Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 73
- chevron_right
Jā, viņš vēl guļ, jo pabeidza regulēt tik 4:00 no rīta, bet viņš jau ir informēts. droši vien tagad miegā lamā to stirnu, jo viss darbs vējā.. Bet sapirkšu, sakrāsošu visu vajadzīgo un noteikti atkal būs zvans viņam. Jo puisis ļoti labi strādā, kārtīgi, un pacietīgi. Man patīk. Iesaku viņu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labi, ar jums te ir jauki, bet jāiet uz garažu, jāsāk srūvēt un jaukt nost purniņu. Pagaidām
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vāks vnk es tādā šokā esmu...
Besī ārā tiešām, tikko viss sataisīts beidzot super un še tev maita tāda izdomā pačilot pa ceļu
Kājas pilnīgi noraut prasās...kas viņas neredz ka e36 brauc
Bļins kaut kāds...Nju kā jau teicu, turies un tad jau lai ātri visi darbiņi darās, un būs atkal konfektīte ielās..
Besī ārā tiešām, tikko viss sataisīts beidzot super un še tev maita tāda izdomā pačilot pa ceļu
Kājas pilnīgi noraut prasās...kas viņas neredz ka e36 brauc
Bļins kaut kāds...Nju kā jau teicu, turies un tad jau lai ātri visi darbiņi darās, un būs atkal konfektīte ielās..
Un kur tu vari piedāvāt ko tādu dabūt atsevišķi?!
Itkā neēsmu plānojusi, bet , ja kāds man viņus ne par kosmosu piedāvās, varbūt padomāšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es domāju ka tos starus nevajag, būs individuālāk! Protams ja tiks atrasta pareiza krāsa, bet zinu ka būs pareizi!
Tiešām žēl. Veiksmi un izturību remontdarbos.
Šie diski man patīk gan ar tām uzlikām, gan bez. Bez arī interesanti izskatās.
Šie diski man patīk gan ar tām uzlikām, gan bez. Bez arī interesanti izskatās.
Podziņ paskaties no lampām (manējām), kas stāv pie siikaa, jau kas der tad ņem un liec virsū !
Jūtu līdzi par stirnu, tikko no Rīgas braucot arī 3 bija ceļmalā, laicīgi pamanīju un sabremzēju, protams pāri skrēja tikai tad, kad gaisma izgaismoja viņām ceļu
Bet nu ,kad ieraudzīju iepriekšējās mašīnas bildes, man tiešām žoklis atkārās. Nu ļoooti labi izskatās, spīd un laistās
P.S. viena bilde man tgd uz desktopa stāv
Bet nu ,kad ieraudzīju iepriekšējās mašīnas bildes, man tiešām žoklis atkārās. Nu ļoooti labi izskatās, spīd un laistās
P.S. viena bilde man tgd uz desktopa stāv
Viss ok, topiks labs, auto glīts utt, bet no tiem deminutīviem man izvemties gribas. Nu kāpēc tā ir jādara?
Izskatās, ka e36 pievelk meža zvērus. Līdzjūtības & lai veicas visu sačinīt.!
Izskatās, ka e36 pievelk meža zvērus. Līdzjūtības & lai veicas visu sačinīt.!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
RENIO rakstīja:Podziņ paskaties no lampām (manējām), kas stāv pie siikaa, jau kas der tad ņem un liec virsū !
Paldiesiņš. siikais man vakar atveda lampas, un uteo, prieks, ka tev patīk
Un vēl reiz paldies par līdzjūtībām. Ko es bez jums darītu? Droši vien kristu depresijā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tas ir vienkārši, vārdiem neizsakāmi...!! Cik debīli dzīvnieki spēj būt. Žēl, ka tāda šaize sanākusi. Bet vēlu to labako, lai ātri viss sataisās un atkal ir smuks, ogļu melns, e36
Nē, nu viss, es ar savu vairs negribu braukt šosezon, kaut kāds lāsts e36 uzlikts, viens pēc otra sitas..
Katrā gadījumā novēlu pacietību un veiksmi auto taisīšanā!
Katrā gadījumā novēlu pacietību un veiksmi auto taisīšanā!
Jau iedomājos ainu - čalis saldi guļ, kad zvana Podziņa un saka, ka viņam pāris atstarpes pa reklamācijai jāpārtaisa...Podziņa rakstīja:Jā, viņš vēl guļ, jo pabeidza regulēt tik 4:00 no rīta, bet viņš jau ir informēts. droši vien tagad miegā lamā to stirnu, jo viss darbs vējā..
opā opā lielais darbs vējā hmm nu vismaz pašai nekas nekaiš ,bet disku uzlikas gan newajadzētu bez uzlikām foršāk tawam bembītim piestāv tāds vairāk draudīgāks skats
aha, man pašai arī liekas, ka tieši manam labi izskatās bez uzlikām un + vēl uzacis arī dod tādu dusmīgāku purniņu Man pašai arī dikti, dikti patīk mana mašīnīte, tā vien gribas aiziet tagad uz garažu un pačubināt viņai purniņu reizēm tā padaru un man liekas, ka viņai patīk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ritīgi stulbi, ka tikko autiņš pēc remonta satiekās ar kādu dzīvnieku uz šosejas
Žēl.. Ceru ka būs viss ok un atkal izksatīsies tāpat ka iepriekš!:)
Pats esmu tikai vienu vārnu notriecis, arī pašnāvniece ktkāda, braucu pa rīgu mierīgi uz 60kmh un šī metrus divus priekšā autiņam nosēdās, nu neko nācās pārbraukt, laika jau vairāk nebija ko mainīt..
Žēl.. Ceru ka būs viss ok un atkal izksatīsies tāpat ka iepriekš!:)
Pats esmu tikai vienu vārnu notriecis, arī pašnāvniece ktkāda, braucu pa rīgu mierīgi uz 60kmh un šī metrus divus priekšā autiņam nosēdās, nu neko nācās pārbraukt, laika jau vairāk nebija ko mainīt..
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 73