Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien izdomāju, ka gribas atpūsties un dzīvē kaut ko pamainīt - atbraukšu uz nedēļu uz Latviju, tad gribu darbu nomainīt. Why not 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Austrumeiropā, kā arī Latvijā, tirgo zemākas kvalitātes degvielu. Lai ko teiktu, ka ieved nez no kurienes, taču te viņi to vēl ar kaut ko atjauc, kā saka, pagarina. Zinu ka daudzi netic.Ridlihs rakstīja: Nu un kapēc tad izēd statoil bendžu ātrāk? Sadeg ātrāk, bet vai tad tas nozīmē , ka tas sliktāks ir? es nezinu, es jautāju
Bet mūsu degviela atšķiras, piemēram, no Vācijas degvielas, ar kuru var nobraukt vairāk.
Profesionālajā sportā, mūsu pašu sportisti, to ir atzinuši, un degvielu saviem auto te nemaz nepērk.
Par dīzeļiem cits stāsts, ar tiem vēl vairāk manipulē, cik reizes dzirdēts, kāds kolēģis uzpildās, un auto kādu laiku nav kustināms.
Tam es visam ticu un bija kas dzirdēts no tā visa arī. Bet vai tad neste un lukoil nodarbojas māzāk ar tāda veida spekulācijām?
baa... vakardien man arii garšoja - šodien vēl nevaru saņemties iziet no maajas ārā.... - bākā tāds kokteilisthekukanols rakstīja:ā, kuram vēl šovakar garšo stikla desa?
vakar možais kā norm kuilis vilka no fono ārā, braucu garām manīju. 
vakar bija bik par daudz... - nemaniiju tewi... 
naci tiesi pāri ielai
vēl palaidi mani
Gribeju piestat, bet to iedomajos pec tam 
Laukos jau neesi bijis ja?
Ridlihs rakstīja:Tam es visam ticu un bija kas dzirdēts no tā visa arī. Bet vai tad neste un lukoil nodarbojas māzāk ar tāda veida spekulācijām?
Tika minēts, ka lukoil it kā esot vēl daudz maz laba degviela, bet nekad nevar zināt, ko valdes locekļi izdomās.
Tā pati neste, tagad neste oil, iepērk degvielu no Somijas, tā vismaz kādu laiku atpakaļ dzirdēju, taču vienu reizi šie nofeiloja, atceros vēl kā šie taisnojās, ka tā bija pagātne, kad degviela toreiz tika iepirkta ne tur.
Diemžēl, ar gāzi jau arī manipulē. Kā zināms, ir gāze, kas vairāk paredzēta ziemas apstākļiem, kā arī vasaras. Brīdī kad mainās sezona, ir jāuzmanās, jo diez vai viņi laidīs ārā balonu un pildīs gāzi ar jauno propāna/butāna sajaukumu.
Butāns ir lētāks, taču ziemā pie mīnusiem tas ātrāk pāriet šķidrā stāvoklī, propāns turpretī dārgāks.
Interesants fakts, ka ziemā gāzei var būt jaudas zudumi, ko pats reāli novēroju, jo aukstā laikā tā spiediens ir mazāks.
aa... varbuut - neatceros..Patins rakstīja:naci tiesi pāri ielaivēl palaidi mani
Gribeju piestat, bet to iedomajos pec tam
nebiju, bet lauki brauks varbuut rit pie maniim tad pakers lidzi...
ooo nu davaj tad zinjo.
tev bakas vacins arii nemetajas laukos?
tev bakas vacins arii nemetajas laukos?
tu doma tas metala virsbuves dala vai korkis? 
metala virsbuves dalju. :P
nebuus..
aizbrauc uz angara šrotu - tur savam vasarā dabūju tieši vēl manā krāsā laikam maksaaja 3ls 
Ovelim laikam ir. :)
Tad tu rit uzraksti vai Tev atveda to filtra kasti vai nē. :)
Tad tu rit uzraksti vai Tev atveda to filtra kasti vai nē. :)
evaness2 rakstīja:Ridlihs rakstīja:Tam es visam ticu un bija kas dzirdēts no tā visa arī. Bet vai tad neste un lukoil nodarbojas māzāk ar tāda veida spekulācijām?
Tika minēts, ka lukoil it kā esot vēl daudz maz laba degviela, bet nekad nevar zināt, ko valdes locekļi izdomās.
Tā pati neste, tagad neste oil, iepērk degvielu no Somijas, tā vismaz kādu laiku atpakaļ dzirdēju, taču vienu reizi šie nofeiloja, atceros vēl kā šie taisnojās, ka tā bija pagātne, kad degviela toreiz tika iepirkta ne tur.
Diemžēl, ar gāzi jau arī manipulē. Kā zināms, ir gāze, kas vairāk paredzēta ziemas apstākļiem, kā arī vasaras. Brīdī kad mainās sezona, ir jāuzmanās, jo diez vai viņi laidīs ārā balonu un pildīs gāzi ar jauno propāna/butāna sajaukumu.
Butāns ir lētāks, taču ziemā pie mīnusiem tas ātrāk pāriet šķidrā stāvoklī, propāns turpretī dārgāks.
Interesants fakts, ka ziemā gāzei var būt jaudas zudumi, ko pats reāli novēroju, jo aukstā laikā tā spiediens ir mazāks.
Ļoti interesanti.... tad sanāk , ka ir vietas kur var uzpildīties ar propānu un ir vietas kur ar butānu?
Nu labi, runājot par benzīnu, kur tad būtu ieteicams pildīties vēl bez lukoila? Latvijas nafta, virši, trestā?
Dienu dienaa leju 95e neste oil...nav pilniigi nekaadas pretenzijas :)
Sedanam der kūtiņas salons, precīzāk pakaļējais beņkis? Un varbūt kāds zin kur iegādāties ādas salonu sedanam?
SAVAGES CREW
kūtiņas ķeblis sedanā toč nederēsPleskovskii rakstīja:Sedanam der kūtiņas salons, precīzāk pakaļējais beņkis? Un varbūt kāds zin kur iegādāties ādas salonu sedanam?
Nē, propāns/butāns ir sajaukts, bet ziemā un vasarā tā sajaukšanas koncentrācija ir dažāda. Vasarā vairāk lētā butāna, ziemā piegāž pavairāk propāna. Vienīgi žēl ka vasarā gāze nekļūst lētāka, ņemot vērā, ka vairāk ir lētākā izejviela.Ridlihs rakstīja: Ļoti interesanti.... tad sanāk , ka ir vietas kur var uzpildīties ar propānu un ir vietas kur ar butānu?
Nu labi, runājot par benzīnu, kur tad būtu ieteicams pildīties vēl bez lukoila? Latvijas nafta, virši, trestā?
Nu principā pats pildos vietējā tankā, jo benzīns ir tikai lai uzsildītu motoru un uzsākšanai, tāpēc daudz neraizējos, kur ir labāka vai sliktāka, taču, ja pārvietojas tikai ar beņu, vajag patestēt katra tanka beņu.
Tie kas saka, ka nav ne vainas, nu tā jau ir, tikai tas ir ļoti nepareizi, ka kārtējo reizi Rietumeiropai tiek tas labākais, bet mums kaut kas atšķaidīts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- …
- 2228