja:nju vot, labi ka nav trakkaak :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jany rakstīja:Oppā Nju tad atkal varēs ķerties pie šķirbinu reulēšanas...
Podziņa rakstīja:Jau otro nakti brauc čalīts no HGK un manai mašīnītei regulē šķirbiņas. Šo nakt arī no 20:00 līdz 4:00 rītā, regulēja. Visu perfekti saregulēja. Durvis, bagažnieku, spārniņus un protams purniņu. Tad nu ap 4:30 jau tuvojos Ropažiem. Uz Ērgļu šosejas viens pretī braucošais pārsteidza nesagatavotu, iebraucot lielā peļķē, piešļakstīja man visu ekrānu Un pāris sekundēm sanāca pabraukt neko neredzot. Kājas aš notirpa un sirds sāka aktīvāk strādāt Bet ok. tālāk. Biju jau pie zīmes 3km līdz Ropažiem. Ieskrējos un dudināju uz savi 90 km/h Šeku, reku viens stulbs lops pēkšņi izdomāja, ka jābeidz dzīvot un metās man priekšā. Stulbo lopu tautā iesaukuši par stirnu Liela, resna stirna ar garām kājām. Pirmais lops manā auto vadītāja dzīvē Galvenais, ka tikko, pirms pus stundas beidza regulēt visas šķirbiņas. Ok, lai runā pāris bildes. Un vēl, nepietiek, ka tas lops man saskādēja mašīnu, viņš vēl atļāvās uzdirst uz haubītes
Jā, ja vēl to darītu pa velti, prasītu , lai regulē ik pēc gada. Bet tas viss maksā naudu. Bet ok. tā pat tā nauda aiziet visādos sūdos. Labāk, lai tiek bembītim
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Zel ka motora parsegs ir cietis, bet palielam, skarbi izklausas viss stasts... :(
Ļoti ceru, ka drīzumā atkal būs kā jauna un pat labāka.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Zvērs no bailēm apdirsās, piedod par rupību!
Bet pa tēmai, tad man vienkārši trūkst vārdu!
Bet pa tēmai, tad man vienkārši trūkst vārdu!
Aha. Klau, jums nevienam gadienā nav angļa lampas ? un laba brille ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ja sakrāsosi manu facelift brilli, savējo uzdāvināšu tev Perfektā stāvoklī mana brille.
Nav tik traki,lai veicas turpmāk
dogMa rakstīja:Ja sakrāsosi manu facelift brilli, savējo uzdāvināšu tev Perfektā stāvoklī mana brille.
Forši. Piekrītu šim dīliņam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu ja lukturim nav ausis nolaustas tad ar stikliņu var izlīdzēt.
Nēēeee nu
Tik tiko iemet bildes, ka viss beidzot izskatās čotka.. un šitāda šaize
Katrā ziņā zvani tam čalim, kas regulēja šķirbas, lai brauc atpakaļ
Tik tiko iemet bildes, ka viss beidzot izskatās čotka.. un šitāda šaize
Katrā ziņā zvani tam čalim, kas regulēja šķirbas, lai brauc atpakaļ
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28