Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- …
- 2228
- chevron_right
es nezinu kā tev tehniski bija, bet man vizuāli vislabāk patika. varbūt vienkārši skaistas bildes ? 
tehniski jau diezgan ok, un vizuāli šādi tādi sīki kasjaciņi bija, kā jau padzīvojušam auto 
es tikko gribēju rakstīt, ka pēc visām pēdējo dienu sarunām,ieteikumiem par degvielu un uzpildes vietām, nolēmu uzpildīties Latvijas Nafta šodien. Un pēc uzpildes uzrāda gan dačiks, gan kompis, ka esmu ielējis vairāk nekā parasti par to pašu summu iekš Statoil. Tad tiešām Statoil nošmauc kādu litru no 20?V1Beta rakstīja:tagad kad esmu izgulējies atceros šī rīta prikolu benzīntankā. iebraucu LN (Latvijas Nafta) un piebraucu pie 95. benzīna sūkņa. aizeju līdz kasei un prasu 95. pārdevēja atbild - izklausās tak pēc dīzeļa (domāja manu mega izpūtēju). ar LN devielu patēriņš oi oi i cik mazāks man un arī mašīna ir stipri klusāka. man pat liekas, ka izpūtēja truba vairs tā neskan kā agrāk. (domu spēks)
Varbūt kāds zin ceļu stāvokli pa šo maršutu http://www.della.lv/distance/?cities=9624,352,167 ?
Vai arī kāds var iedod kāda cilvēka vai i-neta kontaktus, kur var kaut ko tādu pajautāt?
Vai arī kāds var iedod kāda cilvēka vai i-neta kontaktus, kur var kaut ko tādu pajautāt?
butu feini :) vnk pasi kad ravejam stiklus ara, zoklis atkaras ka kkas tads nak kupejam :) interesanta lieta :) mate gugle pat neatrada, vai ari es neprotu meklet :) bet ebaja navArmando rakstīja:esmu kkur lasijis pa tadu lietu, bet konkreti kas un kaa nezinu, nekad neesmu intresejies pa to. izklausas intresanta lieta, bus japaintresejas...gda33 rakstīja:Baigais vapros ta teiktsodien diena ka ierasta, jaucam autinju, oke, njema ara aizmugurejos coupe veramos logus un she tev reku, vinji nak ari apsildami
TATAD! jautajums lielajiem E36 zinatajiem
cik damn liela ekstra ta ir, jo mate gugle nevareja atrast neko tadu, ka BMW e36 REAR HEATED VENT WINDOWS! :) nu 4ali, sakam
butu feini :) vnk pasi kad ravejam stiklus ara, zoklis atkaras ka kkas tads nak kupejam :) interesanta lieta :) mate gugle pat neatrada, vai ari es neprotu meklet :) bet ebaja navArmando rakstīja:esmu kkur lasijis pa tadu lietu, bet konkreti kas un kaa nezinu, nekad neesmu intresejies pa to. izklausas intresanta lieta, bus japaintresejas...gda33 rakstīja:Baigais vapros ta teiktsodien diena ka ierasta, jaucam autinju, oke, njema ara aizmugurejos coupe veramos logus un she tev reku, vinji nak ari apsildami
cik damn liela ekstra ta ir, jo mate gugle nevareja atrast neko tadu, ka BMW e36 REAR HEATED VENT WINDOWS! :) nu 4ali, sakam
Cik atradu tas nav retums un ka ap 5ls maksa abi, taka nopirksu pa 10ls lai butu godigi...gda33 rakstīja:butu feini :) vnk pasi kad ravejam stiklus ara, zoklis atkaras ka kkas tads nak kupejam :) interesanta lieta :) mate gugle pat neatrada, vai ari es neprotu meklet :) bet ebaja navArmando rakstīja:esmu kkur lasijis pa tadu lietu, bet konkreti kas un kaa nezinu, nekad neesmu intresejies pa to. izklausas intresanta lieta, bus japaintresejas...gda33 rakstīja:Baigais vapros ta teiktsodien diena ka ierasta, jaucam autinju, oke, njema ara aizmugurejos coupe veramos logus un she tev reku, vinji nak ari apsildami
ew ew ew :d neticu! GIVE ME A PROOF! 
gda33 rakstīja:ew ew ew :d neticu! GIVE ME A PROOF!
es jebaju izmeklejos, google neatrod, ew nu nava forsi
atradu parastos par 30 dolariem gabala, bet nu kam vinjus vajag
man tadi kaudzes metajas
e36 GODS HELP ME
e36 GODS HELP ME
Cēsīs ielas tik ildeālas slīpēšanai, tik tā dzeltanā lampiņa panelī jau zajebal. 
Jēziņ....tik traki vispār var nobraukt? 
rādi bildes. realoem.com neko tādu neredzu. ekstra ir aizmugurējie elektriskie.gda33 rakstīja:es jebaju izmeklejos, google neatrod, ew nu nava forsiatradu parastos par 30 dolariem gabala, bet nu kam vinjus vajag
man tadi kaudzes metajas
![]()
e36 GODS HELP ME
BMW logo ir tiem logiem virsū?
Bilde no ''google'', pats tik tālu neesmu nobraucis.uteo rakstīja:Jēziņ....tik traki vispār var nobraukt?
Ja nu vienīgi vienreiz, gad negāja mērītājs, tagad cits skats, kā mērītāju sataisīju.
a kā zini ka viņi vispār apsildāmie?nav vnk iestrādāta antena radio?yanks rakstīja:rādi bildes. realoem.com neko tādu neredzu. ekstra ir aizmugurējie elektriskie.gda33 rakstīja:es jebaju izmeklejos, google neatrod, ew nu nava forsiatradu parastos par 30 dolariem gabala, bet nu kam vinjus vajag
man tadi kaudzes metajas
![]()
e36 GODS HELP ME
BMW logo ir tiem logiem virsū?
ir dzirdēts, ka mašīnām ir tāda kā rezerve ko dačiks neuzrāda, kad tiek sasniegta 0 dačikā. cik liela tā ir e36, ja tāda ir ?
zinu, ka man pazīstama meitene ar compactu,kad kompis range jau rādija 0, viņa vēl kādus 30 km nobrauca līdz tankam..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Vai kāds var pēc vārda uzvārda atrast cilvēka deklerāto adresi, vai piemēram personas kodu?
gruti butu, bet iespejams ka var! kkas traks ka ta jamekle?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- …
- 2228