Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- …
- 2228
- chevron_right
kārtējā tēma kas neļauj dzīvot - ar ratstyle Latvijā skati var iziet ? 
Es kādu laiku atpakaļ par šito interesejos, cik nu es uzzināju tas ir ka varētu būt problēmas ar krāsu teh.pasē, atkarīgs cik daudz norūsināts. Bet principā ieliks 1 par nenozīmīgu koroziju. Bet nu tur csdd visādi tie inspektori var gadīties viens sapratīs cits uzreiz aizsūtīs prom.V1Beta rakstīja:kārtējā tēma kas neļauj dzīvot - ar ratstyle Latvijā skati var iziet ?
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
cik viegli dabūt kaut kādu vēlamo numuru CSDD? Ir kādam pieredze/gali? Es nedomāju individ.nr. par 2500Ls, bet standarta numuru, tikai ar man vajadzīgiem burtiem un cipariņiem, numurs ir brīvs.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
var mierīgi tik vaig jaunu teh pasi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
ar šādu domāju ka vispār nebūtu nekādu problēmu jo krāsa tur izskatās original, tik bleķiem pa riņki ir kaut kādi samarezi!
un pieskrūvētas ventilācijas lūciņas
un pieskrūvētas ventilācijas lūciņas
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
draugos šo redzēju. taisīta tā silvia līdzīgi kā uz Death Race filmu. priekšpusē pasažiera pusē viss spārns nosists ar vaciem asv numuriem. vispār piedur šis stils.
Pēdējais labojis V1Beta - 06 Feb 2013, 15:17, kopā labots 1 reizi.
Tā nebūt nav, ka stock auto te sauc par figņām... Nevienam no maniem abiem BMW nav bijusi ne M paka, ne Style 5 diski un esmu saņēmis pozitīvas atsauksmes.ega rakstīja:sākuma atrādīju, bet taka te sākas tas nepatīk tas jamaina, tas slikti nav style 5 nav mpaka, tad nu izlēmu vairs neko neatrādīt, jo netaisos darīt prieks citiem, man patīk tāds kads viņš ir un ja kko uzlaboju tad pa bišķiņai un priekš sevis! tā lūk !, jo ja neuzklausītu visu to ko grib citi uz mana auto, tad nu butu topics piedirsts un t.t. tā nu te ir iegājies, ka tev autiņš jataisa priekš citiem nevis sevis, ja tev ir stock, tad nu tavs auto ir figņa!
p.s sorry podziņ, sanaca piekakat atvu topicu, apsolos vairs ta nedarīt!
kāda pie velna kritika? tas ka man jataisa sava mašīna tā kā citi saka? jaliek to ko citi saka?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ar varu tak neviens nespiež un par to nesit, ja dari pa savam, nevis tā, kā citi grib...
Vienkārši cilvēki izsaka savas domas par to kā Tu gribi taisīt, a Tu uzreiz domā, ka Tev jātaisa, kā viņiem patīk. 
nu karoč nemāku izstastit ko gribēju teikt un tu ari nesaprati! karoče,piemērs saku uzreiz ka nekā personīgaa pret erdu. bij situācija plazā, tipa sabraucien, un nu tipa fočēšanās. erda man saka"sorry ka nefočēju tavu autiņu, bet man nepatīk tavi diski", nu bļāviens kamon, un ko man tagad darīt skriet pirkt diskus? ok tu teiksi ka tas tipa ir tā lai ir ko padomāt lai mainitu diskus un citi pievērstu vairak uzmanibas? man uzmanība nav vajadzīga, man ir labi kopti E36, un es uzturu tāda limeni ka varu un teikšu ka daži labi exemplāri šeit arī krutaa izskatā nestāv klāt parastam e36!
Nu tā jau gan ir apdalīšana...
Bez maz kā skolā - ja Tev nav firmas botes, Tu ar mums netusēsi.

nu re sanaca izskaidrot ko ar to gribēju pateikt! ka jau teicu nekā personīga ne pret vienu no šejieniešiem, pat ne pret djjus 
Bet tas jau nav iemesls tam, lai neatrādītu savu E36 šeit... Varbūt kādam patīk tie diski - pēc viena personāža nevajag spriest par visiem. 
neiet runa par diskiem, man ar vini nepatik. 
iet runa par to ka es tev pierādīju, ka ja tev nav m paka vai diski, vai tur nez sarusinās spārns( ko es vispār deieredzu), tad tavs e 36 ir figņa!
iet runa par to ka es tev pierādīju, ka ja tev nav m paka vai diski, vai tur nez sarusinās spārns( ko es vispār deieredzu), tad tavs e 36 ir figņa!
nav man M paka un tieši šij mašīnai arī nebūs, nav man style 5 un arī nebūs šij mašīnai. neredzu tam jēgu.
Bet tā nav.ega rakstīja:neiet runa par diskiem, man ar vini nepatik.
tad Tavs e36 ir figņaV1Beta rakstīja:nav man M paka un tieši šij mašīnai arī nebūs, nav man style 5 un arī nebūs šij mašīnai. neredzu tam jēgu.
toties man bamperim sporta stiprinājumi (savilcēji divi) 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- …
- 2228