EgilZ 1.8is kupeja
Lūk mana 1993. gada 318is kupeja. Tika iegādāta pirms apmēram 3 gadiem, ļoti labā stāvoklī, rūsu pat ar lupu nevarēju atrast salons bija parstais drēbes, diezgan švakā stāvoklī, uz taburetēm tika uzlikti pārvalki. Buferi bija stock, priekšējam bija uzlika smuka uzlikta, žēl tik ka no stiklašķiedras, ātri saplīsa, līdz ar to paliku ari ar priekšējo stock buferi, melnā krāsā Pa šiem gadiem nekas dīži nav lūzis, reizēm starters jokojās, nomainīta zonde, jo sāka vairāk kā parasti pieprasīt degvielu. Kā arī mtotors pa divām vietām piesūca gaisu un tad sākās joki, šo pavasar viss zem motora pārsega ir savests kārtība un arī vizuāli padarīts acij tīkamāks
Priekšējās un aizmugurējās lampas nav mainītas kopš iegādes brīža, bet nu pagaidām liekas ka iederas kopskatā. Nesen uzliku priekšējo m-buferi, aizmugure kaut ko līdzīgu m-lupai, tumšās miglas un beidzot recaro pusādas salons
Vēl jau ar laiku šis tas tiks uzlabots un nomainīts, bet nu pagaidām ir šāda:
Priekšējās un aizmugurējās lampas nav mainītas kopš iegādes brīža, bet nu pagaidām liekas ka iederas kopskatā. Nesen uzliku priekšējo m-buferi, aizmugure kaut ko līdzīgu m-lupai, tumšās miglas un beidzot recaro pusādas salons
Vēl jau ar laiku šis tas tiks uzlabots un nomainīts, bet nu pagaidām ir šāda:
Pēdējais labojis EgilZ - 24 Feb 2014, 19:46, kopā labots 1 reizi.
Nu ekstru ziņā gan papliks, neka ievērojama nav.
Jā loga spoilerim krāsa atšķiras, un tas jau bija kad nopirku, drīzumā tiks pārkrāsots.
Salona priekšpeses bilde būs tad, kad tas tiks savests kārtība, vēl šis tas palicis
Spoilera vietā uz bagāžnieka gribētos lūpiņu, bet nu tad vai nu jāpērk cits bagāznieka vāks vai jāmēģina taisīt tos spoilera caurumus ciet, pagaidām vēl lai tas spoileris tur stāv
Jā loga spoilerim krāsa atšķiras, un tas jau bija kad nopirku, drīzumā tiks pārkrāsots.
Salona priekšpeses bilde būs tad, kad tas tiks savests kārtība, vēl šis tas palicis
Spoilera vietā uz bagāžnieka gribētos lūpiņu, bet nu tad vai nu jāpērk cits bagāznieka vāks vai jāmēģina taisīt tos spoilera caurumus ciet, pagaidām vēl lai tas spoileris tur stāv
Es katraa zinaa kad liimeeshu melnus griestus, panemshu kaadu paraugu no salona un aiznesiishu uz auduma veikalu, lai man tur piemeklee peec iespeejas liidziigaaku materiaalu. Paareejaas visas detalas kaa ssaules sargus, gaisminas, rokturus pie griestiem, panemshu no kaadas Mkas, jo man taas detalas ir tieshi taadas pashas kaa Mkai, bet tikai baltas.
Pēdējais labojis Archizlv - 02 Mai 2011, 12:11, kopā labots 1 reizi.