Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- …
- 2228
- chevron_right
Kaadas atsauksmes par statoil degvielu ? Astarte samagonku saak tirgot. 10 litri aizet kaa 5, ja ne pat vel atrak.
visu laiku leju Statoil....
nezinu, kas ko ....
nezinu, kas ko ....
nezinu salidzinot ar citam firma ko lej :Neste un it ipasi Lukoil tad statoils viss atraak tiek apests , laikam loti garsiga degviela 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Statoil leju tikai gāzi, beņu neriskēju.V1Beta rakstīja:Kaadas atsauksmes par statoil degvielu ? Astarte samagonku saak tirgot. 10 litri aizet kaa 5, ja ne pat vel atrak.
Tas ir koncepts/prototipis - http://www.autowp.ru/bmw/nazca/ ..RENIO rakstīja:nezināju ka šāds ar ir ...
evaness2 rakstīja:Statoil leju tikai gāzi, beņu neriskēju.V1Beta rakstīja:Kaadas atsauksmes par statoil degvielu ? Astarte samagonku saak tirgot. 10 litri aizet kaa 5, ja ne pat vel atrak.
kāpēc?
Tu nopietni šito? nu es ne par garšuKLAVINS rakstīja:nezinu salidzinot ar citam firma ko lej :Neste un it ipasi Lukoil tad statoils viss atraak tiek apests , laikam loti garsiga degviela
Jap, es arī to pašu esmu novērojies.
Latvijas nafta
tikai Jelgava tadas nav 
neste degviela ir ok, cena arī nedaudz lētāka, nekā citās DUS
ā, kuram vēl šovakar garšo stikla desa? 
Man 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tad jau neesmu vienīgaisOrkaans rakstīja:Man
Orkaans rakstīja:Man
zinātu ka kādam mājās ir stikla desa ietu ciemus..
Shoon biju leishu zemee un tapeec lietoju sho
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas sen ir zināms, ka statoil beņu izēd ātrāk, tāpēc leju citur. Pat masu medijos ( LR1), bez reklāmas ir minēts Lukoil.Ridlihs rakstīja:evaness2 rakstīja: Statoil leju tikai gāzi, beņu neriskēju.
kāpēc?
Par beņdžu - cik smaga kāja tik ātri arī izēd. 
+1ervvis rakstīja:Par beņdžu - cik smaga kāja tik ātri arī izēd.
Nu un kapēc tad izēd statoil bendžu ātrāk? Sadeg ātrāk, bet vai tad tas nozīmē , ka tas sliktāks ir? es nezinu, es jautājuevaness2 rakstīja:Tas sen ir zināms, ka statoil beņu izēd ātrāk, tāpēc leju citur. Pat masu medijos ( LR1), bez reklāmas ir minēts Lukoil.Ridlihs rakstīja:evaness2 rakstīja: Statoil leju tikai gāzi, beņu neriskēju.
kāpēc?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- …