EgilZ 1.8is kupeja
2.5 motoru nopirku ar visu mašīnu, vāgjis diezgan papuvis, tāpēc to gaida metaloms, bet nu motorītis veras ļoti labi.
Radiators palika no Isa un tas ir mazais, jo cik saprotu lielie nāk tikai tiem kam kondiška.
Vecais motorītis vēl ir, nu tas ar verās labi, nav nopuņķojies utt. pavasarī uzlikta pilnīgi jauna ieplūdes gofra, vārstu vāka blīve, jauns sajūga komplekts utt karo4 motorītis savests kārtība, jo bija domāts vēl kādu laiku ar vinju braukt
nu par cenu var vienoties
Radiators palika no Isa un tas ir mazais, jo cik saprotu lielie nāk tikai tiem kam kondiška.
Vecais motorītis vēl ir, nu tas ar verās labi, nav nopuņķojies utt. pavasarī uzlikta pilnīgi jauna ieplūdes gofra, vārstu vāka blīve, jauns sajūga komplekts utt karo4 motorītis savests kārtība, jo bija domāts vēl kādu laiku ar vinju braukt
nu par cenu var vienoties
smuks labas bildes lampas man ne parāk
Man ar shii kraasa patiik.:) Riktiigi laba.
Nu krāsa jau tiešām neko , tikkai sāk prasīties pēc kārtīgas pulēsanas pie meistara, a to šur tur jau sāk parādīties tāds kā matējums pēc mazgāšanas, kuru ar rokām vairs nevar izpulēt tik labi.
nu lampas toč - riktīgā melnā nakts
Krāsa sexīga :)
Ir ir melnas kā buļļa
bet tā kā diodes ir varen spilgtas tad nav jāuztaucas ka kāds nepamanīs ka bremzēju pat, ja spīd spoža saule, pagriezieni arī ir ļoti labi redzami, kas ir pats galvenais
tagad jāsāņemas iegādāties un nomainīt priekšējās hromētās faras un stock ar lēcu
bet tā kā diodes ir varen spilgtas tad nav jāuztaucas ka kāds nepamanīs ka bremzēju pat, ja spīd spoža saule, pagriezieni arī ir ļoti labi redzami, kas ir pats galvenais
tagad jāsāņemas iegādāties un nomainīt priekšējās hromētās faras un stock ar lēcu
A kas ar bamperu? Un kaapec visi nem bamperu taadaa divainaa veidaa nost? apakshaa ir divas skruuves un bampers nost.
izdomāju piekrāsot un nopiķet to daļu kas zem bufera, bet tās divas skrūves nekādigi nedabūju vaļā, nezinu viņas tur tā ierūsēušas, gandrīz liekas ka piemetinātas , ka nolauzu divas atslēdziņas, nospļāvos, un lai nebojātu nervus noņemu šitā
lampas tgd vnk sex
Būs bomba!
Bus labs gazhamais, galvenais ka viss jau ir nopirkts un sadabuts
Ko tad uzreiz sarkano sāc apbižot?
Bet lai veicas un updeitojies visu laiku!
Bet lai veicas un updeitojies visu laiku!
Sarkanais tagad tiešām ir biki apbižots
Ja godīgi motors bija pirms mašīnas jau aizrunāts, dabūju pilnā komplektā un griežas arī labi, jāsamaina tik vārstu vāka blīve, sajūgs, jāieliek jaunas sveces un jāliek iekšā
Ja godīgi motors bija pirms mašīnas jau aizrunāts, dabūju pilnā komplektā un griežas arī labi, jāsamaina tik vārstu vāka blīve, sajūgs, jāieliek jaunas sveces un jāliek iekšā
skatos būs jābrauc pie tevis ciemos acis pamielot..
Cik tur pamielot, visi vidusmēra e36 ar saviem defektiņiem un niķiem
es tik tā,jo es no skrīveriem, tu laikam no seces?
Tieši tā
Varam kārdreiz saskrieties, bet tad kad zaļais būs ready to drive Pašlaik vairāk šrotu atgādina, šitādu nevienam nevar rādīt
Varam kārdreiz saskrieties, bet tad kad zaļais būs ready to drive Pašlaik vairāk šrotu atgādina, šitādu nevienam nevar rādīt
aizkraukles selvera stavlaukumā?
ok. saskriesimies!
ok. saskriesimies!
smuks bet mana gaume aizvaktu tos lukturus gan prieksa gan aizmugure un to nfs sturi ari